Αξιολόγηση Θέματος:
  • 24 Ψήφοι - 3.04 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Leoforeia.gr Gallery² - Σχολιασμος
Να μπορούμε να βλέπουμε τις φωτό full screen και ας μην επιτρέπονται τα σχόλια.


Απάντηση
Ελπίζω να τις δούμε και full screen
αφού βρέθηκε η λύση με το layer
Απάντηση
Εντάξει το κατέβασμα πες ότι είναι για να μην κλέβουν τις φώτο κάποιοι και έχει μια λογική, αλλά που είναι το κακό από την ώρα που δεν μπορεί να κατεβάσει κάποιος μια φώτο στο να την βλέπει ολόκληρη? γενικά τον κανονισμό τον θεωρώ λάθος τον καινούργιο, αλλά αν ήθελα κάτι να αλλάξει ήταν η φουλ ανάλυση, γιατί τι αξία έχει να υπάρχει μία φώτο και να μην μπορείς να την δεις ολόκληρη Sad
Απάντηση
Ενταξει αυτο ειναι ενα προβλημα οντως με τις φωτογραφιες αλλα θελω πιστευω οτι οι διαχιριστες θα το λυσουν συντομα.
Απάντηση
Οι παρουσιασεις καλες ειναι ετσι και οι φωτο φιανινται και σε παραπεμπουν σκια στην gallery αλλα νομιζω οτι πρεπει να γινει και στα κτελ να υπαρχουν οι φωτο οπως εδω για να μην ψαχνουμε να βρουμε ποιο λεωφορειο ειναι στην gallery και μετα να σχολιαζουμε στο forum.
Απάντηση
Πιστεύω θα βρούμε ένα τρόπο να βολεύει όλους. Οι παρουσιάσεις έγιναν έτσι για να δούμε αν αυτή η λύση είναι καλή.

Στα ΚΤΕΛ είναι λίγο πιο περίπλοκο και λόγω ποσότητας του στόλου (Θα μπαίνουν πολλές φωτογραφίες και η ταξινομηση φωτογραφίας ανα παρμπρίζ είναι εξαιρετικά χρονοβόρα διαδικασία) αλλά και γιατί η gallery δεν είναι πλήρης στο αλμπουμ για κάθε ΚΤΕΛ.

Για δοκιμή έχει γίνει αυτό που λέει ο travego στο θέμα του Κτελ Καβάλας εδώ!

Παρόλα αυτά περιμένουμε τις προτάσεις όλων σχετικά με τον τρόπο οργάνωσης ώστε να αποφασιστεί κάτι με την προοπτική να βολεύει όλους τους χρήστες.
Απάντηση
Πολυ καλο αν γινουν ετσι οπως στην κατηγορια του Κτελ καβαλας μια χαρα θα ειναι πιστευω.
Απάντηση
Πλήρη πρόσβαση στις φωτογραφίες θα έχουν ανεξαρτήτως post οι
> Ταυτοποιημένοι εργαζόμενοι
> Ομάδες χρηστών που έχουν δυνατότητα να ανεβάσουν φωτογραφίες (Premium/VIP)

Το διαδίκτυο είναι γεμάτο κλέφτες και όποιος το αμφισβητεί αυτό ας έρθει με αποδείξεις να μου αλλάξει γνώμη. Με το layer δεν λύσαμε το πρόβλημα της κλοπής, απλά αποκτήσαμε έναν τρόπο προστασίας ακόμα.

Η ανάλυση της φωτογραφίας που βλέπετε (και τα στοιχεία) είναι επαρκέστατα.

Έτσι, όποιος θέλει πρόσβαση στις πλήρεις φωτογραφίες της gallery θα πρέπει να συνεισφέρει (όταν πας με το δικό σου σακούλι στο μύλο, τότε καταλαβαίνεις, έλεγαν οι παλιοί) με φωτογραφίες ή εάν είναι εργαζόμενος θα πρέπει να ακολουθήσει την διαδικασία ταυτοποίησης, όπως έχουν κάνει κι άλλοι.
Απάντηση
Με αυτό το θέμα θα ήθελα να εκφράσω προς τους διαχειριστές την λύπη μου αλλά και την αγανακτησή μου διότι έχω δώσει αρκετές φωτογραφίες για ανέβασμα απο παροπλισμένα λεωφορεία του ΟΣΕ (και όχι μόνο) οι οποίες δεν είναι ορατές απο τους χρήστες. Πολλά πράγματα με βάζουν σε υποψία..
1) Τις κρατάτε για την πάρτυ σας...
2)Δεν ξέρω αν το φόρουμ είναι αποκλειστικά για τα ΚΤΕΛ (κόμπλεξ)...
3)Δεν είναι κανένας υποχρεωμενος να γνωρίζει τα στοιχεία παροπλισμένων λεωφορείων.

