Αξιολόγηση Θέματος:
  • 24 Ψήφοι - 3.04 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος
#91
Εντάξει επειδή πολύ κάπως την έχουμε δει εδω μέσα, εγώ δηλώνω ότι δεν μπορώ να κουβαλάω κάθε μέρα την ψηφιακή. Και επειδή όταν βγάζω κάτι με το κινητό μου και το ανεβάζω καταλήγει σβησμένο θα τα κρατάω πλεον για τον εαυτό μου!
Απάντηση
#92
Ενταξει εγω δεν οτι αυτο που εγινε ειναι σωστο να διαφραφτουν τοσες φωτο αλλα αφου ειναι ετσι ο κανονισμος τι να κανουμε αλλα τουλαχιστων ας ανοιξουν οι διαχειριστες μια κατηγορια μονο για κινητα και να εχουν προσβαση ολοι και να ειμαστε ολοι ευχαριστιμενοι και οι μεν και οι δε.Ας βρεθει μια λυση επιτελους να ληξει αυτο το θεμα δεν ειναι λυση φωτο μονο απο φωτογραφικη μηχανη οπως ειπε και ο φιλος ο Paul δεν κουβαλαμε οπου και να παμε μια φωτογραφικη μηχανη μαζι μας.
και να προσθεσω και κατι ακομα γιναμε μελη σε αυτην τη σελιδα για την τρελα μας για τα λεωφορεια γαι να δουμε ενα ωραιο λεωφορειο να το σχολιασουμε και οχι το ποιος θα βγαλει την πιο καλη φωτογραφια και αν ειναι και λιγο κακοτραβιγμενη τι εγινε θα του παρουμε το κεφαλι με αυτη την σταση νομιζω κατα την ταπεινη μου γνωμη οτι δεν προσελκιετε τον κοσμο στην σελιδα αλλα τον διωχνετε εχουμε χασει το νοημα νομιζω της σελιδας
Απάντηση
#93
http://www.youtube.com/watch?v=XI9IBoY0rDA&feature=related
ΑΣΣΟΣ κ πασης Ελλαδος...-1-
Απάντηση
#94
Travego, οσον αφορα το δικο σου και το Tourismo οπως ειδες δεν εσβησα το αλμπουμ και αυτο για να μπορεσουμε καποια αστιγμη στο μελλον να δειξουμε το αμαξι οπως πρεπει.

Οσον αφορα το τριαρι, εχεις δικιο και ετσι νιωθω κι εγω, ομως δυστυχως η κατασταση εχει γινει λιγο περιεργη και επειδη εχουν ορισμενοι υπονοιες για τον τροπο τον οποιο λειτουργει η σελιδα, επρεπε να το ξεκαθαρισω αυτο. Και αυτος ειναι ο μοναδικος δικαιος τροπος για ολους. Να τηρηθουν κατα γραμμα οι κανονες. Αν δεν γινουν θυσιες δεν μπορουμε να προχωρησουμε.

Οσοι συμμετειχατε στην συζητηση με την φωτογραφια του 46 Αιτωλοακαρνανιας θα θυμαστε την προσωπικη επιθεση που δεχθηκα, οτι εγκρινω ο,τι θελω, οτι κανω χατιρια, χαρες σε συγκεκριμενους ή δεν ξερω κι εγω τι αλλο θα μπορουσε να ειπωθει. Αυτη ηταν η σταγονα που "ξεχειλισε το ποτηρι" ουσιαστικα. Ομως υπηρχαν κι αλλες σταγονες μεσα στο ποτηρι κι εξηγουμαι παρακατω.

Paul, δεν την "εχουμε δει πολυ καπως" και εκπλησσομαι δυσαρεστα που μου επιρριπτεις κατι τετοιο, υπαρχουν ζητηματα τα οποια ο χρηστης του leoforeia.gr δεν εχει ζησει, οπως

> διαθεσιμος χωρος της σελιδας, ο οποιος δεν μπορει να σπαταλαται
> το κοστος της σελιδας, το οποιο εξαρταται απο τον χωρο που καταλαμβανει και οπως ολοι προσπαθουμε να κανουμε περικοπες απο τη ζωη μας, ετσι προσπαθουμε να περιορισουμε τα εξοδα της σελιδας, χωρις να ριχνουε την ποιοτητα της
> την προβολη της, που εξαρταται και απο το περιεχομενο που εχουμε να δειξουμε, κατι το οποιο επηρεαζει και τους χρηστες που προσελκυει.

Χρηστες, οπως o εκ Κοζανης που δημιουργησε προβληματα στο παρελθον (και πιστευω οτι δεν εχει σταματησει να ασχολειται με τη σελιδα), πρεπει να βρουν προσφορο εδαφος για να ευδοκιμησουν και αυτο εδω εξαρταται αμεσα απο το περιεχομενο της σελιδας.

