Leoforeia.gr | Forum

Πλήρης Έκδοση: Η πορεία των λεωφορείων γενιάς 1994 μετά την απόσυρση από τον ενεργό στόλο της Ε.ΘΕ.Λ
Επί του παρόντος βλέπετε μία λιτή έκδοση του περιεχόμενού μας. Θέαση πλήρης έκδοσης με κατάλληλη διάταξη.
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8
Σήμερα 6:00 το πρωϊ στην Ακτη Βασιλειάδη ένα Neoplan N4016 πρώην ΕΘΕΛ.Λευκό σαν της Ν. Ιωνίας και έγραφε δήμος Βάρης.Δέν πρόλαβα να δω πινακίδα!!!
Μάλιστα... "Βεργίνες" (8) στα βόρεια προάστια, Neoplan στα νότια... ακριβώς το αντίθετο απ' ότι συνέβαινε στα μέσα της δεκαετίας του '90. Η πρώτη φορά που εμφανίστηκε Neoplan N4016 στα νότια προάστια ήταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες που τους είχαν δώσει κάποια δρομολόγια στο Ε22 και το 171.
Σήμερα πέρασα από την οδό Μπίμπιζα στους Αγίους Αναργύρους. Κοιτώντας κατά τύχη στο αμαξοστάσιο του Δήμου Ιλίου είδα μία Βεργίνα μέσα!

Εδώ από πίσω:
[Εικόνα: vergina1.jpg]

Φαίνεται καθαρά η επιγραφή "Δήμος Ιλίου". Οι πινακίδες του ήταν ΥΕΜ-47x9, δεν μπόρεσα να δω τι αριθμός ήταν στην θέση του x.
[Εικόνα: vergina2.jpg]


[Εικόνα: vergina3.jpg]
Δεν εχει κουνηθει απο τοτε που την πηραν εδω και ενα χρονο σχεδον απ οτι θυμαμαι κι ετσι θα μεινει. Τσαμπα τα λεφτουδακια που πεταξαν για να την φτιαξουν τα κατα αλλα ασυμφορα προς επισκευη οχηματα
Έχουμε καμία πρόσφατη κίνηση απο τα αποσυρμένα πχ τα Neoplan ή έγιναν ανταλακτικά οριστικά.
Εθεάθη το VanHool της Νέα Χαλκηδόνας σε μία αλάνα. Πρόκειται για το ΥΕΜ-5003 και είναι βαμμένο σαν τις Βεργίνες των Βριλησσίων (γκρι κάτω - λευκό πάνω). Δυστυχώς υπάρχουν ήδη φθορές στο όχημα από μουτζούρωμα αν και όχι εκτεταμένες.
(14-04-2011, 10:18 PM)Konstantinos MercedesBenz Έγραψε: [ -> ]Έχουμε καμία πρόσφατη κίνηση απο τα αποσυρμένα πχ τα Neoplan ή έγιναν ανταλακτικά οριστικά.
Ζηταει ιδιοκτητης αστικου στα Χανια Neoplan απο εθελ,μιας που το ανεφερες Κωνσταντινε,για ανταλλακτικα για το δικο του.Μου ειχε αναφερει οτι εχει γνωστους στην εθελ και σκεφτεται σοβαρα το ενδεχομενο που του προτειναν οι ιδιοι..
Εφοσον δεν μπορει να τα εκποιησει η ΕΘΕΛ σιγα σιγα θα τα σπρωξει για τα ανταλλακτικα να σημειωσω οτι oi Βεργινες παραμενουν στον Ρεντη στις ιδιες θεσεις σταθμευσης εδω και ενα χρονο περιμενοντας τους νεους ιδιοκτητες.....
Οι Βεργίνες των Βριλησσίων, είναι σε λειτουργική κατάσταση αλλά τίγκα στο γκράφιτι...
Πέτυχα την Βεργίνα με αριθμό πινακίδων ΚΗΥ5072 στην Κω τον Φλεβάρη που μας πέρασε!!!
Σελίδες: 1 2 3 4 5 6 7 8