Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[newsbeast.gr] Αποκλείστηκαν τουριστικά λεωφορεία με προσκυνητές
#1
Προβλήματα λόγω κατολίσθησης στο Παγγαίο

Αποκλεισμένα, για μισή ώρα περίπου, έμειναν έξι ταξιδιωτικά λεωφορεία με προσκυνητές που επισκέφθηκαν το μοναστήρι της Αγίας Ανάληψης της Πρώτης, λόγω κατολίσθησης που προκλήθηκε στον περιφερειακό δρόμο, μετά τη συνεχή βροχόπτωση στην περιοχή.

Ο δρόμος καθαρίστηκε τελικά, από χωματουργικό μηχάνημα, το οποίο απομάκρυνε τις πέτρες και τα χώματα από το οδόστρωμα και τα λεωφορεία με τους επιβάτες συνέχισαν κανονικά την πορεία τους.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αμφίπολης Κώστα Μελίτο «είναι η έβδομη φορά, μέσα σε λίγες μέρες, που στο συγκεκριμένο σημείο σημειώνονται κατολισθήσεις», ενώ όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων «πριν από μέρες οι δυνατοί άνεμοι και η συνεχής βροχή ξερίζωσαν δέντρο που έκοψε το δρόμο στα δύο».

«Καθημερινώς στέλνω το μηχάνημα για να καθαρίσει τον περιφερειακό δρόμο προς το μοναστήρι, αλλά δυστυχώς η επαναλαμβανόμενη κακοκαιρία, δημιουργεί κατολισθήσεις του όρους Παγγαίου» δήλωσε ο δήμαρχος Αμφίπολης, ενώ επεσήμανε ότι «ουσιαστικές παρεμβάσεις στο σημείο μπορούν να γίνουν μόνο όταν καλυτερέψει ο καιρός».

   
(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: newsbeast.gr
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Φωτιά σε τουριστικά λεωφορεία στη Σαντορίνη TMantzas 0 2.086 20-03-2016, 05:24 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)