Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Δημιουργία Καταλόγου Λεωφορείων της Αθήνας στην Βικιπαίδεια
#1
Έχω ξεκινήσει μία διαδικασία δημιουργίας καταλόγου των λεωφορειακών γραμμών της Αθήνας στην Βικιπαίδεια. Ο σύνδεσμος είναι ο παρακάτω:
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9A%CE%...E%B1%CF%82

Απευθύνομαι στο φόρουμ καθώς αφ' ενός δεν μπορώ να ολοκληρώσω ολομόναχος μία τόσο μεγάλη σελίδα, και αφ' εταίρου θέλω να εξασφαλίσω πως η σελίδα θα δημιουργηθεί σωστά απο άτομα που έχουν γνώσεις πάνω στο θέμα και όχι από τον τυχάρπαστο μέσο χρήστη της Βικιπαίδειας. Όποιος διαθέτει χρόνο και ενδιαφέρον είναι ελέυθερος να επεξεργαστεί το λήμμα ανά πάσα στιγμή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όσους βοηθήσουν.
Απάντηση
#2
Έκανα κάποιες αλλαγές.
Το θέμα με την στήλη των μοντέλων που κυκλοφορούν είναι πως δεν υπάρχει πηγή που να γραφεί τι μοντέλα κυκλοφορούν σε κάθε γραμμή (ασχέτως του ότι εμείς ξέρουμε πάνω κάτω τι κυκλοφορεί)
Απάντηση
#3
Νομίζω επίσης ότι για το πράσινο φόντο η περιγραφή καλύτερα να ήταν: γραμμές του ΟΑΣΑ που εκτελούνται προσωρινά από τα ΚΤΕΛ, οι γραμμές «είναι» του ΟΑΣΑ, και όχι της ΟΣΥ, η οποία τις εκτελεί αντίστοιχα με τα ΚΤΕΛ
Απάντηση
#4
(30-06-2022, 10:22 AM)panos1b Έγραψε: Έκανα κάποιες αλλαγές.
Το θέμα με την στήλη των μοντέλων που κυκλοφορούν είναι πως δεν υπάρχει πηγή που να γραφεί τι μοντέλα κυκλοφορούν σε κάθε γραμμή (ασχέτως του ότι εμείς ξέρουμε πάνω κάτω τι κυκλοφορεί)
Είναι αλήθεια πως δημιουργεί ένα μικρό θέμα, ειδικά λόγω του ότι πολλές φορές μπαίνουν μοντέλα εκτάκτως σε γραμμές (πχ Ν2 στο 608 λόγω του χιονιά).
Απάντηση
#5
Εφόσον το τι κυκλοφορεί είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από πολλές μεταβλητές, δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη αξία. Ωστόσο, θα μπορούσατε να γράψετε για την αντιστοιχεία λεωφορείων και γραμμών με τα αμαξοστάσια, που είναι γενικά πιο σταθερή.
Απάντηση
#6
(30-06-2022, 08:33 PM)Ody. Έγραψε: Εφόσον το τι κυκλοφορεί είναι κάτι το οποίο εξαρτάται από πολλές μεταβλητές, δε νομίζω ότι έχει ιδιαίτερη αξία. Ωστόσο, θα μπορούσατε να γράψετε για την αντιστοιχεία λεωφορείων και γραμμών με τα αμαξοστάσια, που είναι γενικά πιο σταθερή.
Συμφωνώ απόλυτα. Ας το κάνουμε αμαξοστάσιο. Με διαχωρισμό όπου χρειάζεται για ΣΚ και κοινή δρομολόγηση
Απάντηση
#7
Η ΟΣΥ ανανέωσε την ιστοσελίδα της και δίνει πλέον πολύ υλικό για τις εγκαταστάσεις αλλά και το στόλο!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)