Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[news247.gr]Μπαράζ επιθέσεων εναντίον μέσων μεταφοράς: Τρόμος για επιβάτες και οδηγούς
#1
Μπαράζ επιθέσεων εναντίον μέσων μεταφοράς: Τρόμος για επιβάτες και οδηγούς

[Εικόνα: leoforeio.jpg]


Πηγή

Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί 6 επιθέσεις εναντίον λεωφορείων στη Συγγρού, 14 στο Καματερό και μία κοντά στους Αγίους Αναργύρους, στη γραμμή Γ10

Δύο ακόμη επιθέσεις σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού και σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00, άγνωστοι δράστες πέταξαν, πιθανόν πέτρα, σε λεωφορείο, που κινείτο στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Παντείου Πανεπιστημίου, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα τζάμι. Ευτυχώς, όμως, δεν τραυματίστηκε κάποιος επιβάτης, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε δύο προσαγωγές.


Δείτε ΕΔΩ αποκλειστικές φωτογραφίες του NEWS 24/7:

[Εικόνα: epithesi2new.jpg]


[Εικόνα: epithesi6.jpg]

[Εικόνα: epithesi3.jpg]

Υπενθυμίζεται, ότι το βράδυ της Δευτέρας στις 21:00, σημειώθηκε άλλη επίθεση σε λεωφορείο, στη λεωφόρο Συγγρού, στο ύψος του Αγίου Σώστη, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια επιβάτης.

Επίσης, απόψε, λίγο μετά τις 22:00, άγνωστοι δράστες πέταξαν αντικείμενο σε συρμό του ΗΣΑΠ, στα Πετράλωνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο μάτι μια γυναίκα, η οποία διακομίστηκε σε νοσοκομείο.


Οι επιθέσεις αυτές έρχονται λίγες ώρες μετά τη συνάντηση αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ και του ΟΑΣΑ, στην οποία συμφωνήθηκε ότι υπάρχει ανάγκη για παρακολούθηση του συγκεκριμένου σημείου όλο το 24ωρο. Άγνωστοι πραγματοποίησαν, χθες το βράδυ, επιθέσεις σε λεωφορεία, στη λεωφόρο Συγγρού και τους Αγίους Αναργύρους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά μια επιβάτης.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η επίθεση στη λεωφόρο Συγγρού, σημειώθηκε, πιθανόν με πέτρες ή βολίδα αεροβόλου, λίγο μετά τις 21:00, ενώ το λεωφορείο βρισκόταν στο ύψος του Αγίου Σώστη. Από τη θραύση τζαμιού του οχήματος τραυματίστηκε ελαφρά μια γυναίκα.


Δύο ώρες νωρίτερα, ανάλογη επίθεση έγινε σε λεωφορείο στους Αγίους Αναργύρους, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κανείς.


Το τελευταίο διάστημα έχουν σημειωθεί 6 επιθέσεις εναντίον λεωφορείων στη Συγγρού, 14 στο Καματερό και μία κοντά στους Αγίους Αναργύρους, στη γραμμή Γ10.



Σιορίκης: Πρόκειται είτε για άτομο με ψυχικό νόσημα είτε για κακομαθημένα παιδιά

Μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και την εκπομπή "Πρωινό Τανγκό" με τους Αντώνη Φουρλή και Στέλλα Γκαντώνα, ο πρόεδρος του συνδικάτου εργαζομένων ΟΑΣΑ ΟΣΥ, Κωνσταντίνος Σιορίκης, είπε πως η έρευνα της αστυνομίας προχωρά και αξιοποιείται το υλικό από τις κάμερες για τον εντοπισμό των δραστών.


Εκτίμησε πως είτε πρόκειται για άτομο με ψυχικό νόσημα είτε για κακομαθημένα παιδιά, όπως τα χαρακτήρισε, και 
πρόσθεσε ότι πιθανώς να πρόκειται για ένα ή δύο άτομα και όχι περισσότερα.


https://www.mixcloud.com/radiofono247/31...%B7%CF%83/

Ακούστε όσα είπε στο κεντρικό μαγκαζίνο του News 24/7 στους 88,6 ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης

https://www.mixcloud.com/radiofono247/30...%B7%CF%83/
Απάντηση
#2
Εντάξει Καματερό και πέριξ γίνονται τέτοια (για Ζεφύρι κυρίως έχουν ακουστεί διάφορα παρόμοια περιστατικά, όχι τόσο για Καματερό ή Αγίους), αλλά Συγγρού κεντρικότατο μέρος; 6 και 14 επιθέσεις σίγουρα δε το λες σύμπτωση, αλλά είναι και 2 μέρη που δεν συνδέονται μεταξύ τους...να ήταν Συγγρού και Καλλιθέα ή Νέα Σμύρνη ΟΚ, συνδέονται. Περίεργα πράγματα.