Ελπίζω να είναι η τρίτη εκδοχή και όχι τα 2 προηγούμενα.Θα κάνω άλλη μια προσπάθεια να ανεβάσω πάλι τα αρχεία..Αν δεν καρποφορήσει τότε θα πρέπει κάποιος απο τους διαχειριστές να δώσει εξηγήσεις.....

Απάντηση
Καλά έκανες και άνοιξες το θέμα για να λύσουμε κάποια θέματα. Τα παρακάτω αφορούν όλους τους χρήστες φυσικά και ειδικά όσους ανεβάζουν φωτογραφίες και δεν είναι προσωπικά.
Σου απαντώ νωρίτερα πριν προλάβεις να τις ανεβάσεις πάλι για να μην κουράζεσαι ούτε εσύ ούτε εμείς. Μιας και αρίθμησες τις εκδοχές θα σου απαντήσω και εγω (όσο μπορώ να κρατήσω την συνέχεια του κειμένου) κατ' αυτόν τον τρόπο.

1) Δεν κάνουμε πάρτυ με φωτογραφίες. Εάν εννοείς οτι τις κρατάμε για τον εαυτό μας (=πάρτη), ούτε αυτό γίνεται. Οι φωτογραφίες περνάνε "Προς έγκριση" όχι για να κρατάμε οτι μας αρέσει αλλά για να ελέγχουμε τι ανεβαίνει στην Gallery. Υπάρχει μια ποιότητα που προσπαθούμε να κρατάμε ως προς τις φωτογραφίες για να μην φτάσει η gallery να είναι "μπάτε σκύλοι αλέστε" όπως στο παρελθόν και να μην έχει καμία σχέση με αντίστοιχες ιστοσελίδες του εξωτερικού. Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.

Μιας και αναφέρεσαι στα πρόσφατα λεωφορεία του ΟΣΕ που ανέβασες θα εστιάσω σε αυτά αλλά μπορείς να το δείς και πιο γενικά. Μιλάμε για οχήματα που είναι παροπλισμένα τα περισσότερα για τουλάχιστον 5 χρόνια κάποια και παραπάνω στο έλεος των καιρικών συνθηκών, χωρίς φύλαξη και με διαφόρους πλιατσικολόγους που ότι μπορούν να πάρουν απο πάνω τους το έχουν πάρει. Έχουν φυσικά ιστορική αξία μιας και είναι το συγκοινωνιακό παρελθόν της χωρας αλλά όταν αυτά ήταν σε λειτουργική κατάσταση! Δεν θα σου αρνηθεί κανείς να ανεβάσεις μια φωτογραφία του την δεκαετία του '90. Αλλά αυτό που είδαμε στις δικές σου φωτογραφίες είναι ένα "κουφάρι λεωφορείου του ΟΣΕ" γεμάτο σκουριά με ανοιχτές πόρτες, σπασμένα παράθυρα, και λοιπές φθορές που το κάνουν ένα θέαμα άσχημο που δεν αρμόζει μια φωτογραφική συλλογή. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για άλλα λεωφορεία παρατημένα σε χωράφια κλπ.

Επειδή δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλές φωτογραφίες απο αυτά τα οχήματα (Volvo ΚΕΒΑΜ) διαλέξαμε τις δύο που θεωρούσαμε πιο καλές και τα εμφανίζουν σε μια κατάσταση "αποδεκτή" και όχι βανδαλισμένα και τις εγκρίναμε. Οι υπόλοιπες φωτογραφίες διαγράφηκαν.

