Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Από τον ΟΑΣΘ στις ΑΣΥΘ...
#11
(28-11-2019, 11:20 PM)irisbus57 Έγραψε: https://www.voria.gr/article/katatethike...es-allages

Κατατέθηκε η τροπολογία! Προβλέπει κατάργηση της ΑΣΥΘ, περιορισμό των αρμοδιοτήτων του ΟΣΕΘ και δίνει την δυνατότητα στον ΟΑΣΘ να αγοράζει μεταχειρισμένα λεωφορεία ηλικίας μέχρι 15 ετών!

Να ΜΙΣΘΩΝΕΙ λεωφορεία, όχι να αγοράζει... Δεν μπορεί να αγοράσει ούτε ποδήλατο όσο είναι υπό εκκαθάριση...
Απάντηση
#12
Ο πολιτικός ρεβανσισμός στο μεγαλείο του. Οι μπλε βάζουν την ταφόπλακα στις ΑΣΥΘ, καθώς ήταν ροζ κατασκεύασμα και η πόλη θα συνεχίζει να έχει μια εταιρεία υπο εκκαθάριση για άλλα 3 χρόνια. Στη συνέχεια (τρεις μέρες πριν την λήξη της νέας προθεσμίας) θα επανέλθουν με μια νέα εταιρεία, με διαφορετικά αρχικά (ΝΟΑΣΘ?) την οποία θα παρουσιάζουν ως μεγαλούργημα και λύση σε όλα τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε, φάτε Αλέξανδρους (τους οποίους υπεραγαπώ), μεταχειρισμένα Σιτάρο από Γερμανία και ΚΤΕΛ Χαλλλκιδικής στο 78... αα ναι, Χ1 σχωράτεμε!
Απάντηση
#13
(29-11-2019, 01:01 AM)N1Ellinikou Έγραψε: Ο πολιτικός ρεβανσισμός στο μεγαλείο του. Οι μπλε βάζουν την ταφόπλακα στις ΑΣΥΘ, καθώς ήταν ροζ κατασκεύασμα και η πόλη θα συνεχίζει να έχει μια εταιρεία υπο εκκαθάριση για άλλα 3 χρόνια. Στη συνέχεια (τρεις μέρες πριν την λήξη της νέας προθεσμίας) θα επανέλθουν με μια νέα εταιρεία, με διαφορετικά αρχικά (ΝΟΑΣΘ?) την οποία θα παρουσιάζουν ως μεγαλούργημα και λύση σε όλα τα προβλήματα της Θεσσαλονίκης. Μέχρι τότε, φάτε Αλέξανδρους (τους οποίους υπεραγαπώ), μεταχειρισμένα Σιτάρο από Γερμανία και ΚΤΕΛ Χαλλλκιδικής στο 78... αα ναι, Χ1 σχωράτεμε!

Να πω τώρα ότι σε καταλαβαίνω θα είναι ψέμα...

Οι ΑΣΥΘ είναι στην λογική των συγκοινωνιών της Αθήνας (όταν κάτι δεν δουλεύει του αλλάζουμε όνομα). Η τριετής παράταση του ΟΑΣΘ είναι για να ολοκληρωθεί το μετρό (λέμε τώρα...) και ο ανασχεδιασμός των γραμμών συνεπεία της λειτουργίας του και να δημοπρατηθούν από τον ΟΣΕΘ σε υπεργολάβους (όπως TfL λένε οι πηγές στο Υπουργείο). Μην ξεχνάς ότι η προηγούμενη κυβέρνηση δεν έκανε στα δύο και πλέον χρόνια καμία ενέργεια για την λειτουργία της ΑΣΥΘ, το αντίθετο μάλιστα, "τιμώρησε" ο Σπίρτζης την πόλη μεταθέτοντας τις απαιτούμενες ενέργειες στους επόμενους!

(δεν βλέπω κάτι λάθος με το ΚΤΕΛ Χαλκιδικής, ας πάρει γραμμές και το Ηρακλείου-Λασιθίου αν τις εκτελεί σωστά, οικονομικά και με συνέπεια.)
Απάντηση
#14
(29-11-2019, 01:01 AM)N1Ellinikou Έγραψε: [...]
και ΚΤΕΛ Χαλλλκιδικής στο 78... αα ναι, Χ1 σχωράτεμε!
Όχι και Χ1, 01Χ ✈️(αεροπλανάκι) ?
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)