Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2013
#1
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τροποποιήσεις λεωφ. γραμμών στο Δήμο Κορυδαλλού από Τρίτη 8/01/2013 λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων
για τα έργα κατασκευής σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Ελευθερίας

Από τον ΟΑΣΑ ανακοινώνεται ότι λόγω των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που θα εφαρμοσθούν από τις 8/01/2013 στο Δήμο Κορυδαλλού για την κατασκευή του σταθμού ΜΕΤΡΟ στην πλατεία Ελευθερίας, θα εφαρμοσθούν οι ακόλουθες τροποποιήσεις στις διαδρομές των παρακάτω λεωφορειακών γραμμών:


1) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 806 ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ- ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ
Διαδρομή από Αφετηρία
Από Αθηνάς, αριστερά Υψηλάντου, δεξιά Σερρών, αριστερά Δημητρακοπούλου και συνέχεια κανονικά.
Διαδρομή από Τέρμα
Από Λ. Ελ. Βενιζέλου, Ταξιαρχών, δεξιά Λ. Γρηγ. Λαμπράκη συνέχεια κανονικά.


2) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 809 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Α’
Διαδρομή από Τέρμα
Από Αθηνάς, αριστερά Ξενοφώντος, δεξιά Σουρή, δεξιά Υψηλάντου, δεξιά Σερρών, αριστερά Δημητρακοπούλου συνέχεια κανονικά.


3) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 810 ΣΧΙΣΤΟ-ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ Β’
Διαδρομή από Αφετηρία
Από Ταξιαρχών, αριστερά Σερρών, δεξιά Ξενοφώντος, αριστερά Αθηνάς.


4) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 830 ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Διαδρομή από Αφετηρία
Από Λ. Γρ. Λαμπράκη, αριστ. Αθηνάς, αριστερά Υψηλάντου, δεξιά Σερρών, δεξιά Ξενοφώντος, αριστερά Αθηνάς, και συνέχεια κανονικά.


Διαδρομή από Τέρμα
Από Αθηνάς, αριστερά Ξενοφώντος, δεξιά Σουρή, δεξιά Υψηλάντου, δεξιά Σερρών, αριστερά Δημητρακοπούλου, και συνέχεια κανονικά.


5) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 831 ΠΕΙΡΑΙΑΣ-ΑΙΓΑΛΕΩ
Διαδρομή από Τέρμα
Από Λ. Ελ. Βενιζέλου, Ταξιαρχών, αριστερά Σερρών, δεξιά Ξενοφώντος, αριστερά Αθηνάς, και συνέχεια κανονικά.


6) ΛΕΩΦ. ΓΡΑΜΜΗ 750 ΑΤΤΙΚΟ ΝΟΣ/ΜΕΙΟ-ΣΤ. ΜΕΤΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ- ΝΙΚΑΙΑ
Διαδρομή από Τέρμα
Από Αθηνάς, αριστερά Υψηλάντου, δεξιά Σερρών, αριστερά Δημητρακοπούλου, και συνέχεια κανονικά




Καταργούνται προσωρινά οι στάσεις:


- «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ», που βρίσκεται επί της οδού Σερρών μεταξύ των οδών Ταξιαρχών και Κρήτης. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 806 (από τέρμα).


- «ΤΣΑΛΔΑΡΗ», που βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς μεταξύ των οδών Φιλ. Εταιρίας και Παν Τσαλδάρη. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 806, 830 (από αφετηρία), 750 (από τέρμα).


- «ΑΚΡΟΠΟΛ», που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών μεταξύ των οδών Σερρών και πλ. Ελευθερίας. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 810 (από αφετηρία), 831 (από τέρμα).


- «ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ», που βρίσκεται επί της πλ. Ελευθερίας μεταξύ των οδών Ταξιαρχών και Αγ. Γεωργίου. Διερχόμενες λεωφ. γραμμές είναι οι: 750, 831 (από τέρμα) και 806,810,830 (από αφετηρία)


- ΜΟΝΟ για την λεωφορειακή γραμμή 806 (από τέρμα): «ΑΓ. ΑΡΤΕΜΙΟΣ», που βρίσκεται επί της οδού Ταξιαρχών μεταξύ των οδών Αγ. Αρτεμίου και Σπετσών.






