Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing)
#69
(11-04-2021, 01:50 PM)aquasonic Έγραψε: 2.17.2. Ανοιγόμενη επιφάνεια
.Η συνολική ανοιγόμενη επιφάνεια των πλευρικών παραθύρων είναι, κατ' ελάχιστο, το 17% της συνολικής υαλόφρακτης επιφάνειας των πλευρικών παραθύρων, μη συνυπολογιζομένων των επιφανειών των φεγγιτών επάνω από τις θύρες επιβατών και οδηγού καθώς και της επιφανείας του παραθύρου του οδηγού.
2.17.3. Τρόπος ανοίγματος πλευρικών παραθύρων
2.17.3.1.  Τα παράθυρα κάθε πλευράς μπορεί να είναι ανοιγόμενα καθ' οιονδήποτε τρόπο, υπό την προϋπόθεση ότι στα παράθυρα που το ανοιγόμενο τμήμα δεν καλύπτει όλο το ύψος του φατνώματος του παραθύρου, ανοιγόμενο τμήμα θα είναι το επάνω.

https://www.e-nomothesia.gr/sygkoinonies...-2003.html

Επειδη δεν εχω προσβαση στις 7 ερμηνευτικες εγκυκλιους σε παρακαλω να παραθεσεις, θα μας βοηθησει ολους να καταλαβουμε! . Διαφορετικα νομιζω οτι οι προδιαγραφες ειναι αυτες και τωρα ο συμφορουμιτης μας γνωριζει τι και πως. Δεν χρειαζεται να μιλαμε επιθετικα, δεν γνωριζουμε ολοι τα παντα, την γνωμη μας εκφραζουμε και παρακαλω πολυ και οι 2 να ηρεμησετε. Smile Παντως με τοσα σκανδαλα που εχω διαβασε εδω μεσα κανονικα επρεπε οι διοικησεις να πεφτουν φυλλα το φθινοπωρο...

και θα βγω και οφτοπικ: προτιμω ο οδηγος που κουβαλαει την οικογενεια μου και τους γνωστους μου να λαμβανει εναν καλο μισθο, να δουλευει 8ωρο μαξιμουμ και οχι να τον ξεσκιζουν απο καθε αποψη και ας δινω παραπανω φορολογια. Ετσι και αλλιως τα εξοδα της ΟΣΥ δεν θα φτασουν ποτε τα αχρηστα εξοδα αλλων δημοσιων υπηρεσιων... Εχουμε φτασει στα 800 ευρω ενοικια για ενα σπιτι 90τμ, αν πρεπει να σκεφτεται ο οδηγος ενω οδηγαει πως θα πληρωσει την ΔΕΗ και το σουπερμαρκετ δεν θα ειναι συγκεντρωμενος.
Αν και δυσκολεύομαι να καταλάβω με ποιον ακριβώς τρόπο το γεγονός ότι ΔΕΝ μπορείς να βρεις κάτι σημαίνει ότι δεν ισχύει ας ξεκινήσουμε με αυτά που ΜΠΟΡΕΙΣ να βρεις Νίκο...

Έχουμε λοιπόν...

2.17. Ανοίγματα πλευρικών παραθύρων αστικών λεωφορείων.
2.17.1. Τα πλευρικά παράθυρα των οχημάτων επιτρέπεται να είναι σταθερά (μη ανοιγόμενα), εκτός από τουλάχιστον δύο παράθυρα σε κάθε πλευρά στα μη αρθρωτά λεωφορεία και τρία παράθυρα σε κάθε πλευρά στα αρθρωτά λεωφορεία που πρέπει να είναι ανοιγόμενα.
2.17.2. Η συνολική ανοιγόμενη επιφάνεια των πλευρικών παραθύρων είναι, κατ' ελάχιστο, το 12% της συνολικής υαλόφρακτης επιφάνειας των πλευρικών παραθύρων, μη συνυπολογιζομένων των επιφανειών των φεγγιτών επάνω από τις θύρες επιβατών και οδηγού καθώς και της επιφανείας του παραθύρου του οδηγού.
Οι περιπτώσεις 2.17.1 και 2.17.2 της παραγράφου 2 του άρθρου 2 τίθενται ως αντικαταστάθηκαν με το άρθρο 4 της Υ.Α. αριθ. 57865/2848/03 (Β 607/04).

(από εδώ: http://www.poas.gr/files/n041_YA%2037492.pdf)

Επίσης ψάχνεις εκτός της 57865 τις εξής:
Β31078/2787/09/2009
83836/4593/16/2017

Αυτά για αρχή... Πιστεύω ότι αν απευθυνθείς στο μηχανολογικό της περιοχής σου θα σου δώσουν ότι πληροφορία χρειάζεσαι σχετικά με την ταξινόμηση των λεωφορείων και θα σου λυθούν όλες οι απορίες...

Πάμε και στο off topic τώρα... Σαφώς και το Δημόσιο κατασπαταλά χρήμα σε πλήθος άλλων φορέων του... Επειδή όμως η θεματολογία του φόρουμ δεν αφορά στον Οργανισμό Αποξήρανσης Κωπαΐδας αλλά στα συγκοινωνιακά θέματα περιορίζομαι σ' αυτά. Σχετικά με τις αμοιβές των εργαζομένων κι εγώ θα ήθελα να είναι ο βασικός μισθός 3.000€ αλλά αυτός που τον ορίζει είναι η αγορά και όχι το θέλω μου. Και γνωρίζω και τα εξωφρενικά ενοίκια που έχουν συγκεκριμένες περιοχές της Αθήνας (σου θυμίζω που έχω σπίτι κάτω, έχει έρθει, και πόσο έχουν ξεφύγει εκεί). Από εκεί και πέρα δεν εκτίει ποινή ως οδηγός λεωφορείου κανένας εργαζόμενος (στα ΚΤΕΛ ή οπουδήποτε αλλού), επιλογή του είναι τόσο ο εργοδότης του όσο και το σπίτι στο οποίο θα μείνει καθώς και το κόστος ζωής του. Και δεν βλέπω κανέναν λόγο να πληρώνω εγώ το ρεύμα ή το νοίκι μιας μερίδας εργαζόμενων για να μου κουνάνε το δάχτυλο και να κάνουν "επαναστατική γυμναστική" εκ τους ασφαλούς, ή να έχουν άποψη στο κάθε τι που δεν τους αφορά - πόσο μάλλον όταν αυτοί είναι μια μικρή μειοψηφία στο σύνολο που απλά έχουν μεγάλη γλώσσα... Αν δεν τους αρέσει η δουλειά τους στην εταιρία του Δημοσίου δεν τους κρατάει κανένας με το ζόρι, ας παραιτηθούν και ας αναζητήσουν την τύχη τους στην αγορά...
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing) - από garvanitis - 11-04-2021, 03:39 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 7 Επισκέπτης (ες)