Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Σύγκρουση αστικού λεωφορείου με τρόλλευ
#15
(30-10-2014, 01:46 PM)Citaro Έγραψε: 1. Για το ότι έσπασε σαν lego το βαγόνι, αρκεί να ρίξεις μια ματιά στη δοκό πάνω από την πίσω πόρτα (σάπια) και στην κολώνα πίσω από την τελευταία πόρτα (τελείως σάπια και μάλλον κομμένη πριν από το ατύχημα).

2. Βλέπεις ότι έχει σπάσει και το κάτω σκαλοπάτι, συμμετρικά στη "ραφή". Άρα, κι εκεί ήταν σάπιο και κάποια στιγμή θα έπεφτε από μόνο του.

Πραγματικα εχω φλιπαρει με αυτο που βλεπω... τι διαολο! Ποσο σαπιλα; Ποιος θεος εδεινε το ΟΚ και δουλευε τοσο καιρο αυτο το πραμα;

Σύναψη:3. Σε κανένα αρθρωτό δεν έχουν αλλάξει τα μεσαία ελαστικά. Μόνο τα πίσω (ΒΟΤΟ) Τα μεσαία είναι, όπως λές, στην καλύτερη περίπτωση slicks, στη χειρότερη λείπουν κομμάτια ολόκληρα. Άρα, από εκεί ξεκίνησε η γλίστρα.

4. Άραγε, γι' αυτό το λόγο θα απεργήσει κανένας οδηγός;; Κανονικά έπρεπε ΣΗΜΕΡΑ να κλείστουν μέσα στα Α/Σ όλα τα λεωφορεία που δεν έχουν ελαστικά της προκοπής (δηλ. σχεδόν το σύνολο του στόλου) και να βγούν τα το φωνάξουν στον κόσμο.

Για να λεμε ολη την αληθεια, σε ολο τον κοσμο σλικ φορανε τα περισσοτερα λαστιχα. Ο405GN στην Βερονια που πετυχα πριν 1 μηνα δεν ειχε ιχνος αυλακιου στο μισελιν. Και Βερολινο εχω δει παρομοιες καταστασεις. Στα μουσειακα μονο ειναι ολα στην πενα, αλλα εκει δεν ειναι τοσο μεγαλος ο κινδυνος οσο στην Αθηνα διοτι:

Σύναψη:5. Αφού δεν το κάνουν και παραλαμβάνουν το όχημα για δρομολόγιο, γιατί κάνουν "καγκουριές"; Όταν έχει γλίτζα ο δρόμος, τι το θέλεις το προσπέρασμα;

Ακριβως αυτο και τιποτα αλλο! Σε ολη την Ευρωπη τα λεωφορεια δεν πανε πανω απο 40 εμεις εδω τα εχουμε κοφτη και πλακωμενα, και κανουμε και ταρζανιες σε στενακια (απο την αλλη, και τα δρομολογια ειναι φτιαγμενα για τετοιες ταχυτητες... τα θελει ο πωλος μας...)

Σύναψη:6. Και πάλι, πολλοί οδηγοί μυαλό δεν βάζουν. Χθες το απόγευμα κατά τις 6:30, όχημα Ανθούσας στο 220/1 το κατέβαζε στην τελευταία κατηφόρα προς τέρμα Άνω Ιλισίων με τις μπάντες! Ενώ είχε βρέξει και ο δρόμος είναι για πατινάζ και το κυριότερο : Στην είσοδο του τέρματος έχει ΣΤΟΠ!!! Αν ερχόταν εκείνη την ώρα κανένα 235, τί θα έκανε το "μαστόρι" μας;;

Ε τι θα εκανε; Θα πηγαινε να βρει τον Ραυτοπουλο να ψαξουν να βρουν πως βγηκε το επικινδυνο λεωφορειο στον δρομο, αφου ολα ειναι μαζεμενα μεσα μιας και πανω απο ολα η ασφαλεια τον επιβατων... ROFL Τι ελεγε ο θεος! Κατα το ενα μερος ειναι καλα λαστιχα, αλλα στους 3 μηνες εχουν γινει ριζοχαρτο...
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Σύγκρουση αστικού λεωφορείου με τρόλλευ - από aquasonic - 30-10-2014, 03:09 PM

Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Αγρίνιο] Σύγκρουση αστικού λεωφορείου με Ι.Χ- Ένας τραυματίας (φωτο) TMantzas 0 2.942 06-09-2013, 09:41 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)