Ιδρύονται προσωρινά οι στάσεις:


- «ΥΨΗΛΑΝΤΟΥ», επί της οδού Υψηλάντου, έμπροσθεν του αρ. 16, μεταξύ των οδών Αθηνάς και Σερρών. Η στάση θα λειτουργεί για τις λεωφ. γραμμές: 806 (από αφετηρία), 830 (από αφετηρία), 750 (από τέρμα).


- «ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ», επί της οδού Σερρών, έμπροσθεν του αρ. 57, μεταξύ των οδών Κρήτης και Ταξιαρχών. Η στάση θα λειτουργεί για τις λεωφ. γραμμές: 806 (από αφετηρία), 830 (από τέρμα), 809 (από τέρμα), 750 (από τέρμα).


- «ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ», επί της οδού Σερρών, στην μεσοτοιχία των αρ. 23 & 25, μεταξύ των οδών Δημητρακοπούλου και Αγίας Βαρβάρας. Η στάση θα λειτουργεί για τις λεωφ. γραμμές: 810 (από αφετηρία), 831 (από τέρμα), 830 (από αφετηρία).


- «ΞΕΝΟΦΩΝΤΟΣ», επί της οδού Ξενοφώντος, έμπροσθεν του αρ. 74, μεταξύ των οδών Αγ. Γεωργίου και Καψάλη. Η στάση θα λειτουργεί για τις λεωφ. γραμμές: 830 (από τέρμα), 809 (από τέρμα).






Προσωρινές στάσεις λεωφ. γραμμών σε ήδη υπάρχουσες στάσεις


- Στη στάση «ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ», που βρίσκεται επί της οδού Σουρή μεταξύ των οδών Μηθύμνης και Τζουμαγιάς, θα κάνουν στάση και οι λεωφ. γραμμές: 830 (από τέρμα), 809 (από τέρμα).


- Στη στάση «ΠΛ. ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ», που βρίσκεται επί της οδού Υψηλάντου μεταξύ των οδών Φιλικής Εταιρίας και Αθηνάς, θα κάνουν στάση και οι λεωφ. γραμμές: 830 (από τέρμα), 809 (από τέρμα).


- Στη στάση «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ», που βρίσκεται επί της Λ. Γρηγ. Λαμπράκη μεταξύ των οδών Ύδρας και Πλαταιών, θα κάνει στάση και η λεωφ. γραμμή 806 (από τέρμα).

Το επιβατικό κοινό για περισσότερες πληροφορίες μπορεί να επικοινωνεί με το Τηλεφωνικό Κέντρο 185 του ΟΑΣΑ και μέσω Internet στη διεύθυνση http://www.oasa.gr
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη δημοσίευση

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΟΑΣΑ
#2
Αλλαγές σε στάσεις των 250/Ε90 εντός Πανεπιστημιούπολης αποφάσισε ο ΟΑΣΑ:
1) Η στάση "ΦΥΣΙΚΗ", που βρίσκεται απέναντι από το τμήμα Χημείας, μετονομάζεται σε "ΧΗΜΙΚΟ".
2) Ιδρύεται στάση "ΦΥΣΙΚΟ", έναντι του τμήματος Φυσικής.
Αφορμή υπήρξε έγγραφο του ΕΚΠΑ, το οποίο ζητούσε την ίδρυση επιπλέον στάσης στο ανατολικό τμήμα της Φιλοσοφικής.

