Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing)
#68
(09-04-2021, 03:48 PM)garvanitis Έγραψε: Η υπουργική απόφαση που καθορίζει τις προδιαγραφές των λεωφορείων υπάρχει, οι τροποποιήσεις και οι επτά (7) ερμηνευτικές εγκύκλιοι που έχουν πάει στα μηχανολογικά από τότε (και μέχρι στιγμής) μπορείς να μου πεις που βρίσκονται στο διαδίκτυο; Ξέρεις για παράδειγμα (έτσι, για να μάθεις και κάτι ακόμα) ότι όλα τα ανοιγόμενα παράθυρα πλην του οδηγού πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να είναι ανακλινόμενα και όχι συρόμενα; Ξέρεις τι προσμετράται στον υπολογισμό του 17% και τι εξαιρείται; Πώς να τα ξέρεις, έχεις ταξινομήσει ποτέ σου λεωφορείο; Προφανώς όχι... Έχεις έστω συζητήσει με κάποιον που να το έχει κάνει; Επίσης προφανώς όχι...

2.17.2. Ανοιγόμενη επιφάνεια
.Η συνολική ανοιγόμενη επιφάνεια των πλευρικών παραθύρων είναι, κατ' ελάχιστο, το 17% της συνολικής υαλόφρακτης επιφάνειας των πλευρικών παραθύρων, μη συνυπολογιζομένων των επιφανειών των φεγγιτών επάνω από τις θύρες επιβατών και οδηγού καθώς και της επιφανείας του παραθύρου του οδηγού.
2.17.3. Τρόπος ανοίγματος πλευρικών παραθύρων
2.17.3.1.  Τα παράθυρα κάθε πλευράς μπορεί να είναι ανοιγόμενα καθ' οιονδήποτε τρόπο, υπό την προϋπόθεση ότι στα παράθυρα που το ανοιγόμενο τμήμα δεν καλύπτει όλο το ύψος του φατνώματος του παραθύρου, ανοιγόμενο τμήμα θα είναι το επάνω.

https://www.e-nomothesia.gr/sygkoinonies...-2003.html

Επειδη δεν εχω προσβαση στις 7 ερμηνευτικες εγκυκλιους σε παρακαλω να παραθεσεις, θα μας βοηθησει ολους να καταλαβουμε! . Διαφορετικα νομιζω οτι οι προδιαγραφες ειναι αυτες και τωρα ο συμφορουμιτης μας γνωριζει τι και πως. Δεν χρειαζεται να μιλαμε επιθετικα, δεν γνωριζουμε ολοι τα παντα, την γνωμη μας εκφραζουμε και παρακαλω πολυ και οι 2 να ηρεμησετε. Smile Παντως με τοσα σκανδαλα που εχω διαβασε εδω μεσα κανονικα επρεπε οι διοικησεις να πεφτουν φυλλα το φθινοπωρο...

και θα βγω και οφτοπικ: προτιμω ο οδηγος που κουβαλαει την οικογενεια μου και τους γνωστους μου να λαμβανει εναν καλο μισθο, να δουλευει 8ωρο μαξιμουμ και οχι να τον ξεσκιζουν απο καθε αποψη και ας δινω παραπανω φορολογια. Ετσι και αλλιως τα εξοδα της ΟΣΥ δεν θα φτασουν ποτε τα αχρηστα εξοδα αλλων δημοσιων υπηρεσιων... Εχουμε φτασει στα 800 ευρω ενοικια για ενα σπιτι 90τμ, αν πρεπει να σκεφτεται ο οδηγος ενω οδηγαει πως θα πληρωσει την ΔΕΗ και το σουπερμαρκετ δεν θα ειναι συγκεντρωμενος.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing) - από aquasonic - 11-04-2021, 01:50 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)