Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ΜΜΕ και Συγκοινωνίες Αθηνών
#1
Το βραβείο "ανύπαρκτου συγκοινωνιακού ρεπορτάζ" διεκδικεί επάξια ο γνωστός-άγνωστος Ν.Κ. - Mr. Ypodomes.com: www.ypodomes.com/index.php/metafores/astikes/item/42323-veltiomeni-i-katastasi-stis-sygkoinonies-tis-athinas

Σε χθεσινό του άρθρο μας ενημερώνει ότι:
1) Το Μετρό είχε δρομολόγια ανά 18-20' (δε μπήκε στον κόπο να κοιτάξει ούτε πίνακες θερινών δρομολογίων ΣΤΑΣΥ για να δει ότι οι γραμμές 2 και 3 άγγιξαν το 15' ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο, σε άδεια Αθήνα, με εξαιρετικά χαμηλή πληρότητα συρμών όλη την εβδομάδα εκείνη)
2) Είναι άλυτο πρόβλημα η έλλειψη κλιματισμού στους συρμούς 1ης γενιάς του Μετρό (και η 80χρονη γιαγιάκα που μπαίνει μία στο τόσο στο Μετρό έχει καταλάβει ότι για τα Alsthom δεν προβλέφθηκε ποτέ να έχουν A/C)
3) Η κατάσταση στο δίκτυο των λεωφορειακών γραμμών εμφανίζεται ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ!!! (δεν παίζει να πήρε ποτέ χαμπάρι τι συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες και ότι τον Αύγουστο φτάσαμε να παρακαλάμε εδώ μέσα να βλέπουμε τη Ράλλη και τον Πειραιά να δανείζονται λεωφορεία για να βγάλουν τα προβλεπόμενα δρομολόγια)

Βέβαια τίποτα δεν πρέπει να μας εκπλήσσει από ανθρώπους που έχουν επαφή με τις συγκοινωνίες μέσα από τα υπουργικά γραφεία ή τα γραφεία των προέδρων-διευθυνόντων συμβούλων ΔΕΚΟ.

ΥΓ: Το 18-20' στο Μετρό ο κύριος αυτός το εντόπισε μάλλον έτσι: https://twitter.com/ypodomes1/status/891943154504609792
Απάντηση
#2
Το επίπεδο δημοσιογραφίας σε γενικές γραμμές είναι άθλιο οπότε αναμενόμενο και τα ρεπορτάζ που αφορούν τα ΜΜΜ να είναι για τα σκουπίδια! Ρωτάνε κάναν συνδικαλιστή και κάναν εργαζόμενο ακούνε 2-3 βλακείες και να ένα ρεπορτάζ.
Απάντηση
#3
Άλλη μια δημοσιογραφική "επιτυχία" η δημοσίευση καταγγελίας από το NewsIt ότι τα εκδοτήρια της ΟΣΥ (λεωφορεία) στο Αεροδρόμιο "δεν έχουν POS": http://www.newsit.gr/ellada/ta-pos-den-e...c/2195008/

Και η κουτσή Μαρία ξέρει ότι όλα τα εκδοτήρια των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας έχουν αρχίσει να εφοδιάζονται με POS εδώ και πάνω από 1 χρόνο (για το Αεροδρόμιο και η ίδια η ΟΣΥ ενημερώνει στην ιστοσελίδα της ότι υπάρχει δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων/καρτών με χρήση πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας) και σχεδόν όλα στους σταθμούς του Μετρό και του Τραμ καθώς και τα περισσότερα της ΟΣΥ μπορούν να εξυπηρετήσουν συναλλαγή με κάρτες. Το μόνο που απομένει είναι να τοποθετηθούν POS και στα νέα αυτόματα μηχανήματα για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, από τα οποία και αγόρασε ο άσχετος που έκανε την καταγγελία το εισιτήριό του.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)