Η απόφαση: http://et.diavgeia.gov.gr/f/oasa/ada/%CE...E%A8%CE%A6
#3
Από 1/2 η γραμμή 405 (ΣΤΑΘΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙ - ΜΕΛΙΣΣΙΑ) μετατρέπεται από κυκλική σε διπλής
κατεύθυνσης.
Η απόφαση:
ΑΠΟΦΑΣΗ
Έχοντας υπόψη :
α) Τις διατάξεις του Ν. 3920/2011
β) Την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού.
γ) Την αυτοψία που πραγματοποίησε η υπηρεσία μας.
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ
Τη μετατροπή της λεωφορειακής γραμμής 405 από κυκλική σε διπλής κατεύθυνσης, με αφετηρία το Σταθμό Μετρό Χαλάνδρι (ΚΣ 480076 ) και τέρμα επί της οδού Τερψιθέας, στη στάση "ΑΦΕΤΗΡΙΑ 410-ΤΕΡΜΑ 405", (ΚΣ 640028) στο Δήμο Μελισσίων-Πεντέλης.
Διαδρομή από Αφετηρία: Από διαμορφωμένο χώρο Στ. Μετρό "Χαλάνδρι", αριστερά Λ. Δουκ. Πλακεντίας, πάνω από την γέφυρα της Αττικής Οδού, Ηρακλείτου, αριστερά Αναπαύσεως, δεξιά Α. Παπανδρέου, δεξιά Π. Τσαλδάρη, αριστερά Πηγής, δεξιά Ηρώων Πολυτεχνείου, αριστερά Σμύρνης, δεξιά 17ης Νοεμβρίου, Αγίου Ιωάννου, δεξιά Τερψιθέας, αναστροφή στην Πλ. Εθνικής Αντιστάσεως (Μαγγίνα), Τερψιθέας.
Διαδρομή από Τέρμα: Από Τερψιθέας, Αγίου Ιωάννου, 17ης Νοεμβρίου, αριστερά Πηγής, δεξιά Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου, αριστερά Ανδ. Παπανδρέου, αριστερά Αναπαύσεως, δεξιά Ηρακλείτου, συνέχεια Δουκ. Πλακεντίας, δεξιά στο διαμορφωμένο χώρο Στ. Μετρό "Χαλάνδρι", (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).
Η απόφαση θα υλοποιηθεί στις 1/2/2013.
Παρακαλείται η ΟΣΥ ΑΕ για εφαρμογή της απόφασης.


http://et.diavgeia.gov.gr/f/oasa/ada/%CE...E%9D%CE%A5
#4
Με απόφαση του ΟΑΣΑ η γραμμή 719 (ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) καθίσταται πλέον κυκλική στο Σταθμό Λαρίσης (Ανταπόκριση με Μετρό, Προαστιακό Σιδηρόδρομο, ΟΣΕ) και μετονομάζεται σε ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ.
Η τροποποίηση της διαδρομής της είναι η εξής: από Λιοσίων, δεξιά Φιλαδελφείας, δεξιά Θεόδ. Δηληγιάννη, συνέχεια Δομοκού, αριστερά Λιοσίων και ακολούθως η υπάρχουσα διαδρομή.

Εγώ να επισημάνω, πάντως, ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο, η γραμμή αυτή τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί σειρά αλλαγών, αφού μέχρι τις 31/12/2010 λειτουργούσε ως "ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ" και στη συνέχεια από 1/1/2011 η διαδρομή της αυξήθηκε κατά 1,9 χλμ. και έγινε "ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ".
Στις 1/12/2012 η γραμμή έγινε κυκλική στο σταθμό ΑΤΤΙΚΗ των γραμμών 1 και 2 του Μετρό και μετονομάστηκε σε "ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ", ενώ πλέον καθίσταται κυκλική στο Σταθμό Λαρίσης, με αποτέλεσμα να μετονομαστεί σε "ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ".
#5
(13-02-2013, 04:20 AM)marios.ilioupoli Έγραψε: Εγώ να επισημάνω, πάντως, ότι με μια πρόχειρη αναζήτηση που έκανα στο διαδίκτυο, η γραμμή αυτή τα τελευταία χρόνια έχει υποστεί σειρά αλλαγών, αφού μέχρι τις 31/12/2010 λειτουργούσε ως "ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ" και στη συνέχεια από 1/1/2011 η διαδρομή της αυξήθηκε κατά 1,9 χλμ. και έγινε "ΠΛΑΤΕΙΑ ΒΑΘΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ".
Στις 1/12/2012 η γραμμή έγινε κυκλική στο σταθμό ΑΤΤΙΚΗ των γραμμών 1 και 2 του Μετρό και μετονομάστηκε σε "ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ", ενώ πλέον καθίσταται κυκλική στο Σταθμό Λαρίσης, με αποτέλεσμα να μετονομαστεί σε "ΚΗΠΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ - ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΑΡΙΣΗΣ".

