Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ξεχασμένες ονομασίες γραμμών σε στάσεις
#41
Ξεχασμένη ταμπέλα στροφής των 134, 137 εθεάθη στη γωνία ανόδου Ευρυδάμαντος και Πύρρας - βλέπε εδώ : https://www.google.com/maps/place/Ευρυδά...d23.718261 .

Φαίνεται ακόμα και σήμερα χάρις στην ηλιόλουστη σημερινή ημέρα και τα χαρακτηριστικά της κίτρινα γράμματα !
Απάντηση
#42
Συλλεκτική στάση με το σήμα της ΟΑΣΑ και στέγαστρο που θυμίζουν άλλες εποχές στο 813 προς Αιγάλεω στην Ιπποκράτους ανάμεσα σε Σόλωνος και Ακαδημίας με τη διπλή ονομασία σε Ελληνικά και Αγγλικά : "ΑΚΑΔΗΜΙΑ" "AKADIMIA" (σε μικρή γραμματοσειρά) με τα τετραγωνάκια να εμφανίζουν τη γραμμή.
Απάντηση
#43
Ξεχασμένη στάση Διασταύρωση Θηβών στην Ανδριτσαίνης στο Περιστέρι αναφέρει ακόμη το Β13 !!!!
Πάντως οι παλιότερες στάσεις νομίζω είναι των τρόλεϊ αυτές οι μεταλλικές
Απάντηση
#44
Άλλωτε καλυμμένα αυτοκόλλητα των Β3 και Β4 έχουν αρχίσει να αποκαλύπτονται στην στάση Μακρυγιάννη επί της Αθανασίου Διάκου.
Απάντηση
#45
(15-07-2022, 11:49 AM)N1Brahamiou Έγραψε: Συλλεκτική στάση με το σήμα της ΟΑΣΑ και στέγαστρο που θυμίζουν άλλες εποχές στο 813 προς Αιγάλεω στην Ιπποκράτους ανάμεσα σε Σόλωνος και Ακαδημίας με τη διπλή ονομασία σε Ελληνικά και Αγγλικά : "ΑΚΑΔΗΜΙΑ" "AKADIMIA" (σε μικρή γραμματοσειρά) με τα τετραγωνάκια να εμφανίζουν τη γραμμή.

Πολλές τέτοιες στάσεις υπάρχουν στο Ίλιον, στην οδό Αγίου Φανουρίου, που περνάει το 732 (και για ένα μέρος της, το 706). Παρά την αλλαγή διάφορων στάσεων στο Ίλιον σε στύλους καινούργιου τύπου (βαθύ μπλε στύλος, κίτρινο περίβλημα, όπως στην Πλατεία Ρίμινι και το Πεύκο) τον τελευταίο χρόνο, αυτές έχουν μείνει ανέγγιχτες (πέρα από την τοποθέτηση του νέου αυτοκόλλητου του 732 όταν επεκτάθηκε και άλλαξε ονομασία πέρσι)
ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ Αρκαδίας και ξερό ψωμί Tongue
Απάντηση
#46
Το κοίταξα στα γρήγορα και μάλλον δεν έχει γραφτεί.

Στην οδό Σωρού στο Μαρούσι, τουλάχιστον στην στάση Σχολείο, υπάρχει ακόμα το αυτοκόλλητο της γραμμής "448 Σταθμός Αμαρουσίου - Άνω Βριλήσσια".

Η στάση χρησιμοποιείται μόνο από το 411.
Απάντηση
#47
Δεν ξέρω κατά πόσο εμπίπτει στο θέμα μιας και δεν αφορά στάση λεωφορείου αλλά σταθμό μετρό, αλλά στον χάρτη των ανταποκρίσεων στην αποβάθρα του σταθμού του Ελληνικού υπάρχει ακόμα το Β3.
Απάντηση
#48
Τις προάλλες πρόσεξα ότι στην στάση "Μακρυγιάννη", επί της ομώνυμης οδού στο Μοσχάτο, υπάρχουν ξεχασμένα τα αυτοκόλλητα των 218 (με την παλιά της μορφή) και 232. Περνούσαν από εκεί οι συγκεκριμένες γραμμές όταν κατευθύνονταν προς Πειραιά; Είχα την εντύπωση πώς πάντα έστριβαν στην Κατσώνη και πήγαιναν μέσω Νέου Φαλήρου, χωρίς να διέρχονται από αυτή την στάση.
Απάντηση
#49
Στην σταση Παπανικολη στο ανεβασμα για Χαλανδρι στην Εθνικης Αντιστασεως Ε6 express
[Εικόνα: thumb_IMG_20221217_153827~0.jpg]
Απάντηση
#50
Στην στάση Άγιος Ιωάννης στο Κουκάκι υπάρχει κανονικά το αυτοκόλλητο του 024, καθώς επίσης και ένα μικρό τμήμα αυτοκολλήτου του 110.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)