Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: [GoodNet.gr] Ξεκινούν τα δρομολόγια και από την Παλαιόχωρα για τη Γαύδο
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Μέσα σε δύο μόλις ημέρες λύθηκαν τα ακτοπλοϊκά προβλήματα της Γαύδου.

Μετά τη χθεσινή υπογραφή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την έναρξη δρομολογίων του πλοίου «Σαμαριά» από τη Χώρα Σφακίων, σήμερα, ο υφυπορυγός Άδωνις Γεωργιάδης, υπέγραψε και την έναρξη των δρομολογίων από την Παλαιόχωρα για τη Γαύδο.

Σύμφωνα με την ΑΝΕΝΔΥΚ, τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη, ξεκινώντας μάλλον από την ερχόμενη εβδομάδα.

Αναφορικά με την παράταση της σύμβασης για το δρομολόγιο Χώρα Σφακίων – Γαύδος και την αντικατάσταση με το πλοίο «Σαμαριά», ο κ. Μπραουδάκης αποκαλύπτει ότι τα απαραίτητα έγγραφα βρίσκονταν στα συρτάρια του υπουργείου, όχι από τις 15 Σεπτεμβρίου, αλλά από τις 2 Ιουλίου, κάνοντας μάλιστα λόγο για ακόμη και για εκδικητικές τάσεις από πλευράς υπουργού σε βάρος των κατοίκων της περιοχής, αλλά και της ΑΝΕΝΔΥΚ.

Όσο για τις παρανοήσεις που υπήρξαν στη συγκεκριμένη σύμβαση, ο κ. Μπραουδάκης ξεκαθαρίζει πως η εταιρία είχε από την πρώτη στιγμή συμφωνήσει στην αντικατάσταση του πλοίου.

Τέλος, αν και το πλοίο «Δασκαλογιάννης» βρίσκεται μέσα στα 10 από τα συνολικά 80 που τηρούν έγγραφα και προϋποθέσεις, οι άνθρωποι του ρωσικού νηογνώμονα έχουν στην κυριολεξία εξαφανιστεί και δε μπορεί να πάρει τις εγκρίσεις για να ξεκινήσει δρομολόγια.

Αν κάτι τέτοιο δε γίνει τις επόμενες ημέρες, τότε η ΑΝΕΝΔΥΚ θα αποταθεί στον βρετανικό νηογνώμονα.

Πηγή: neatv.gr – Παντελής Γιαΐτσης