Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(02-12-2019, 12:57 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Από την έξοδό σου από τον Σταθμό Λαρίσης από τις κλίμακες χωρίς επικύρωση έως την επανείσοδό κανονικά από τις πύλες, δεν κάνεις ΚΑΜΙΑ άλλη χρήση της κάρτας;

Αναλογως. Καποιες φορες την χτυπαω και στο λεωφορειο μετα, αλλα δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα. Βεβαια εχω μηνιαια καρτα, οποτε ισως ειναι και αυτο.
ΠΑ.Δ.Α Πανεπιστημιουπολη 2.
Απάντηση
(01-12-2019, 11:36 PM)garvanitis Έγραψε: Την Τετάρτη πάντως στον σταθμό Λαρίσης που ΔΕΝ πέρασα την κάρτα στην έξοδο μια χαρά έκανε επανείσοδο χωρίς το παραμικρό... 

(02-12-2019, 11:21 AM)TeiPir Έγραψε: Κατεβαινω Σταθμο Λαρισης σχεδον καθε μερα για να παω σχολη. Ποτε δεν το επικυρωνω στην εξοδο, και ποτε δεν εχω προβλημα. Νομιζω οτι η ρυθμιση που εχουν κανει ειναι να μην μπορεσεις να βγεις αμα δεν το εχεις επικυρωσει οταν εχεις μπει, και δεν φαινεται να ισχυει το αντιστροφο.

Προσυπογράφω. Σχεδόν καθημερινά κατεβαίνω στον σταθμό Πανεπιστήμιο και δεν επικυρώνω κατά την έξοδο μιας και οι πύλες είναι ανοιχτές (μάλλον λόγω ώρας αιχμής). Ουδέποτε αντιπετώπισα πρόβλημα σε επόμενη είσοδό μου, ακόμη κι αν αυτή έγινε μέσα σε λίγο διάστημα από την έξοδο.
Ε Ι Δ Ι Κ Ο
Δ Ρ Ο Μ Ο Λ Ο Γ Ι Ο
Απάντηση
(02-12-2019, 03:30 PM)TeiPir Έγραψε: Αναλογως. Καποιες φορες την χτυπαω και στο λεωφορειο μετα, αλλα δεν εχω παρατηρησει καποια διαφορα. Βεβαια εχω μηνιαια καρτα, οποτε ισως ειναι και αυτο.

Όταν γίνει επικύρωση σε άλλο μέσο, καταγράφεται η μετεπιβίβαση και αυτομάτως έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη διαδρομή. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι πύλες δε μπορούν να ανοίξουν αν δεν έχει ολοκληρωθεί η προηγούμενη (επικύρωση στην έξοδο) ή δεν έχει ξεκινήσει η τρέχουσα διαδρομή (επικύρωση στην είσοδο), όπως μπορεί ο καθένας να διαπιστώσει σε ώρες αιχμής με επιβάτες να "εγκλωβίζονται" ή να μη μπορούν να εισέλθουν στο Μετρό βλέποντας την ειδοποίηση σφάλματος και "κλήσης βοήθειας".
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)