Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ.
Έχει περάσει μία εβδομάδα "λειτουργίας" και, τουλάχιστον όσον αφορά την γειτονιά μου (Ζωγράφου), παρατηρώ τα εξής :

608 : Λειτουργία σχεδόν σε όλα τα οχήματα, στις στάσεις εμφαίνονται συνήθως οι σωστοί χρόνοι διέλευσης, το αυτό και στην εφαρμογή web. Πρόβλημα υπάρχει όταν δεν αναγνωρίζονται οχήματα και εμφανίζονται εξωπραγματικές αναμονές (πχ. γράφει στη στάση ότι επόμενη διέλευση είναι σε .. 40' ενώ στο ενδιάμεσο θα περάσουν άλλα τρία οχήματα)

230 : Ίδιες παρατηρήσεις με το 608.

235 : Δεν αναγράφονται οι διελεύσεις στις στάσεις. Στις οθόνες των λεωφορείων δεν ακολουθείται η σειρά των στάσεων και το σήμα GPS μοιάζει να λειτουργεί μόνο μεταξύ τέρμα Ιλισίων και 8ης Ζωγράφου. Αντίστοιχα, στην εφαρμογή web δεν εμφανίζονται όλα τα οχήματα, ένα απόγευμα μάλιστα δεν φαινόταν κανένα από τα τρία οχήματα (τα οποία ήταν έξω και κυκλοφορούσαν, ώ του θαύματος, βάσει προγράμματος).

220/221 : Εδώ πάσχει το software, καθώς η γραμμή 220 στην τηλεματική έχει την χάραξη του ... 221, με συνέπεια να εμφανίζεται σαν να εκτελεί 221. Πέραν τούτου, τα περισσότερα οχήματα χάνουν το στίγμα τους μετά την 8η Ιλισίων (ίδιο πρόβλημα με 235) κι έτσι η τηλεματική στις οθόνες των οχημάτων λειτουργεί για δύο στάσει μόνο ψηλά στο τέρμα. Το Σάββατο μάλιστα, που είχε Ν1, ξεκίνησε και ηχητική αναγγελία από το τέρμα, η οποία όμως μας συνόδεψε ... δύο στάσεις. Μετά "κόλλησε" και η ένδειξη στην οθόνη. Άρα κι εδώ πρόβλημα εντοπισμού μέσω GPS.
Στην εφαρμογή web εμφανίζονται το πολύ τα μισά οχήματα (και αυτά από λάθος διαδρομή), στις δε στάσεις δεν υπάρχει καμία ένδειξη.
Παρακολούθησα την γραμμή το Σάββατο που είχε πλήρη δρομολόγηση με επτά οχήματα Ελληνικού, τήρηση δρομολογίων με ακρίβεια λεπτού όλη τη μέρα, κι όμως η τηλεματική εντόπιζε τρία μόνο λεωφορεία.

Τί περιμένουν να τα ρυθμίσουν;;
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύστημα τηλεματικής στις Ο.ΣΥ. - από Citaro - 28-03-2016, 11:41 AM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Σύστημα τηλεματικής στα ΚΤΕΛ panos1b 25 6.764 11-04-2024, 08:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: kostas720

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 11 Επισκέπτης (ες)