Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[agriniopress.gr] Διαμαρτυρία για τις υποκλοπές έργου από τους οδηγούς του υπεραστικού ΚΤΕΛ
#1
Διαμαρτυρία για τις υποκλοπές έργου από τους οδηγούς του υπεραστικού ΚΤΕΛ- παρατάσσουν τα λεωφορεία στη γέφυρα του Ευήνου
[Εικόνα: epi-yperastiko-ktel.jpg]
Σε αναβρασμό βρίσκονται οι επαγγελματίες οδηγοί του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας, αφού όπως οι ίδιοι αναφέρουν, το φαινόμενο της υποκλοπής έργου από τα ταξί , έχει γίνει σχεδόν καθημερινό.

«Υπολογίζουμε πως είναι δεκάδες ταξί καθημερινά που μεταφέρουν κόσμο στην Αττική από διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας. Μπορεί και 50 ταξί από Αιτωλοακαρνανία καθημερινά…», αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Υπεραστικών Λεωφορείων Αιτωλοακαρνανίας, κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου.

Οι οδηγοί του υπεραστικού ΚΤΕΛ, θέλοντας να προστατέψουν τη δουλειά τους, όπως λέει και ο πρόεδρος του Σωματείου, ετοιμάζουν κινητοποίηση για την Παρασκευή 15 Ιουλίου. Συγκεκριμένα, πρόκειται να παρατάξουν τα λεωφορεία τους δίπλα στη γέφυρα του Ευήνου από τα ξημερώματα της Παρασκευής «και για όσες ώρες κριθεί αναγκαίο»,όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος του Σωματείου.

Σε κάθε περίπτωση, οι οδηγοί δεν έχουν την πρόθεση να προκαλέσουν παρακώλυση της κυκλοφορίας εκείνη την ημέρα.

«Το κάνουμε για να προστατέψουμε τη δουλειά μας. Το έργο της μεταφοράς σε εκτός νομού περιοχές, ανήκει στο υπεραστικό ΚΤΕΛ. Αυτό που θέλουμε να πετύχουμε, είναι να κινητοποιηθούν οι αρμόδιοι φορείς για να σταματήσει αυτή η κατάσταση», αναφέρει ο κ. Παπακωνσταντίνου.

ΠΗΓΗ
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#2
ΓΕΦΥΡΑ ΕΥΗΝΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΚΤΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΑΧΙ(BINTEO)
Σε συμβολική διαμαρτυρία , στο ύψος της γέφυρας του Εύηνου προχώρησαν το πρωί οι ιδιοκτήτες λεωφορείων του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Οι ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για την υποκλοπή μεταφορικού έργου από ΤΑΧΙ ,ζητώντας από την πολιτεία να εφαρμόσει το νόμο. Από την σημερινή κινητοποίηση δεν προκλήθηκε πρόβλημα στην κυκλοφορία ωστόσο οι ιδιοκτήτες λεωφορείων προαναγγέλλουν δυναμικότερες κινητοποιήσεις εάν το φαινόμενο δεν αντιμετωπιστεί.
Βίντεο στο λίνκ
http://www.acheloostv.gr/online/newsnow/...inteo.html
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Ποινές φυλάκισης 12,5 ετών για τους οδηγούς του ΚΤΕΛ και της νταλίκας της τραγωδίας στα Μάλγαρα TMantzas 0 4.003 27-11-2016, 05:22 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)