Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ΣΚΑΙ.gr] Έρευνα για πιθανή εγκατάλειψη 70χρονου που χτυπήθηκε από λεωφορείο
#1
Έρευνα για πιθανή εγκατάλειψη 70χρονου που χτυπήθηκε από λεωφορείο

[Εικόνα: 898EDF7F154E414DC31BC088762D96CF.jpg]
Τραγωδία σημειώθηκε αργά το βράδυ (22:00) του Δεκαπενταύγουστου στη Θεσσαλονίκη, όταν αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ παρέσυρε 70χρονο πεζό στην οδό Λαγκαδά. Το θύμα ξεψύχησε στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του λεωφορείου ανακρίνεται από την Τροχαία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν η εγκατάλειψη ήταν ηθελημένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός κατέθεσε πως ούτε ο ίδιος ούτε οι επιβάτες του λεωφορείου κατάλαβαν οτιδήποτε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.

Ο άτυχος ηλικιωμένος εντοπίστηκε στο οδόστρωμα από άτομα που περίμεναν σε άλλη στάση λεωφορείων.

Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/2...z3AXpfy59Y
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση
#2
Ο 70χρονος πεζός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ άνδρες της Τροχαίας πραγματοποιούν έρευνες στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ για τον εντοπισμό του δράστη

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ένας 70χρονος ο οποίος παρασύρθηκε από λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην οδό Λαγκαδά.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 70χρονος πεζός παρασύρθηκε στις 10:00 το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου από λεωφορείο του ΟΑΣΘ στην οδό Λαγκαδά 122.

Όπως αναφέρουν όσοι είδαν το περιστατικό το λεωφορείο τραυμάτισε θανάσιμα τον ηλικιωμένο και μετά τον εγκατέλειψε.

Ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ άνδρες της Τροχαίας πραγματοποιούν έρευνες στα αμαξοστάσια του ΟΑΣΘ για τον εντοπισμό του δράστη.

Πηγή
Απάντηση
#3
«Δεν αντιλήφθηκα τίποτα», ισχυρίζεται ο οδηγός του αστικού του ΟΑΣΘ που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα. Ποια η πιθανότερη εκδοχή για το περιστατικό

Εντοπίστηκε τελικά ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΘ που παρέσυρε και τραυματισε θανάσιμα 70χρονο χθες το βράδυ στην οδό Λαγκαδά.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους επιβάτες του λεωφορείου αντιλήφθηκε το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε από πολίτες που περίμεναν στη στάση για να πάρουν άλλα λεωφορεία.
Βάσει των τελευταίων πληροφοριών και χωρίς τίποτα ακόμα να είναι βέβαιο, η επκρατέστερη εκδοχή για το πώς έγινε το περιστατικό αναφέρει ότι ο 70χρονος επιχείρησε να ανέβει στο λεωφορείο από την τελευταία πόρτα, αλλά έπεσε, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο οδηγός ο οποίος έβαλε μπρος το όχημα, το οποίο παρέσυσε και τελικά τραυμάτισε θανάσιμα τον 70χρονο.
Ο οδηγός του ΟΑΣΘ παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα. Μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης, οι αρχές θα αποφασίσουν αν ο οδηγός θα κρατηθεί ή θα αφεθεί ελεύθερος.

Πηγή
Απάντηση
#4
Αύριο θα ακολουθήσει η αυτόφωρη διαδικασία και η απολογία στον εισαγγελέα του 50χρονου οδηγού. Δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια

Σε προσωρινή κράτηση τέθηκε ο 50χρονος οδηγός του ΟΑΣΘ, ο οποίος τραυμάτισε χθες θανάσιμα έναν 70χρονο στη στάση Αγία Παρασκευή στην οδό Λαγκαδά.

Αύριο θα ακολουθήσει η αυτόφωρη διαδικασία και η απολογία στον εισαγγελέα του 50χρονου οδηγού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμοδια Εισαγγελία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο οδηγός ισχυρίζεται ότι ούτε ο ίδιος ούτε κάποιος από τους επιβάτες του λεωφορείου αντιλήφθηκε το περιστατικό, το οποίο καταγγέλθηκε από πολίτες που περίμεναν στη στάση για να πάρουν άλλα λεωφορεία.

Βάσει των τελευταίων πληροφοριών και χωρίς τίποτα ακόμα να είναι βέβαιο, η επκρατέστερη εκδοχή για το πώς έγινε το περιστατικό, που μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, αναφέρει ότι ο άτυχος ηλικιωμένος επιχείρησε να ανέβει στο λεωφορείο από την τελευταία πόρτα, αλλά έπεσε, κάτι που δεν αντιλήφθηκε ο οδηγός ο οποίος έβαλε μπρος το όχημα, το οποίο παρέσυσε και τελικά τραυμάτισε θανάσιμα τον 70χρονο.

Πηγή
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)