Που να δεις και παλιότερα! Μια ζωή ταλαιπωρία αυτή η γραμμή! Υπήρχε περίοδος που πήγαινε Παλατιανή από Ομόνοια (μαζί με το 730) μέσω Λένορμαν, Μπουρναζίου και Ζωοδόχου Πηγής!!!!! Έκανε δηλαδή τη διαδρομή του 730 και μετά συνέχιζε μέσω Ανδρέα Παπανδρέου, έβγαινε Θηβών στο Λακιώτη κι από 'κει Νυμφαίου, Παλατιανής κτλ.) Χρήσιμη γραμμή, αλλά δεν έπιασε για κάποιο λόγο. (τότε δεν υπήρχαν φυσικά 24-25, ούτε 700) Μετά από 1-2 χρόνια το ξαναπήγαν από Λιοσίων κανονικά.
#6
Για δεύτερη φορά σήμερα (η πρώτη ήταν στις 17/11) και λόγω του "λουκέτου" στο σταθμό ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ δρομολογήθηκε έκτακτη λεωφορειακή γραμμή μεταξύ του Σταθμού Λαρίσης και του Κεραμεικού, για να υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης μεταξύ των γραμμών 1 και 2 και της γραμμής 3.
Μια απορία και αν γνωρίζει κάποιος να μας απαντήσει το ποια είναι η συχνότητα αυτής της γραμμής και από που εξασφαλίζονται οχήματα και προσωπικό;
#7
Σήμερα δεν τη χρειάστηκα, αλλά την προηγούμενη φορά είχε οτιδήποτε φέρει τροχούς. Ν2, Citelis, A507 και δεν ξέρω αν είχε κι άλλα
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
#8
Από 1/3 τα 409 (ΠΑΠΑΓΟΥ - Στ. ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑ - Στ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ) και 413 (ΠΑΠΑΓΟΥ - Στ. ΚΑΤΕΧΑΚΗ - Στ. ΕΘΝ. ΑΜΥΝΑ) ενοποιούνται σε μία (409) για το διάστημα από 22:00 έως τη λήξη των δρομολογίων, με τροποποίηση της διαδρομής ως εξής:
Από Πλατεία Κονίτσης, Φραγκογιάννη, δεξιά Αλευρά 7., δεξιά Βέρση Κ., αριστερά Καραλή Αθ., δεξιά Καρναβία Γ., αριστερά Λάσκου Β., δεξιά Σταυραετού Γ., δεξιά Μπλέσσα Γ., αριστερά Αργυροκάστρου, δεξιά Εθν. Αμύνης, αριστερά Αναστάσεως, αριστερά Μεσογείων, αριστερά Λεωφ. Κύπρου, αριστερά Αρτέμιδος, δεξιά Κορυτσάς, αριστερά Λεωφ. Στρ. Παπάγου Αλ., δεξιά Αναστάσεως, δεξιά Εθν. Αμύνης, αριστερά Μπιζανίου, αριστερά Ελλησπόντου, δεξιά Αργυροκάστρου, δεξιά Γ. Μπλέσσα, αριστερά Σταυραετού Γ., αριστερά Λάσκου Β., δεξιά Καρναβία Γ., αριστερά Καραλή Αθ., αριστερά Συνταγματάρχου 7αβάκη, δεξιά γύρω από την Πλατεία Κονίτσης (ΑΦΕΤΗΡΙΑ).