Κατι που δεν ξερατε
Η σελιδα εχει συγκεκριμενες υποχρεωσεις προς το ελληνικο διαδικτυο απο τη στιγμη που ειναι ".gr" και αν ειναι υπολογη σε κατι αντιμετωπιζει κατηγοριες απο την ελληνικη δικαιοσυνη. Βεβαια αυτες μετακυλυουν στο χρηστη που δημιουργησε το προβλημα. Ομως ειτε αυτο ειναι υβρεις ειτε οτιδηποτε αλλο το οποιο μπορει να αντικεινται στην ελληνικη, ευρωπαικη και διεθνης νομοθεσια ειναι και η σελιδα υπολογη σε αυτο και ειναι δυνατον να αποεκχωρηθει το ονομα της σε ακραιες περιπτωσεις. Αυτο ισχυει και για τις σελιδες .com, αλλα γι αυτες ειναι υπευθυνη η Αμερικανικη κυβερνηση και ειναι εντελως διαφορετικη η διαδικασια (και εξαιρετικα χρονοβορα - ισως και 1 χρονο) που μπορει να ακολουθηθει για να στραφει καποιος εναντιον της.

Οταν λοιπον συμμετεχει καποιος σε μια σελιδα, αλλα και οπουδηποτε, προσπαθει να την κανει καλυτερη και οχι χειροτερη. Θεωρειτε λοιπον οτι οι φωτογραφιες απο κινητα ειναι κατι το οποιο θα οδηγησει στην κατευθυνση αυτη?

Ας παμε απο την αλλη πλευρα. Υπαρχουν ανθρωποι οι οποιοι οταν βγαινουν για βολτα, παιρνουν μαζι τους σε ενα τσαντακι μια μικρη φωτογραφικη και αν βρουν κατι το φωτογραφιζουν απλα, ομορφα και με συνοπτικες διαδικασιες. Ειναι πιο πιθανο να βγαλεις μια φωτογραφια στα πεταχτα και να βγει καλη με την μηχανη σου παρα με το κινητο, αλλωστε.

Αυτοι ειναι κατωτερης νοημοσυνης, δηλαδη? Εχουν μαθει την καμερα τους, εχουν ασχοληθει λιγο με το πως μπορουν να βγαλουν μια φωτογραφια ομορφη, για να μπορουν να απαθανατισουν μια προσωπικη στιγμη εως και ενα λεωφορειο σωστα (Paul, μπορω να σου πω πως αν μαθεις την H9 δεν θα ξαναβγαλεις φωτο με το Χ6 ) και δεν εχω κανενα μα ΚΑΝΕΝΑ παραπονο απο αυτους. Γιατι να μην μπορουμε να γινουμε ολοι ετσι? Δεν ειναι δυσκολο, φτανει να υπαρχει θεληση.

Επειδη τυγχανει να ασχολουμαι με την τεχνολογια απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου, εχω πολλους λογους να απαρνουμαι τις καμερες των κινητων τηλεφωνων, γιατι ουσιαστικα ειναι ψηφιακες με απιστευτες παραχωρησεις και ολες ειναι στην ποιοτητα. Στην ποιοτητα του αισθητηρα, του φακου, του αλγοριθμου συμπιεσης, στο μεγεθος του αισθητηρα.. Παντου. Φωτεινες εξαιρεσεις βγαινουν μια φορα στα 2 χρονια απο το 2007 αλλα μεχρι εκει. Δηλαδη ειναι αυτες που επιβεβαιωνουν τον κανονα.

Γιωργο, η τρελα ειναι κατι το οποιο εχει 2 οψεις..
Απάντηση
#95
Καλα για τα κινητα δεν θα αναφερθω γιατι αυτα ειναι στην αισθητικη του καθενος,αν και συμφωνω με τον Paul..
Οι φωτογραφιες του 76 Χανιων του τραβεγκο που ειχε στειλει ο ιδιοκτητης του γιατι σβηστηκαν?οι πιο ωραιες ητανε!!
Επισης αν ειναι ευκολο ανεβαστε μια φωτο απο το αφιερωμα στα''διδυμα''τραβεγκο στο φακελο του κτελ χανιων-ρεθυμνης και βαλτε απο κατω ενα linkακι που να οδηγει στο αφιερωμα,οπως εχει κανει ο OBELIX και για τα υπολοιπα..ψαχνει κοσμος να τα δει και δεν τα βρισκει.
Απάντηση
#96
Εγώ πιστεύω ότι ως προς τα κινητά πρεπει να υπάρχει μια ανοχή... Στο κάτω κάτω οι φωτογραφίες είναι αξιοπρεπείς. Φυσικά όπως είπες Η9 δεν είναι κανένα, αλλά όταν πριν μερικά χρόνια είχα το Κ800 έβαζα κάτω πολλές ψηφιακές και ακόμα πιστεύω οτι το Χ6 βάζει κάτω κάποιες φτηνές υπο κανονικές συνθήκες... Και μιας και ξέρεις και την μηχανή (Η9) δεν μιλάμε για μηχανούλα που την βάζεις στην τσέπη του μπουφάν σου... Την έχω λατρέψει ώς μηχανή αλλά στο θέμα χώρου είναι μαρτύριο.

