Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing)
(21-12-2021, 03:56 PM)ecoj Έγραψε: Δεν έχω ξαναδεί τόσο άβολο αρθρωτό όχημα. Στη 6206 (ίδια με την 6192) σήμερα σε κατάσταση ακραίου στοιβάγματος στη μποτιλιαρισμένη Θηβών με κατεύθυνση προς Άγιο Ελευθέριο λόγω κενού 25λεπτου, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα στο να βγεις αν είχες μπει παραμέσα στο λεωφορείο λόγω των στενών διαδρόμων και ο μοναδικός τρόπος να μην κινδυνεύεις να χάσεις τη στάση ήταν να μείνεις κοντά στην πόρτα και επειδή αυτό το κατελάβαιναν οι επιβάτες επικρατούσε απίθανο χάος κοντά στις δύο πόρτες.
Ισχύει αυτό, ενώ είναι νταλίκες, έχουν πολύ λιγότερο χώρο από τις υπόλοιπες, GN, Volvo, Solaris ακόμα και από τις 4πορτες Citaro! Το είχα αναφέρει και εγώ άλλωστε ότι έχει ελάχιστο χώρο για όρθιους. 
Όμως σε δρομολόγια που δεν γεμίζει και δεν έχει όρθιους, είναι πολύ άνετες και ευχάριστες στην διαδρομή. Όπως χτες που η συγκεκριμένη ήταν στο Β9 και δεν μάζεψε πάνω από 40 άτομο σε κανένα δρομολόγιο.

Το ίδιο ισχύει και για τα 2πορτα Crossway και τα Citaro LE και LEÜ. Όταν δεν έχει κόσμο, είναι υπερβολικά άνετα και είσαι τυχερός αν ταξιδεύεις με αυτά! Αντίθετα αν έχει κόσμο, η κατάσταση είναι 3 φορές χειρότερα από τα αντίστοιχα 3πορτα
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing) - από Man Lion's city - 21-12-2021, 04:06 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)