Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ATH.ENA Card/Ticket - Αυτόματο Σύστημα Συλλογής Κομίστρου (ΑΣΣΚ)
(10-01-2018, 02:57 PM)meganium Έγραψε: Σε ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Μπορείς όμως να βάλεις και μόνο ένα απλό εισιτήριο στις προσωποποιημενες σωστά?

Να είσαι καλά! Και βέβαια μπορείς.
Απάντηση
bump

να σας ρωτησω ρε παιδια , πως γινεται καποια προσωποποιημενη φοιτητικη καρτα να γινει ανεργου ?
Απάντηση
να σας ρωτησω ρε παιδια , πως γινεται καποια προσωποποιημενη φοιτητικη καρτα να γινει ανεργου ?
Απάντηση
(16-01-2018, 05:43 PM)panahs Έγραψε: να σας ρωτησω ρε παιδια , πως γινεται καποια προσωποποιημενη φοιτητικη καρτα να γινει ανεργου ?

Νομίζω ότι θα πρέπει να περάσεις μία βόλτα από τη Μετσόβου 15 για να ζητήσεις την αλλαγή αυτή.
Απάντηση
(16-01-2018, 10:01 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Νομίζω ότι θα πρέπει να περάσεις μία βόλτα από τη Μετσόβου 15 για να ζητήσεις την αλλαγή αυτή.

σε ευχαριστω... Στον ΗΣΑΠ πειραια μου ειπαν δεν γινεται , δεν εχουν ενημερωση για εκδοση απο ανεργους
Απάντηση
(17-01-2018, 02:09 AM)panahs Έγραψε: σε ευχαριστω... Στον ΗΣΑΠ πειραια μου ειπαν δεν γινεται , δεν εχουν ενημερωση για εκδοση απο ανεργους

Δε νομίζω ότι ένας εκδότης θα μπορούσε να έχει τόσο αυξημένη πρόσβαση στο σύστημα ώστε να κάνει μία τέτοια αλλαγή. Επίσης η διαδικασία γίνεται μέσω ίντερνετ, αλλά φαίνεται ότι ούτε ενδιαφέρθηκαν να τους δώσουν κάποιες βασικές οδηγίες και θα βρεθούν κάποιοι που θα πάνε να βγάζουν κάρτα από εκδοτήριο και θα περιμένουν να έρθει η Θεία φώτιση και να τους περαστεί το δικαίωμα ανεργίας.

Για όσους κάνουν αίτηση από το athenacard.gr για έκδοση προσωποποιημένης, να γνωρίζουν ότι το σύστημα εμφανίζει ένδειξη αποτυχίας αν σταλθεί φωτογραφία μεγαλύτερη από 100KB, καθώς και αν συμπληρωθούν στοιχεία ονοματεπώνυμου και ΑΜΚΑ διαφορετικά από τα επισήμως καταχωρημένα.
Απάντηση
(17-01-2018, 09:43 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Δε νομίζω ότι ένας εκδότης θα μπορούσε να έχει τόσο αυξημένη πρόσβαση στο σύστημα ώστε να κάνει μία τέτοια αλλαγή. Επίσης η διαδικασία γίνεται μέσω ίντερνετ, αλλά φαίνεται ότι ούτε ενδιαφέρθηκαν να τους δώσουν κάποιες βασικές οδηγίες και θα βρεθούν κάποιοι που θα πάνε να βγάζουν κάρτα από εκδοτήριο και θα περιμένουν να έρθει η Θεία φώτιση και να τους περαστεί το δικαίωμα ανεργίας.

Για όσους κάνουν αίτηση από το athenacard.gr για έκδοση προσωποποιημένης, να γνωρίζουν ότι το σύστημα εμφανίζει ένδειξη αποτυχίας αν σταλθεί φωτογραφία μεγαλύτερη από 100KB, καθώς και αν συμπληρωθούν στοιχεία ονοματεπώνυμου και ΑΜΚΑ διαφορετικά από τα επισήμως καταχωρημένα.

παντως επειδη εχω ηδη καρτα δεν με αφηνει να κανω αιτηση online (το βλεπει απ το ΑΜΚΑ λογικα)
Απάντηση
Παρακαλώ απαντήσεις μόνο από όσους τυχόν γνωρίζουν:

1. Η προσωποποιημένη κάρτα μου είναι φορτισμένη με ενιαίο εισιτήριο 30 ημερών. Τα μεγάφωνα στο μετρό με διαβεβαιώνουν πως μπορώ άφοβα να την ανανεώσω πριν λήξει χωρίς να χάσω τίποτα. Το κάνω ενώ μένουν 10 περίπου ώρες για να λήξει, φορτίζοντάς τη ξανά με ενιαίο εισιτήριο 30 ημερών. Την περνάω λίγο μετά την επαναφόρτιση από μηχάνημα και μου βγάζει πως μένουν 30 ημέρες. Τις έχασα τις 10 ώρες ή όχι;

2. Μπορώ να κάνω επαναφόρτιση με ενιαίο εισιτήριο 30 ημερών από το εκδοτήριο της Δουκίσσης Πλακεντίας χρησιμοποιώντας POS; Δεν το βρήκα ποτέ ελεύθερο για να ρωτήσω και δεν θέλω να περιμένω άδικα στην ουρά. Επίσης δεν με ενδιαφέρει να δώσω στοιχεία πιστωτικής στο Internet.
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση
Μόνο επαναφόρτιση μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτόματα μηχανήματα σε σταθμούς των ΗΣΑΠ και Μετρό τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα στο σταθμό των Πετραλώνων τουλάχιστον 2 από τα 4 είχαν ξεμείνει από απόθεμα εισιτηρίων, ενώ χθες στη Βικτώρια (στην είσοδο της αποβάθρας προς Κηφισιά) και σήμερα στον σταθμό του Ευαγγελισμού εντοπίστηκε το ίδιο πρόβλημα.
Απάντηση
(23-01-2018, 03:21 PM)marios.ilioupoli Έγραψε: Μόνο επαναφόρτιση μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτόματα μηχανήματα σε σταθμούς των ΗΣΑΠ και Μετρό τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη εβδομάδα στο σταθμό των Πετραλώνων τουλάχιστον 2 από τα 4 είχαν ξεμείνει από απόθεμα εισιτηρίων, ενώ χθες στη Βικτώρια (στην είσοδο της αποβάθρας προς Κηφισιά) και σήμερα στον σταθμό του Ευαγγελισμού εντοπίστηκε το ίδιο πρόβλημα.

Λογικό, αφού οι περισσότεροι δεν το επαναφορτίζουν, αλλά είτε από άγνοια είται από αμέλεια αγοράζουν κάθε φορά καινούργιο. Αποτέλεσμα του κακού σχεδιασμού, όπου το χάρτινο εισιτήριο έπερεπε να αποτελεί εξαίρεση και να κοστίζει περισσότερο, αφού προφανώς έχει και καποιο κόστος.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)