Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[newsbeast.gr] Συνεργασία με ΟΑΣΘ για την ενίσχυση του παραγωγικού έργου της ΕΛΒΟ
#1
Ενίσχυση του έργου προώθησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δ. Μάρδας

   

Tην ενίσχυση του παραγωγικού έργου της ΕΛΒΟ, μέσω της συνεργασίας της με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) προώθησε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, μετά από πρόταση που προέκυψε κατά τη συνάντηση που είχε στις 4 Ιουνίου, στο γραφείο του με το προεδρείο του Σωματείου Εργαζομένων της ΕΛΒΟ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών το αίτημα έγινε αποδεκτό από τον ΟΑΣΘ και ήδη άρχισε η διερεύνηση των όρων της συνεργασίας με την ΕΛΒΟ ενώ μεταξύ των δύο εταιριών θα υπογραφεί σχετική σύμβαση. Ειδικότερα θα μεταφερθούν για επισκευή στις εγκαταστάσεις της ΕΛΒΟ, 90 λεωφορεία του ΟΑΣΘ, 45 κανονικά λεωφορεία Scania και 45 αρθρωτά Volvo.

Tα λεωφορεία θα μεταφερθούν σταδιακά, πέντε κάθε φορά ξεκινώντας από τις 22 Ιουλίου και το μέγεθος της επισκευής καθώς και το τελικό κόστος για κάθε λεωφορείο, θα καθορίζεται οριστικά από επιτροπή της ΕΛΒΟ και του ΟΑΣΘ. Επίσης θα επισκευαστούν λεωφορεία των συμβάσεων της 16/2/2005 και των 25/7/2008 και 25/7/2008, τα οποία παρουσίασαν ξανά κατασκευαστικά προβλήματα στην υπερκατασκευή και για τα οποία έχει συμβατική υποχρέωση η ΕΛΒΟ να τα επισκευάσει χωρίς κόστος.


Πηγή: newsbeast.gr
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)