Όσον αφορά τα έξοδα της σελίδας δεν έχω να πω κάτι, ξέρω πως είναι και καταλαβαίνω πλήρως και μπορεί να λυθεί και με συμμετοχή των ενεργών χρηστών πιθανόν στο μέλλον...
Απάντηση
#97
(13-02-2011, 02:50 AM)Paul:) Έγραψε: Όσον αφορά τα έξοδα της σελίδας δεν έχω να πω κάτι, ξέρω πως είναι και καταλαβαίνω πλήρως και μπορεί να λυθεί και με συμμετοχή των ενεργών χρηστών πιθανόν στο μέλλον...

Καλη η προταση σου φιλε Paul αλλα μην ξεχνας με τη συμμετοχη των ενεργων χρηστων αυτοι θα εχουν και καποιες απαιτησεις απο την σελιδα.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#98
Οι φωτογραφίες από τα Mercedes benz sprinter του ΟΑΣΘ γιατί διαγράφτηκαν; αφού μια χαρά φαινόταν το λεωφορείο.
Απάντηση
#99
(13-02-2011, 12:33 AM)miltos xania Έγραψε: Οι φωτογραφιες του 76 Χανιων του τραβεγκο που ειχε στειλει ο ιδιοκτητης του γιατι σβηστηκαν?οι πιο ωραιες ητανε!!
Επισης αν ειναι ευκολο ανεβαστε μια φωτο απο το αφιερωμα στα''διδυμα''τραβεγκο στο φακελο του κτελ χανιων-ρεθυμνης και βαλτε απο κατω ενα linkακι που να οδηγει στο αφιερωμα,οπως εχει κανει ο OBELIX και για τα υπολοιπα..ψαχνει κοσμος να τα δει και δεν τα βρισκει.
1. Οι φωτογραφιες ηταν απο κινητο και εχω εξηγησει 2 φορες μεχρι τωρα γιατι εσβησα ολες τις φωτογραφιες κινητων.

2. Την επιμελεια των links την αναλαμβανω προσωπικα, σε διαβεβαιω οτι αυτο που ζητας το ειχα στο μυαλο μου ηδη.

Βεβαια απο την αλλη αν ο κοσμος ψαχνει, βρισκει.

(13-02-2011, 02:50 AM)Paul:) Έγραψε: Και μιας και ξέρεις και την μηχανή (Η9) δεν μιλάμε για μηχανούλα που την βάζεις στην τσέπη του μπουφάν σου... Την έχω λατρέψει ώς μηχανή αλλά στο θέμα χώρου είναι μαρτύριο.

Όσον αφορά τα έξοδα της σελίδας δεν έχω να πω κάτι, ξέρω πως είναι και καταλαβαίνω πλήρως και μπορεί να λυθεί και με συμμετοχή των ενεργών χρηστών πιθανόν στο μέλλον...
1. Πραγματι συμφωνω οτι δεν μπορεις να την εχεις παντα μαζι σου. Αυτο περιοριζει τις δυνατοτητες σου να φωτογραφισεις με την ψηφιακη, αλλα αν δεις κατι και δεν το φωτογραφισεις καθολου, δεν χαθηκε κι ο κοσμος εκ πρωτης οψεως.

Εχω ομως μια ιδεα στο μυαλο μου για τις φωτογραφιες απο κινητα που δεν εχει να κανει με την gallery, ομως.

Θα ολοκληρωσω τον σχεδιασμο το βραδυ και θα σας την ανακοινωσω.

2. Για τα εξοδα της σελιδας, προς το παρον μπορω να εκτιμησω πως με την τελευταια εκκαθαριση αποκταμε την ελευθερια να μειωθουν αρκετα.

(13-02-2011, 12:14 PM)GiannisB Έγραψε: Οι φωτογραφίες από τα Mercedes benz sprinter του ΟΑΣΘ γιατί διαγράφτηκαν; αφού μια χαρά φαινόταν το λεωφορείο.

Διαβασε καλυτερα λιγο πιο πανω στο θεμα και θα παρεις τις απαντησεις που ζητας.
Απάντηση
ok Cmaniac αναμενουμαι τις εξελιξεις
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος Cmaniac 63 40.450 30-10-2022, 10:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Aggele

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)