Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Στόλος λεωφορείων ΚΤΕΛ
Σωστή κίνηση αυτή για τον χρωματισμό, σημαντικό πράγμα η ομοιομορφία
Απάντηση
(30-12-2022, 09:14 PM)MrVanHool Έγραψε: ΧΖΒ-6421 και ΧΖΒ-6422 είναι τα δύο νέα οχήματα της Αττικής, σε αντικατάσταση των κενών που έχουν.

Το ΧΕΗ-8290 (57) έγινε ΧΕΗ-8403 και το ΧΕΗ-8309 (49) έγινε ΧΕΗ-8402 λόγω κλοπής των αριθμών κυκλοφορίας από ανήλικους στην Δροσιά.

Τα νέα οχήματα των ΚΤΕΛ έχουν έρθει και θα έχουν ακριβώς ίδιο χρωματισμό με αυτών της ΟΣΥ. Τα υπόλοιπα, προσεχώς.
Τα οχήματα θα είναι από επαρχιακά ΚΤΕΛ τελικά? Επίσης γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν και αν θα φαίνονται στην εφαρμογή, με δεδομένο ότι πρόκειται για γραμμές κέντρου;
Απάντηση
(30-12-2022, 11:03 PM)Man Lion\s city Έγραψε: Τα οχήματα θα είναι από επαρχιακά ΚΤΕΛ τελικά? Επίσης γνωρίζουμε πότε θα ξεκινήσουν και αν θα φαίνονται στην εφαρμογή, με δεδομένο ότι πρόκειται για γραμμές κέντρου;
35 ΚΤΕΛ Χανίων-Ρεθύμνης
4 ΚΤΕΛ Ηρακλείου-Λασιθίου 
3 ΚΤΕΛ Μαγνησίας και 
2 ΚΤΕΛ Σαλαμίνας.

Τα οχήματα του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας θα διαχειριζονται από το ΚΤΕΛ Αττικής, ενώ τα πρώτα 3 ΚΤΕΛ απο το ΚΤΕΛ Κορινθίας. 

Το θέμα της εφαρμογής (που αφορά και τους περισσότερους) έμεινε πίσω μετά τις απορριπτικές αποφάσεις του Ελεγκτικό Συνεδρίου. Με την εφαρμογή των αλλαγών και μόλις ρυθμιστούν όλα τα τελευταία ζητήματα, θα ξανατεθεί ο ορίζοντας ολοκλήρωσης της διασύνδεσης.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
Με Citaro Facelift (και κάποια LE) τα 35 οχήματα των Χανίων-Ρεθύμνης.

https://sakisgeorgiadis.blogspot.com/202...xbwqQRRZDY
Απάντηση
Το ΚΤΕΛ Χανίων να καταλάβω.. Τα υπόλοιπα 3 τι κάνουν;
Απάντηση
(11-01-2023, 07:30 PM)patrinos Έγραψε: Το ΚΤΕΛ Χανίων να καταλάβω.. Τα υπόλοιπα 3 τι κάνουν;
Τι κάνουν σχετικά με τι; Με το αν είναι έτοιμα; 

Αν το κριτήριο της απορίας είναι η δημοσίευση μιας φωτογραφίας, δεν εννοείται από κάπου ότι δεν είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα ΚΤΕΛ ή ότι μέρος των οχημάτων που βρίσκονται στην φωτογραφία ανήκουν στα άλλα ΚΤΕΛ..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
Το ένα ΚΤΕΛ βάζει 35 οχήματα και τα υπόλοιπα 4,3&2;
Απάντηση
(31-12-2022, 12:22 AM)MrVanHool Έγραψε: Το θέμα της εφαρμογής (που αφορά και τους περισσότερους) έμεινε πίσω μετά τις απορριπτικές αποφάσεις του Ελεγκτικό Συνεδρίου. Με την εφαρμογή των αλλαγών και μόλις ρυθμιστούν όλα τα τελευταία ζητήματα, θα ξανατεθεί ο ορίζοντας ολοκλήρωσης της διασύνδεσης.
Αρα, οταν ξεκινήσουν τα νεα οχήματα, θα είναι κ αυτά "αόρατα" από την εφαρμογή;  Το Ελεγκτικό Συνέδριο πώς ακριβώς συνδέεται; Εκτός κ αν εξ αρχής είχε γίνει αντιληπτό (εύκολο αν εχουν νομική συμβουλή) ότι η απευθείας ανάθεση υπηρεσίας κατα παράκαμψη του Ευρωπαϊκου Κανονισμού είναι "στον αερα" και ετσι δεν γίνεται καμια περαιτερω επενδυση.
Απάντηση
(12-01-2023, 09:37 AM)Citaro Έγραψε: Αρα, οταν ξεκινήσουν τα νεα οχήματα, θα είναι κ αυτά "αόρατα" από την εφαρμογή;  Το Ελεγκτικό Συνέδριο πώς ακριβώς συνδέεται; Εκτός κ αν εξ αρχής είχε γίνει αντιληπτό (εύκολο αν εχουν νομική συμβουλή) ότι η απευθείας ανάθεση υπηρεσίας κατα παράκαμψη του Ευρωπαϊκου Κανονισμού είναι "στον αερα" και ετσι δεν γίνεται καμια περαιτερω επενδυση.

Ε νταξει άλλοι 9 μήνες μένουν στην τωρινή σύμβαση θα την φτιάξουν και την εφαρμογή όπως την έκαναν δύο χρόνια τώρα και μας λένε συνέχεια από μήνα σε μήνα θα λειτουργήσει. Κατάντησε χειρότερο και από το "οι επόμενες 2 εβδομάδες είναι κρίσιμες".

Μια σοβαρή εταιρεία είτε λέγεται αυτή ΟΑΣΑ, είτε ΚΤΕΛ, είτε Advanced Transport Telematics είτε οπως θέλει να λέγεται θα έβαζε ένα χρονοδιάγραμμα και θα το έκανε ή θα έλεγε σας έχουμε συνδεδεμενους με Κάιρο και δεν θα το κάνουμε ποτέ να ξέρουμε και τι μας γίνεται.

Αλήθεια αυτό το 302 πότε θα το πάρουν τα ΚΤΕΛ γιατί σαν να έχει καλομάθει να έχει 4 οχήματα κάθε πρωί;
Απάντηση
Τα ΚΥΡ-8402 και ΚΥΡ-8999 (24 και 10 πρώην ΑΚΤΕΛ Κέρκυρας) ξεκίνησαν να κυκλοφορούν από σήμερα στο 120 υπό την διαχείριση του ΚΤΕΛ Σαλαμίνας. Είναι 3πορτα Citaro FL και τους έχει μείνει το γαλάζιο περίγραμμα τριγύρω από την Κέρκυρα.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Στόλος λεωφορείων ΟΣΥ Cmaniac 763 909.792 02-03-2024, 05:26 PM
Τελευταία Δημοσίευση: MitsosDaBest

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)