Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Καλοκαιρινές Δράσεις απο τον ΟΑΣΘ προς τους Λουόμενους
#1
Ο Ο.Α.Σ.Θ. συνεχίζει την προσπάθειά του, με σκοπό να προσφέρει σύγχρονες υπηρεσίες στο επιβατικό κοινό του Νομού Θεσσαλονίκης τους καλοκαιρινούς μήνες. Υπενθυμίζεται, πως οι επιβάτες μπορούν να πηγαίνουν στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού με τις γραμμές εξπρές Νο 70 και Νο 71. Η αφετηρία των δρομολογίων βρίσκεται επί της οδού Μοναστηρίου 61.
Η Διοίκηση του Οργανισμού θέλοντας να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση αλλά και να ευαισθητοποιήσει, παράλληλα, το επιβατικό κοινό, θα μοιράσει διασπώμενες σακούλες απορριμμάτων της εταιρείας Μασούτης, έχοντας στη σύνθεση τους τον ειδικό διαλύτη d2w. Σκοπός της δράσης είναι οι λουόμενοι να μην αφήσουν κανένα σκουπίδι στις παραλίες, αφήνοντας τες έτσι καθαρές.
Παράλληλα θα γίνει διανομή ενημερωτικού φυλλαδίου παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες στους λουόμενους για τις συνθήκες που πρέπει να κολυμπούν και πως να προστατεύονται από τον ήλιο.
Η δράση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016, στις 10.00 π.μ., στην αφετηρία των εξπρές δρομολογίων, Νο 70 και Νο 71 στην οδό Μοναστηρίου 61, έναντι Ν.Σ.Σ..
Η υλοποίηση της δράσης γίνεται σε συνεργασία με το Δήμο Θερμαϊκού.
Ο Ο.Α.Σ.Θ. εξυπηρετεί τους λουόμενους με κλιματιζόμενα λεωφορεία, κάνοντας χρήση απλού εισιτηρίου.
Για το θερινό πρόγραμμα δρομολογίων, το οποίο θα ισχύσει μέχρι και την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016, οι επιβάτες μπορούν να ενημερώνονται: από το Πληροφοριακό Κέντρο του Ο.Α.Σ.Θ. στους αριθμούς 11085 και 2310 981 100, αλλά και από την ηλεκτρονική διεύθυνση www.oasth.gr, μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή, και στη διεύθυνση m.οasth.gr, μέσω κινητού τηλεφώνου

Πηγή : ΟΑΣΘ
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)