Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [NewsBeast.gr] Δελφίνι παρουσιάσε βλάβη εν πλω
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Είχε φύγει για Αγκίστρι όταν παρουσιάσε πρόβλημα στον δεξιό έλικα της μηχανής

Η Λιμενική Αρχή Αίγινας, ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του «Flying Dolphin BENOYΣ 1» N.Π. 8037, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αίγινα για Αγκίστρι, ότι παρουσίασε πρόβλημα στον έλικα της δεξιάς κύριας μηχανής.

Το πλοίο επέστρεψε με ασφάλεια στο λιμάνι της Αίγινας, με την αριστερή κύρια μηχανή, ενώ οι δέκα επτά επιβάτες που επέβαιναν επί του πλοίου προωθήθηκαν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας με θαλάσσιο ταξί καθώς επίσης και οι έξι (06) επιβάτες που ανέμεναν να ταξιδέψουν από τον λιμένα Αγκιστρίου προς Αίγινα.

Άμεσα προσωπικό Τοπικού Κλιμακίου Επιθεώρησης Πλοίων λιμένα Αίγινας, διενήργησε έκτακτη επιθεώρηση διαπιστώνοντας καλή λειτουργία της αριστερής κύριας μηχανής, ενώ από δύτη διαπιστώθηκε η απώλεια δεξιού έλικα και τμήματος άξονα καθώς επίσης και την καλή κατάσταση των υφάλων του πλοίου.

Από την Λιμενική Αρχή Αίγινας απαγορεύτηκε ο απόπλους του πλοίου μέχρι αποκατάστασης της βλάβης και προσκόμισης πιστοποιητικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο νηογνώμονα.