Πριν αγανακτήσεις με την διαγραφή παρόλα αυτά άκου την λύση που προτείνεται. Όπως πιστεύω θα έχεις διαβάσει πριν λίγο καιρό δημιουργήσαμε μια δεύτερη Gallery φωτογραφιών, την ανοιχτή ή Open. Εκεί μπορεί ο κάθε χρήστης να ανεβάσει ότι φωτογραφία θέλει οποιασδήποτε ποιότητας και χωρίς να είναι υποχρεωμένος να την βάλει σε κάποια κατηγορία ή να γράψει τα στοιχεία με συγκεκριμένη μορφη κλπ. Απλά δημιουργείς ένα άλμπουμ (ή και παραπάνω αν θες) όπου μοιράζεσαι τις φωτογραφίες σου. Το οτι ανεβάζεις φωτογραφίες στην Gallery δεν σημαίνει ότι η άλλη πρέπει να σε αφήνει αδιάφορο. Όλοι έχουμε κακές λήψεις κατα καιρούς που μπορεί να θέλουμε να μοιραστούμε. Πχ. Ο χρήστης Nikolas86 που ανεβάζει παράλληλα και στις 2 και μάλιστα χωρις πλεον να του υποδεικνύουμε ποιες φωτογραφίες πάνε που. Επανέρχομαι. Λοιπόν σου προτείνουμε να ανεβάζεις ότι δεν περνάει έγκριση στην ανοιχτή Gallery.


2) Η ιστοσελίδα αυτή δεν ήταν ποτέ για τα ΚΤΕΛ, όσο κι αν έτσι νομίζουν ορισμένοι. Το leoforeia.gr ξεκίνησε το 2004 από τον dimangelid με βασικό θέμα τα Αθηναϊκά αστικά λεωφορεία και για μεγάλο χρονικό διάστημα χρησιμοποιήθηκε και από ερευνητές των ελληνικών συγκοινωνιών αλλά και απο απλούς χρήστες που ασχολούνται με τις συγκοινωνίες απο χομπυ για να αναπτύξουν το σκεπτικό τους σχετικά με τη λειτουργία των μέσων στην Αθήνα. Σταδιακά συμπεριλάβαμε όλους τους τύπους συγκοινωνίας μιας και οι πολλοί χρήστες έρχονται απο διάφορα σημεία εκτός της Αθήνας και πλέον υπάρχει δυνατότητα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων και προτάσεων για όλες τις μορφές συγκοινωνίας στην χώρα όπως και ενημέρωση γύρω απο αυτές. Καλώς ή κακώς τα ΚΤΕΛ είναι μεγάλο κομμάτι των συγκοινωνιών και λόγω πλήθους δίνεται η εντύπωση ότι η σελίδα αφορά αυτά. Όμως δεν είναι έτσι και αυτό θα φανεί εν ευθέτω χρόνω.

3) Απ' ότι κατάλαβα αν και η διατύπωση μου αφήνει ερωτηματικά εννοείς ότι δεν είναι δυνατό να ξέρεις τις πινακίδες και το παρμπρίζ των παροπλισμένων λεωφορείων. Δεν στο ζήτησε κανείς αυτό. Είναι καθαρά προαιρετικά σε αυτήν την περίπτωση αυτά τα πεδία. Όμως κάτι που κάνεις συνεχόμενα καιρό τώρα και θα πρέπει να διορθωθεί είναι να δεις τον τρόπο γραφής των τίτλων μιας φωτογραφίας. Απο την στιγμή που γνωρίζεις πχ ότι φωτογραφίζεις ένα Κεβαμ Volvo B10M του ΟΣΕ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γράψεις στον τίτλο "VOLVO, Β10Μ,ΟΣΕ" καταστρέφοντας την ταξινόμηση της Gallery και την δυνατότητα αναζήτησης απο άλλους χρήστες παρά να γράψεις "ΚΕΒΑΜ VOLVO Β10Μ ΟΣΕ" και να πατήσουμε και εμείς μετά το κουμπάκι "Έγκριση" κατευθείαν και χωρίς να χρειάζεται να μαζεύουμε τα σπασμένα. Υπάρχει thread στο forum με οδηγίες ανεβάσματος φωτογραφιών που πρέπει να διαβάζεις συχνά και όχι κάθε 3 χρόνια.

Οπότε κλείνω λέγοντας ότι είμαστε διαθέσιμοι για όποια άλλη εξήγηση. Όπως είπαμε πιο πάνω μην ξανανεβάσεις τις ίδιες γιατί θα έχουν την ίδια τύχη. Η Open Gallery δημιουργήθηκε για κάποιο σκοπό και για να μην μένει κανείς δυσαρεστημένος!

Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Leoforeia.gr Forum² - Σχολιασμος Cmaniac 63 39.586 30-10-2022, 10:51 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Aggele

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)