Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης
#8
Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης:

Σύναψη:Ξεκίνησαν οι δοκιμαστικές διαδρομές της 2ης και 3ης γραμμής της Δημοτικής Συγκοινωνίας

Μετά την επιτυχημένη λειτουργία της γραμμής 1 της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, το δίκτυο επεκτείνεται σε Ελαιώνα (Αργυρούπολη), περιοχή Αγ. Παρασκευής (Ελληνικό) και πλατεία Ανεξαρτησίας (Αργυρούπολη).

Μέσα στο πρώτο 15μερο του Σεπτέμβρη θα τεθούν σε λειτουργία δύο ακόμα γραμμές. Η 2 και η 3, οι οποίες θα καλύψουν ουσιαστικά τις ανάγκες των πολιτών ολόκληρου του Δήμου.

Συγκεκριμένα η γραμμή 2 θα ενώσει τα εμπορικά κέντρα των δύο δημοτικών ενοτήτων, του Ελληνικού και της Αργυρούπολης και όλες τις δομές του Δήμου, όπως το Δημαρχείο, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, το νέο ΚΑΠΗ στο Ελληνικό, την Πολεοδομία κ. ά., ενώ η γραμμή 3 θα επικεντρωθεί στη διασύνδεση των σχολικών μονάδων για τη μεταφορά μαθητών.

Σήμερα παρουσία του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου και υπηρεσιακών στελεχών πραγματοποιήθηκε δοκιμαστικό δρομολόγιο της γραμμής 2 η λειτουργία της οποίας θα ξεκινήσει επισήμως το Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, τα δρομολόγια θα ξεκινούν στις 7 το πρωί και θα ολοκληρώνονται στις 7.30 το απόγευμα.

[...]

Οι διαδρομές των γραμμών 2 & 3 είναι ήδη γνωστές, καθώς στην προσωπική ιστοσελίδα του δημάρχου ανέβηκε η παρακάτω εικόνα:
[Εικόνα: dimotiki-sygkoinonia-3grammes.jpg]
Γραμμή 1 = γαλάζιο (υφιστάμενη)
Γραμμή 2 = κόκκινο (μελλοντική)
Γραμμή 3 = πράσινο (μελλοντική)

Να σημειωθεί πως η 3η γραμμή δεν είναι κάτι καινούργιο, καθώς μια παρόμοια διαδρομή εκτελείται χρόνια τώρα από πούλμαν του δήμου κατά τη λειτουργία των σχολείων για την εξυπηρέτηση των δύο Γυμνασίων του Ελληνικού.
Απάντηση


Μηνύματα στο Θέμα
RE: Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης - από N1Ellinikou - 08-07-2016, 05:25 PM

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)