Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[newsbeast.gr] Σφοδρές συγκρούσεις στα Εξάρχεια - Πυρπολήθηκαν οχήματα και ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ
#1


[Εικόνα: leofwt3.jpg]

Σύναψη:Διαρκώς αυξάνεται η ένταση και τα επεισόδια στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

Ομάδες διαδηλωτών πραγματοποιούν διαρκώς και νέες επιθέσεις σε διάφορα σημεία της περιοχής και παράλληλα ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν προχωρήσει σε εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων, χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης.

Νωρίτερα στην οδό Στουρνάρη ένα λεωφορείο του ΟΑΣΑ (εκτελεί το δρομολόγιο 060) που εκείνη τη στιγμή περνούσε μπροστά από το Πολυτεχνείο ακινητοποιήθηκε και αφού πρώτα αποβιβάστηκαν επιβάτες και ο οδηγός στη συνέχεια πυρπολήθηκε.

[...]

[Εικόνα: leofwt4.jpg]

Περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο ΕΔΩ
Απάντηση
#2
Χριστός και παναγία τι πράγματα είναι αυτά; Αν ήθελαν να κάνουν μια διαμαρτυρία ειρηνική χωρίς να καταστρέψουν ούτε ένα αντικείμενο τότε εντάξει, αλλά όχι να πας να καταστρέφεις αντικείμενα και πόσο μάλλον λεωφορεία, τα οποία για να τα αγοράσεις θέλουν λεφτά όπως και οι υπόλοιπες ζημιές. Τι να πω και ύστερα λέμε ότι δεν έχουμε και λεωφορεία
Απάντηση
#3
(03-12-2014, 10:20 PM)GiannisB Έγραψε: Χριστός και παναγία τι πράγματα είναι αυτά; Αν ήθελαν να κάνουν μια διαμαρτυρία ειρηνική χωρίς να καταστρέψουν ούτε ένα αντικείμενο τότε εντάξει, αλλά όχι να πας να καταστρέφεις αντικείμενα και πόσο μάλλον λεωφορεία, τα οποία για να τα αγοράσεις θέλουν λεφτά όπως και οι υπόλοιπες ζημιές. Τι να πω και ύστερα λέμε ότι δεν έχουμε και λεωφορεία

Έχουμε "παράδοση" εδώ στην Αθήνα, σε απώλειες αστικών (από διάφορες αιτίες) από τα 80's και μετά.. Αν ψάξεις στο διαδίκτυο, εκτιμώ ότι όλο και κάτι σχετικό θα βρείς.
ΕΛΒΟ-Δημιουργώντας Ελληνικά
Να χτυπηθεί ριζικά η παράνομη στάθμευση.
Η κρίση θα βοηθήσει κάπως, να "αγαπήσουμε" τις συγκοινωνίες και ιδίως το τρένο.
Απάντηση
#4
Η παράδοση δεν είναι στην Αθήνα αλλά παγκοσμίως και όπου υπάρχουν αναταραχές. Σε κάθε περίπτωση το λεωφορείο είναι ο εύκολος στόχος, είναι δυσκίνητο, καταλαμβάνεται εύκολα και προσφέρεται για οδόφραγμα... Οι αιτίες είναι ένα θέμα βέβαια (και ενίοτε η γελοιότητα αυτών) αλλά το αποτέλεσμα είναι πάντοτε το ίδιο.
Απάντηση
#5
Είχαμε κι άλλο περιστατικό με λεωφορείο σήμερα το πρωί:

Σύναψη:[...]Επίθεση με μολότοφ πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε λεωφορείο που βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη έξω από το Πολυτεχνείο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι αφού κατέβασαν από το λεωφορείο τον οδηγό και λίγους επιβάτες που βρίσκονταν μέσα, πέταξαν τις μολότοφ.

Από την επίθεση δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά μόνο υλικές ζημιές.[...]

Από το The Press Project

Επίσης από τις φωτογραφίες στο zougla.gr φαίνεται ότι το Ν4007 που πυρπολήθηκε τις προάλλες ήταν το #346.

Στο σημερινό περιστατικό ο οδηγός επέστρεψε το λεωφορείο στο αμαξοστάσιο:

Σύναψη:Τον τρόμο έζησαν στις 5.30 τα ξημερώματα περίπου 20 επιβάτες αστικού λεωφορείου του ΟΑΣΑ όταν ομάδα αγνώστων πέταξαν στο εσωτερικό του μολότοφ στη διασταύρωση των οδών Πατησιών και Στουρνάρη.

Οι δράστες ανάγκασαν πρώτα τον οδηγό και τους επιβάτες που βρίσκονταν μέσα στο λεωφορείο να αποβιβαστούν και στη συνέχεια εκτόξευσαν μολότοφ, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στο σημείο κλήθηκαν και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας ωστόσο η πυρκαγιά είχε σβήσει και ο οδηγός απέσυρε το λεωφορείο στο αμαξοστάσιο. Δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός.

Από το capital.gr
Απάντηση
#6
Giannis το ΥΜΙ 1346 (346) είναι το συγχωρεμένο μίντι.
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#7
Το γράφει ήδη Θωμά... Η καψαλισμένη GN μάθαμε ποια είναι;
Απάντηση
#8
??Κάψανε και GN?
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#9
(11-12-2014, 01:46 AM)Solaris_Urbino_18 Έγραψε: ??Κάψανε και GN?

Η GN τη γλύτωσε. Το αναφέρει λίγο πιο πάνω ο Giannis.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)