Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Έλεγχοι στα λεωφορεία
#11
Θα ήταν καλό στο γραμμή ΚΤΕΛ-Αεροδρόμιο τόσο στην ημερήσια,όσο και στη νυχτερινή να υπάρχει συνοδός που να γνωρίζει έστω την αγγλική γλώσσα για παροχή πληροφοριών αλλά και να διενεργεί και ελέγχους κομίστρου..
Απάντηση
#12
(18-08-2019, 11:30 PM)irisbus57 Έγραψε: Φυσικά τα έσοδα έχουν πέσει, αφού λεωφορεία δεν υπάρχουν, η αγανάκτηση μεγαλώνει, κάτι που οδηγεί στο να μην κόβουν εισιτήρια οι περισσότεροι. Επίσης το γεγονός ότι δεν γίνονται έλεγχοι παρά μόνο οι περισσότεροι ελεγκτές απλά χτυπάνε κάρτα οδηγεί στο να μην κόβει απολύτως κανείς, ακόμα και κάποιοι που ίσως έκοβαν!

-πάντως τώρα που το λέμε εχθές στο 70Α των 16:00 μπήκαν ελεγκτές στην Επανομή, κατέβηκαν στον Τριλοφο και έκαναν κανονικό ελεγχο Cool -

Στην Επανομή συνέχεια πετυχαίνω ελέγχους. Είτε είναι το λεωφορείο στο Ικέα είτε Πλαγιάρι,Επανομή κτλ.
Απάντηση
#13
Πέτυχα έλεγχο πριν μια εβδομάδα στο Χ01 στο ΚΤΕΛ από έναν ευγενέστερο κύριο ο οποίος μάλιστα κατέβασε 3 Πακιστανούς που δεν είχαν εισητηριο.. Είχα παρά πολύ καιρό να πετύχω έλεγχο μιας και τις περισσότερες φορές απλά μπαίνουν χτυπάνε κάρτα και φεύγουν.. Δηλαδή πληρώνονται από το κράτος για να κάνουν την πλάκα τους...
Απάντηση
#14
https://www.voria.gr/article/periodos-st...-arithmous

κατάρρευση εσόδων και ανύπαρκτοι έλεγχοι εισιτηρίων τα τελευταία χρόνια..
Απάντηση
#15
Ο ΟΑΣΘ ανακοινωσε οτι θα εφαρμοσει τον θεσμο του στασιμου ελεγκτη σε γραμμες με μεγαλη πληροτητα οπως η 2,3,5,6,10,14,27,32,34 κ Χ1..Δλδ ο ελεγκτης θα ειναι στο λεωφορειο κατα τη διαρκεια του δρομολογιου κατι παρομοιο ειχε συμβει κ πρν χρονια στη γραμμη 10 κ 3...τα προστιμα θα βεβαιωνονονται απο εφαρμογη σε κινητο τηλ κ θα εκτυπωνονται σε φορητο εκτυπωτη που θα φερουν μαζι τους..
Απάντηση
#16
Απιστευτο!σημερα το απογευμα 2 Συριοι εβγαλαν μαχαιρι σε λεωφορειο της γραμμης 33 στην Εγνατια στο υψος της Αντιγονιδων οταν ελεγκτες τους ζητησαν το εισιτηριο.ο οδηγος εκλεισε τις πορτες κ οι αλλοδαποι συνεληφθησαν.
Απάντηση
#17
Την Δευτέρα στον ΝΣΣ προφανώς έγινε έλεγχος εισιτηριου και οι ελεγκτες κάλεσαν το 100 για εναν μεσηλικα που δεν εκοψε εισιτηριο και δεν ειχε ταυτοτητα...παντως οι οποιοι έλεγχοι γινονται ειναι μηδαμινοι..χρησιμοποιω καθημερινα 4 λωφορεια -το 20 ή 21 και το 2ή 3 πηγαινοερχοντας στην εργασια μου και ποτε δεν πετυχα ελεγκτη..
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)