Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Τηλεματική λεωφορείων ΟΑΣΘ & ΚΤΕΛ
Άγνωστες οι βουλές του ΟΑΣΘ.
Επίσης για όσους δεν το είδαν ενημερώθηκε πολύ ελαφρώς και η εφαρμογή (οπτικά)
Απάντηση
Μια αδιαφορία επικρατεί ως προς εφαρμογή της Τηλεματικής.

Αρκετά οχήματα δεν είναι ορατά στην εφαρμογή. Στα περισσότερα δεν υπάρχουν οθόνες για μελλοντική λειτουργία και δεν αναγγελονται στάσεις ή μηνύματα.

Στην εφαρμογή δεν έχει γίνει η διόρθωση του ενοποιημένου πλέον 28, συνεπώς δεν εμφανίζονται οχήματα στην γραμμή.

Μόνο τα ιδιόκτητα οχήματα θυμίζουν την σωστή λειτουργία του Οργανισμού..
Απάντηση
Εγώ να ρωτήσω γιατί δεν έγινε η μετεγκατάσταση της τηλεματικής και των προμετωπίδων από τα αποσυρμένα ή χαλασμένα ιδιόκτητα οχήματα σε αυτά του leasing? Γιατί εδώ και μήνες παλεύουν να φτιάξουν και να ενοποιηθούν όλα τα διαφορετικά συστήματα που έχει το κάθε καινούριο λεωφορείο από τον προκάτοχό του με τα συστήματα του ΟΑΣΘ.
Δεν επιτρέπει η σύμβαση του leasing την αντικατάσταση αυτών των συστημάτων ή απλά δεν θέλησαν ποτέ να το κάνουν; Μου φαίνεται περίεργο να υπάρχουν ένα σωρό λειτουργικές ταμπέλες ameli και να μην αξιοποιούνται στα νέα οχήματα.
Απάντηση
Πρόσεξα ότι η εφαρμογή της τηλεματικής του ΟΑΣΘ δεν υπάρχει στις iOS συσκευές (iPhone, iPad). Πάω να το αναζητήσω στο App Store και δεν βγάζει τίποτα παρά μόνο την παρόμοια εφαρμογή του ΟΑΣΑ. Γνωρίζει κανείς το πρόβλημα;
Απάντηση
Ο σύνδεσμος στην κεντρική σελίδα του ΟΑΣΘ δεν λειτουργεί;
Απάντηση
Νέα ιστοσελίδα για τον ΟΑΣΘ, στα πρότυπα του ΟΑΣΑ, μετά από 11 χρόνια αν δεν κάνω λάθος
https://new.oasth.gr/
Απάντηση
Δεν έχει ανανεωθεί εδώ και παααααααρα πολύ καιρό (χρόνια ίσως) η γραμμή 83, ενώ αλλαγές στα δρομολόγια εδώ και αρκετό καιρό έχουν και τα 9 (με όλες τις παραλλαγές), 85Η και 91Ε. Ίσως και άλλες.
Απάντηση
(11-10-2023, 05:18 AM)K.S. Έγραψε: Δεν έχει ανανεωθεί εδώ και παααααααρα πολύ καιρό (χρόνια ίσως) η γραμμή 83, ενώ αλλαγές στα δρομολόγια εδώ και αρκετό καιρό έχουν και τα 9 (με όλες τις παραλλαγές), 85Η και 91Ε. Ίσως και άλλες.
Μου προκαλεί εντύπωση πως ενώ τα 79Ε και 33/39Β εμφανίζονται κανονικά, όλα τα ανωτέρω, όπως και το ενοποιημένο (; ) 28, ακόμα δεν εμφανίζονται.. 

(Ενημερωτικά, η στάση Μακρο στα 33/39Β που είναι ο Τ.Σ. Κηφισιάς, θα έπρεπε να είναι υφιστάμενη και των 33/39Α)
Απάντηση
(11-10-2023, 06:05 PM)MrVanHool Έγραψε: Μου προκαλεί εντύπωση πως ενώ τα 79Ε και 33/39Β εμφανίζονται κανονικά, όλα τα ανωτέρω, όπως και το ενοποιημένο (; ) 28, ακόμα δεν εμφανίζονται.. 

(Ενημερωτικά, η στάση Μακρο στα 33/39Β που είναι ο Τ.Σ. Κηφισιάς, θα έπρεπε να είναι υφιστάμενη και των 33/39Α)
Στα χαρτιά δεν υπάρχει 28. Επίσης η στάση Μάκρο βρίσκεται κανονικά σε όλες τις γραμμές, με εξαίρεση τη μετάβαση του 39Α.
Απάντηση
(11-10-2023, 06:05 PM)MrVanHool Έγραψε: (Ενημερωτικά, η στάση Μακρο στα 33/39Β που είναι ο Τ.Σ. Κηφισιάς, θα έπρεπε να είναι υφιστάμενη και των 33/39Α)

Είναι πολλές οι στάσεις που απέχουν πολύ (όχι 2 και 5 και 10 μέτρα) από την πραγματική τους θέση, και ακόμα κάποιες που να έχουν προστεθεί στο σύστημα με κωδικό στάσης δεν έχουν προστεθεί στις γραμμές (69 - Κτήμα Σαράφη 2, 88 - Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων)
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)