Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[NewsBeast.gr] Ολοκληρώθηκαν τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά
#1
Έτοιμες οι υποδομές για να τροφοδοτούνται με ρεύμα τα πλοία

Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε από τον ΟΛΠ το έργο αποχέτευσης λυμάτων μήκους 3 χιλιομέτρων από την περιοχή «Λεμονάδικα» ως την «Ακτή Βασιλειάδη».

Όλα τα λύματα από τα πλοία και τις χερσαίες εγκαταστάσεις του λιμανιού του Πειραιά, θα περισυλλέγονται στο αποχετευτικό αυτό δίκτυο το οποίο συνδέεται με τον κεντρικό αγωγό της ΕΥΔΑΠ και στη συνέχεια με Κέντρο Καθαρισμού της Ψυτάλλειας, χωρίς τη διαμεσολάβηση πλοίων συλλογής λυμάτων.

Ο ΟΛΠ ολοκλήρωσε επίσης τις βασικές υποδομές με τη δημιουργία σταθμών τροφοδοσίας ρεύματος για την παροχή ηλεκτρικής ενέργειας υψηλής τάσης στα πλοία της ακτοπλοΐας. Έτσι όλα τα πλοία, τα οποία διαθέτουν ειδικές ηλεκτρικές υποδοχές, θα μπορούν κατά τη διάρκεια του ελλιμενισμού τους, να τροφοδοτούν τις ανάγκες τους με ρεύμα από το χερσαίο ηλεκτρικό δίκτυο, αποφεύγοντας τη συνεχή χρησιμοποίηση των ντιζελοκίνητων γεννητριών τους, οι οποίες επιβαρύνουν το περιβάλλον.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [NewsBeast.gr] Δύο έργα πνοής για την ανάπτυξη του Πειραιά Konstantinos MercedesBenz 0 1.861 25-06-2011, 11:34 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)