Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Πάτρα: Προβληματισμός στο Αστικό ΚΤΕΛ για τις επιθέσεις σε λεωφορεία
#1
Πάτρα: Προβληματισμός στο Αστικό ΚΤΕΛ για τις επιθέσεις σε λεωφορεία
[Εικόνα: thumb_DSC02537.JPG]
Πηγή φωτογραφίας γκάλερυ leoforeia.gr
Το φαινόμενο έχει εξαπλωθεί πέρα από τα Δεμένικα και στις περιοχές της Εγλυκάδας - Ρηγανόκαμπου

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι φέρονται να είναι τα μέλη της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ και οι εργαζόμενοι - οδηγοί του.

Το φαινόμενο των νεαρών, διαφόρων κοινωνικών ομάδων, που πετούν αντικείμενα σε λεωφορεία του Αστικού ΚΤΕΛ, έχει επεκταθεί πέρα από την περιοχή των Δεμενίκων. Παρόμοια κρούσματα έχουν γίνει κοντά στην περιοχή της Εγλυκάδας, αλλά και στον Ρηγανόκαμπο με τους οδηγούς να αναφέρουν στις μεταξύ τους συζητήσεις ότι πρόκειται για ρομά που προέρχονται από τον εκεί καταυλισμό.

Αν στην περίπτωση των Δεμενίκων, εκεί όπου άγνωστες ομάδες ανηλίκων ή νεαρών πετούν πέτρες και αντικείμενα στα λεωφορεία κατά τις νυχτερινές ώρες, αντιμετωπίζεται με την παρουσία της αστυνομίας και με την συνοδεία των οχημάτων με αστυνομικές δυνάμεις, το ερώτημα για το Αστικό ΚΤΕΛ είναι πώς θα αντιμετωπιστούν οι παρόμοιες επιθέσεις σε άλλες περιοχές.

Η συνοδεία των λεωφορείων και σε αυτές τις περιοχές κατά τις βραδινές ώρες ενδεχομένως να αποτελέσει μία προσωρινή λύση. Πάντως, λαμβάνοντας υπόψη τις διαμαρτυρίες των οδηγών του ΚΤΕΛ που αντιμετωπίζουν κίνδυνο με την ζωή τους, έχοντας ταυτόχρονα και την υποχρέωση για την σωματική ασφάλεια των πελατών, αλλά και τις σημαντικές φθορές που παθαίνουν τα οχήματα από τέτοιες επιθέσεις, τότε έχει αρκετές πιθανότητες το εξής ενδεχόμενο:

Να προχωρήσει η διοίκηση του Αστικού ΚΤΕΛ, σε περίπτωση που το φαινόμενο συνεχιστεί, στην οριστική διακοπή των δρομολογίων σε αυτές τις περιοχές κατά τις βραδινές ώρες. Με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τους κατοίκους των περιοχών αυτών, που ζουν έξω από το κέντρο της Πάτρας.

Πηγή: http://www.patrasevents.gr/article/17395...-leoforeia
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [patrasevents.gr] Για πρώτη φορά στην Πάτρα - Το Αστικό Κτελ δρομολογεί μεταμεσονύχτιες διαδρομές από και προς το Ρίο! TMantzas 0 3.084 09-06-2017, 08:04 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)