Πάντως έχω πετύχει επίθεση στο Ίλιον φέτος το καλοκαίρι στην Πλατεία Ελευθερίας, όταν μια ομάδα από 4-5 νεαρούς πέταξε πορτοκάλια στο 704 που έχει σχέση με Καματερό. Ίσως είναι μία από αυτές τις επιθέσεις που αναφέρει το άρθρο.
Απάντηση
#3
(31-10-2018, 09:17 PM)NightLine Έγραψε: Εντάξει Καματερό και πέριξ γίνονται τέτοια (για Ζεφύρι κυρίως έχουν ακουστεί διάφορα παρόμοια περιστατικά, όχι τόσο για Καματερό ή Αγίους), αλλά Συγγρού κεντρικότατο μέρος; 6 και 14 επιθέσεις σίγουρα δε το λες σύμπτωση, αλλά είναι και 2 μέρη που δεν συνδέονται μεταξύ τους...να ήταν Συγγρού και Καλλιθέα ή Νέα Σμύρνη ΟΚ, συνδέονται. Περίεργα πράγματα.

Πάντως έχω πετύχει επίθεση στο Ίλιον φέτος το καλοκαίρι στην Πλατεία Ελευθερίας, όταν μια ομάδα από 4-5 νεαρούς πέταξε πορτοκάλια στο 704 που έχει σχέση με Καματερό. Ίσως είναι μία από αυτές τις επιθέσεις που αναφέρει το άρθρο.

Σε όποια περιοχή και να γίνονται είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να σταματήσουν γιατί κάποια στιγμή θα τραυματιστεί κάποιος επιβάτης η ακόμα χειρότερα ο οδηγός. 

Και πάω στοίχημα ότι τα άτομα που το κάνουν είναι τίποτα ρομά.
Απάντηση
#4
2 από την παρέα ήταν όντως Ρομά, αλλά στα ΜΜΜ δεν είναι μόνο το πρόβλημα αυτοί που κάνουν επιθέσεις...δυστυχώς τα ΜΜΜ , έχουν και κάτι επιβάτες που άμα ήμουν οδηγός θα τους κατέβαζα έξω.

Θες κάτι γιαγιάδες που γκρινιάζουν μονίμως, επειδή δεν έχει λεωφορείο κάθε 5'; Κάτι θέιτσες που νομίζουν ότι είναι στην αυλή τους; Θες αυτούς που βγαίνουν από τη μπροστά πόρτα και μπαίνουν από την πίσω; Βασικός κανονισμός πλέον το τελευταίο. Α να μη μιλήσω και γι'αυτούς που μυρίζουν λες και έχουν βγει από βόθρο, που πρέπει να βάλουμε ένα μπουκάλι κολώνια μετά επειδή είχαμε την ατυχία να έρθουμε σε επαφή μαζί τους. Δείχνει ασέβεια προς τους συνεπιβάτες αν μη τι άλλο.

Το καλό με τα λεωφορεία βέβαια είναι ότι αυτοί που κάνουν επετεία είναι σε πολύ πιο χαμηλό βαθμό σε σχέση με ΗΣΑΠ (ΕΙΔΙΚΑ εκεί), μετρό αλλά και Προαστιακό (φυσικά στα τμήματα της Αστικής Ζώνης, γιατί μετά από κάποια φάση μπαίνει ελεγκτής στους Προαστιακούς)...αλλά υπάρχει μέρος του επιβατικού κοινού που είναι....ας τα να πάνε στο διάολο.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [etheldrivers] Μπαράζ επιθέσεων με πέτρες σε λεωφορεία του ΟΑΣΑ - Εγκυος επιβάτισσα γλίτωσε από θαύμα dimangelid 0 2.404 21-10-2016, 03:57 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid
  [newsbeast.gr] Πλαστογραφούσαν και διακινούσαν εισιτήρια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς dimangelid 0 2.530 17-12-2013, 10:24 AM
Τελευταία Δημοσίευση: dimangelid

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)