Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα στην Θεσσαλονίκη (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Σήμερα το απόγευμα διακινητης μεταναστών καταδιώκονταν από την αστυνομία από τις συκιές και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα στην οδό Λαγκαδά όπου συγκρούστηκε με αστικό της γραμμής 27 ,Σταυρουπολη-πανεπιστημια ,όχημα 782 και σε σταθμευμένο φορτηγό,στο ύψος του αγάλματος του ιβανωφ.
Απάντηση
Σήμερα είχαμε παρασυρση πεζης απο λεωφορείο που προσπάθησε να περάσω το δρόμο στο Βαρδάρη αλλά και σύγκρουση επαγγελματικού αυτοκινήτου στο πίσω μέρος λεωφορείου στη Περαία..
Απάντηση
Το 284 έμεινε στην στάση Αριστοτέλους στην Εγνατία και το πήρε γερανός με κατεύθυνση το αμαξοστάσιο Σταυρούπολης
Απάντηση
Χθες το απόγευμα έπεσε κομμάτι της οροφής του λεωφορείου 2315  της γραμμης 1Χ.επίσης,χθες το πρωί στο λεωφ 146 της γραμμής 51 σημειώθηκε διαρροή νερού στη μηχανή με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ατμός.η βλάβη αποκαταστάθηκε από κινητό συνεργείο.
Απάντηση
Σήμερα το μεσημέρι κατά τις 1500 έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα με εμπλοκή λεωφορείου του ΟΑΣΘ,συγκεκριμένα το νούμερο 492 της γραμμής 23 καθώς προσέγγιζε τον τερματικό σταθμό στον σιδηροδρομικό σταθμό ,μπηκε στο αντίθετο ρεύμα κ συγκρούστηκε με ένα ΙΧ,ένα ταξί και ένα ηλεκτροκινουμενο μηχανάκι με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 40ρονης οδηγού.ο οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύεται με απώλεια συνείδησης
Απάντηση
Χθες το μεσημέρι το 2204 το μετέφερε γερανός
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 3 Επισκέπτης (ες)