Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διαγωνισμός μίσθωσης 300 μεταχειρισμένων λεωφορείων από την ΟΣΥ (leasing)
#13
(19-02-2021, 08:04 PM)Giannis Έγραψε: Τα Urbino 18 είμαστε σίγουροι ότι είναι από το αεροδρόμιο του Όσλο; Μήπως πρόκειται για Urbino 18 από άλλη περιοχή, με τον ίδιο χρωματισμό και μπερδευτήκατε; Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι θα έφερναν οχήματα με πόρτες αριστερά και δεξιά για την Αθήνα...

Τώρα για τα Crossway έχω κι εγώ την απορία του mercedes elbo για το πού θα χρησιμοποιηθούν, ουσιαστικά είναι ημιαστικά οχήματα χωρίς παράθυρα και με δύο πόρτες.

Σίγουρα αυτό που φαίνεται στη φωτό του εμπόρου είναι από αυτά του Αεροδρομίου του Όσλο και είναι όπως στην αγγελία που ανέβασε ο vard57 που φαίνεται ότι πουλήθηκε. Το ερώτημα είναι αν έφεραν ορθάδικα αεροδρομίου για leasing ή ως έξτρα για ανταλλακτικά. Κρίνοντας όμως και από το ότι η εθνική προσφέρει μόλις 10 Solaris δεν θα μου έκανε εντύπωση αν είναι όντως τα αμάξια που θα έρθουν για συγκοινωνία..

Για τα Crossway δεν βοηθάνε και πολύ οι φωτογραφίες, αλλά φοβάμαι ότι δεν είναι η έκδοση των 12 μέτρων αλλά των 12,8... Αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο πέρα από τα όσα προβλήματα έχουν αφού πρακτικά μιλάμε για ημιαστικά λεωφορεία, θα υπάρχει σε πολλές γραμμές δυσκολία έως και αδυναμία διέλευσης σε πληθώρα γραμμών 12μετρων της Αθήνας. Για τα ανοιγόμενα παράθυρα δεν το συζητάμε, ούτε τα 7700 έχουν, ούτε τα crossway και ας είχε η προκήρυξη του διαγωνισμού απαίτηση για τουλάχιστον 17% της επιφάνειας των πλευρικών υαλοπινάκων με ανοιγόμενα παράθυρα.

Κάτι μου λέει ότι το leasing στην ΟΣΥ θα αποδειχθεί μεγάλο φιάσκο..
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Στόλος Λεωφορείων ΟΣΥ - από mercedes elbo - 19-02-2021, 10:38 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 Επισκέπτης (ες)