Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
(24-09-2016, 03:16 PM)amoran Έγραψε: Αν και έχει βελτιωθεί πολύ από το ξεκίνημά της, η τηλεματική συνεχίζει να εμφανίζει σοβαρές δυσλειτουργίες στα τρόλεϊ της Καλλιθέας 1 και 5, μια και πολλά από τα διερχόμενα οχήματα δεν εμφανίζονται ποτέ με συνέπεια να μην ξέρουν οι επιβάτες πότε θα έρθει στην πραγματικότητα το επόμενο. Βλέπεις π.χ. πως το επόμενο 1 θα έρθει σε 25 λεπτά και τσουπ! νάσου ένα που έρχεται σε... 3 λεπτά μόλις.
Έτσι βέβαια δεν γίνεται σωστή δουλειά. Και φυσικά είναι απαράδεκτο να εξαρτάται από τα χούγια του εκάστοτε οδηγού αν και πόσο δυνατά θα ακούγονται οι ηχητικές ειδοποιήσεις. Αν όντως ισχύει είναι αίσχος και οι αρμόδιοι οφείλουν να το επιλύσουν άμεσα.

Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στα τρόλλεϋ, είναι αλήθεια. Σε πολλά οχήματα ειδικά VanHool 7χίλιαρα δεν έχουν εγκαταστήσει εξοπλισμό, με συνέπεια οι γραμμές που τα χρησιμοποιούν να έχουν λάθος ενδείξεις.
Όμως και στα υπόλοιπα οχήματα τρόλλεϋ φαίνεται να υπάρχει μια ... γενική δυσανεξία ως προς το σύστημα. Τα μόνα που πάνε καλά είναι οι νταλίκες. Εξ ού και οι γραμμές 10 και 14 έχουν τις πιό αξιόπιστες ενδείξεις.

Τώρα, όσον αφορά τα αμαξοστάσια λεωφορείων, το Ελληνικό, τώρα που βάλανε σε σχεδόν όλα τα οχήματα, τείνει να γίνει ... πρότυπο μαζί με το Βοτανικό. Από την άλλη, απορία προκαλεί η κατάσταση των 12μετρων της Πέτρου Ράλλη. Σε ελάχιστα δουλεύει η τηλεματική (αν και σχεδόν όλα έχουν εγκατάσταση) και γενικά τα οχήματα που έχουν (Ν2 από το 670 και πέρα) είναι σε οικτρή κατάσταση.
Δεν μπορώ να το ρίξω στους οδηγούς του αμαξοστασίου, διότι στις νταλίκες η τηλεματική λειτουργεί σε γενικές γραμμές καλά.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από Citaro - 26-09-2016, 11:41 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 25 6.896 11-04-2024, 08:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas720

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)