Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου του ΟΣΕΘ από τα ΚΤΕΛ
#71
(19-03-2020, 05:34 PM)galatas_giorgos Έγραψε: Καλησπέρα!
Δεν νομίζω να είναι απαραίτητο να αλλάξουν τα δρομολόγια του 57/58. Μάλλον το 61 θα κάνει τα δικά του δρομολόγια στις δικές τους ώρες.
Αυτό που είναι έχω απορία είναι η διαδρομή του 68, καθώς δεν φαίνεται στο πρόγραμμα του 67. Το να την φορτώσουν σε άλλη γραμμή δεν νομίζω να γίνεται, καθώς στον ΟΑΣΘ θα μείνουν μόνο γραμμές με αρθρωτά στο ΙΚΕΑ από Δευτέρα. Μήπως λειτουργήσει σαν το 59 στις αρχές που έβγαινε κατευθείαν από το αμαξοστάσιο, για τα σχολεία και ξανά έμπαινε μέσα.
Αν δεις το Πρόγραμμα Δρομολόγησης του 67, θα δεις ότι η χρονοαπόσταση μεταξύ των δρομολογίων από ΙΚΕΑ και η αναμονή άφιξης στο ΙΚΕΑ μέχρι το επόμενο δρομολόγιο, δεν συμφωνεί παντού. Συνεπώς, τα δρομολόγια του 68, θα τα έχει το τρίτο όχημα του 67, που εκ παραδρομής δεν τα έχουν συμπεριλάβει..
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#72
για τις γραμμές που θα εκμεταλλεύεται το ΚΤΕΛ πως θα γίνεται η πώληση των εισιτηρίων?θα υπάρχουν εκδοτήρια εισιτηρίων σε συγκεκριμένα μέρη ή πώληση σε ψιλικατζίδικα κλπ ή σε εκδοτικά εντός των λεωφορείων όπως στον ΟΑΣΘ?
Απάντηση
#73
Ότι ισχύει για τον ΟΑΣΘ τα εισιτήρια , ισχύουν και στα ΚΤΕΛ
Απάντηση
#74
(19-03-2020, 10:59 PM)MrVanHool Έγραψε: Αν δεις το Πρόγραμμα Δρομολόγησης του 67, θα δεις ότι η χρονοαπόσταση μεταξύ των δρομολογίων από ΙΚΕΑ και η αναμονή άφιξης στο ΙΚΕΑ μέχρι το επόμενο δρομολόγιο, δεν συμφωνεί παντού. Συνεπώς, τα δρομολόγια του 68, θα τα έχει το τρίτο όχημα του 67, που εκ παραδρομής δεν τα έχουν συμπεριλάβει..
Όντως! Έχεις δίκιο! Το τρίτο όχημα θα κάνει του 67 θα κάνει το 68. Απλώς αναρωτιέμαι, είναι εκ παραδρομής ή δεν ήθελαν να το αναφέρουν???
Απάντηση
#75
Εν τω μεταξύ το τρίτο όχημα του 67 είναι κι αυτό που κάνει το 20:05 από ΙΚΕΑ και 20:30 από Πανόραμα 60Ε
Απάντηση
#76
(19-03-2020, 11:57 PM)galatas_giorgos Έγραψε: Όντως! Έχεις δίκιο! Το τρίτο όχημα θα κάνει του 67 θα κάνει το 68. Απλώς αναρωτιέμαι, είναι εκ παραδρομής ή δεν ήθελαν να το αναφέρουν???
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποια σκοπιμότητα στα λίγα δρομολόγια του 68. Ο γράφων λογικά δεν θα γνώριζε ότι είναι συγκρότημα με το 67 και θα έψαχνε να ...βρει την δρομολόγηση του, γι'αυτό και δεν τα ενσωμάτωσε στον πίνακα δρομολογίων του 67.. Φυσικά, ξέχασαν να τα βάλουν έστω σε μεμονωμένο πίνακα!
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#77
(20-03-2020, 01:18 AM)vard_57 Έγραψε: Εν τω μεταξύ το τρίτο όχημα του 67 είναι κι αυτό που κάνει το 20:05 από ΙΚΕΑ και 20:30 από Πανόραμα 60Ε
Τα υπόλοιπα δε δρομολόγια του 60Ε, τον τελευταίο καιρό που το 60 βγαίνει με ένα όχημα, δεν γίνονται.. 
Αν και ο ΟΑΣΘ ήταν πιο μπροστά από τον ΟΑΣΑ συχνά, θα έπρεπε να υπάρχει το "Ημερήσιο Πρόγραμμα" στην εφαρμογή για να γνωρίζει ο επιβάτης, αν και πότε θα γίνουν τα δρομολόγια, όπως στην Αθήνα.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
#78
Καλησπέρα!
Διάβαζα την σύμβαση του ΟΑΣΘ με την ΚΤΕΛ. Σαν παράρτημα έχουν την κατανομή του έργου στα ΚΤΕΛ. Στο παράρτημα αυτό έχουν την γραμμή 69 με 7 λεωφορεία και 1 ακόμα εφεδρικό και την βγάζουν πρόγραμμα με 5 λεωφορεία. Γι' αυτό και οι διαφορά στα δρομολόγια που αναγγέλθηκαν με αυτά που γίνονται. Τι συμπέρασμα βγάζετε;
Απάντηση
#79
Κάπου έγινε ένα ψιλομπέρδεμα, αλλά εφόσον δεν επηρεάζεται η διαδικασία δεν πειράζει, από τα 2 λεωφορεία που περισσεύουν σίγουρα το ένα είναι που θα πάει στο 61 ως δεύτερο όχημα για το κενό από τα οχήματα των 57/58
Απάντηση
#80
Δεν νομίζω να είναι ψιλομπέρδεμα. Από την στιγμή που υπογράφεται μια σύμβαση πρέπει να τηρείται. Ή δώσανε στο ΚΤΕΛ να υπογράψει την σύμβαση με τον ιδανικό αριθμό λεωφορείων κάθε γραμμής (που μπορεί να ίσχυε κάποτε) ή ΄δώσανε προγράμματα γραμμών με συνθήκες "προβληματικού" ΟΑΣΘ.
Στην ίδια σύμβαση το 61 είναι με ένα όχημα και 3 υπαλλήλους. Στο Χορτιάτη θεωρώ πως θα έχουμε το παράδοξο να εξυπηρετείται και από λεωφορεία του ΟΑΣΘ και από λεωφορεία του ΚΤΕΛ. Το ίδιο θα γίνει και με το 55, καθώς το δίνει με ένα όχημα και καθόλου δρομολόγια τα Σ/Κ.
Επίσης, μήπως μπορεί να την καταγγείλει ο καθένας; Με την λογική "υπέγραψες να κυκλοφορείς 100 λεωφορεία και να αποζημιώνεσαι για 100"!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)