Η απόφαση δημοσιεύθηκε σήμερα στη Διαύγεια: http://et.diavgeia.gov.gr/f/oasa/ada/ΒΕΤΠ46ΨΧΕ3-Δ7Ζ
#9
Μήπως πρέπει να γίνει και τις υπόλοιπες ώρες έτσι;
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
#10
Εδώ ανοίγει ένα μεγάλο θέμα :

Ξέρετε ότι πλέον τις Κυριακές (εδώ και 2 χρόνια περίπου) οι περισσότερες γραμμές λεωφορείων δουλεύουν με 1-2 οχήματα, με ωράριο από 07:30 μέχρι 21:30 περίπου και με συχνότητες απαράδεκτες (35'-45' ακόμη και σε γραμμές κέντρου όπως 227, 230).
Ο λόγος είναι προφανώς ότι λόγω μνημονίου δεν έχουν να πληρώσουν τα επιδόματα Κυριακής των οδηγών και έτσι βγαίνουν έξω ΕΛΑΧΙΣΤΑ οχήματα και αυτά σε ώρες που - δήθεν - έχει περισσότερη ζήτηση.

Επίσης, και άλλες γραμμές που έχουν πλήρες ωράριο (05:30 - 23:30) έχουν καταντήσει "φαντάσματα" για τον ίδιο λόγο. Πχ το 109 που εξυπηρετεί ΜΟΝΟ του όλο τον Άλιμο έχει ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ από 05:30 - 09:00 και από 20:00 - 23:40 με συχνότητα κάθε 50 λεπτά !! Για φανταστείτε να χαλάσει το μοναδικό λεωφορείο στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής και να περιμένει ο κόσμος στον Αγ. Δημήτριο που γυρίζει από ΣΚ με τα μπαγκάζια ή τόλμησε να πάει μια απογευματινή βόλτα για καφέ;

Είναι δυστυχώς γεγονός ότι χρήματα δεν υπάρχουν και ότι ειδικά τις Κυριακές το δίκτυο πρέπει να είναι συμμαζεμένο (λόγω ακριβού μεροκάματου). Αντί όμως να λειτουργούν όλες ανεξαιρέτως οι γραμμές με χάλια συχνότητες και να ταλαιπωρείται το σύνολο των επιβατών, μήπως είναι καλύτερο το μοτίβο της συνένωσης και άλλων γραμμών το πρωί ή το βράδυ της Κυριακής, ή ακόμα και όλη την ημέρα, για να υπάρχει αξιοπρεπής εξυπηρέτηση;
Τί να το κάνω πχ το 416 και το 418, όταν δουλεύουν με ωράριο 07:30 - 21:30 με ένα όχημα; Δεν είναι καλύτερο να τα ενώσω και να βγάζουν δύο οχήματα με μικρή παράκαμψη την ίδια διαδρομή με καλύτερα ωράρια;


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2024 N1Ellinikou 27 5.236 18-03-2024, 03:01 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Leon377
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2023 N1Ellinikou 69 18.040 20-12-2023, 12:17 PM
Τελευταία Δημοσίευση: christos126
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2022 N1Ellinikou 108 44.598 29-12-2022, 04:48 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Giannis
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2021 N1Ellinikou 78 48.249 12-11-2021, 09:52 PM
Τελευταία Δημοσίευση: Markos
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2020 N1Ellinikou 114 88.848 01-12-2020, 01:01 PM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2019 N1Ellinikou 110 82.999 30-11-2019, 03:45 PM
Τελευταία Δημοσίευση: mercedes elbo
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2018 N1Ellinikou 79 67.963 22-12-2018, 08:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GeorgIrisbus
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2017 pvuccino 162 154.923 30-12-2017, 01:55 PM
Τελευταία Δημοσίευση: marios.ilioupoli
  Νέες Γραμμές / Τροποποιήσεις / Καταργήσεις Γραμμών - 2016 mercedes elbo 86 116.593 28-12-2016, 01:13 AM
Τελευταία Δημοσίευση: marios.ilioupoli
  Γνώμες για τις γραμμές λεωφορείων στη Νέα Σμύρνη και προτάσεις για καταργήσεις, τροποποιήσεις ή δημιουργίας γραμμών gregory 1 4.513 07-07-2016, 01:49 AM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)