Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[protothema.gr] Σύγκρουση τρένου με αγελάδα στη Φθιώτιδα
#1
[Εικόνα: 90313FB51A71DD291034F9EB03247063.jpg]

Η σύγκρουση του τρένου με το ζώο είναι το δεύτερο ατύχημα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο

Νέος εκτροχιασμός τρένου μετά από σύγκρουση με αγελάδα την Κυριακή στην περιοχή μεταξύ Καλλιπεύκης και Καρυάς, στη σιδηροδρομική γραμμή Λιανοκλάδι - Δομοκός στη Φθιώτιδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiastar.gr, η σύγκρουση του τρένου με το ζώο έγινε περίπου στις 13.00 και είναι το δεύτερο ατύχημα, που προκαλείται στη Φθιώτιδα, μέσα σε σύντομο διάστημα, λόγω της παρουσίας αδέσποτων αγελάδων πάνω στο σιδηροδρομικό δίκτυο. Λόγω του ατυχήματος υπάρχει διακοπή στην κυκλοφορία της κίνησης των τρένων με συνέπεια η μετακίνησή τους να γίνεται με λεωφορεία του ΟΣΕ.

Να σημειωθεί πως περί τα 200 άτομα επέβαιναν στην αμαξοστοιχία intercity 55, που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Αθήνα και εκτροχιάστηκε (μόνο το τμήμα της μηχανής) μεταξύ Λιανοκλαδίου και Δομοκού, ύστερα από σύγκρουση με αγελάδα, που βρισκόταν επάνω στις ράγες.

Όπως επιβεβαιώθηκε και από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, από το ατύχημα, που σημειώθηκε στις 12:50, δεν υπήρξε τραυματισμός. Η σιδηροδρομική κυκλοφορία στο τμήμα αυτό έχει διακοπεί και θα γίνεται με λεωφορεία.

Πηγή
Απάντηση
#2
http://www.lamiastar.gr/index.php/topika...ygkoinonia
Όπως φαίνεται και από αυτό το άρθρο μόνο το πρώτο φορείο της μηχανής εκτροχιάστηκε, ενώ όλος ο υπόλοιπος συρμός παρέμεινε εντός γραμμής. Αυτή τη φορά ήταν πιο light τα πράγματα. Η μηχανή είναι η AdTranz 034. Μάλλον μέχρι αύριο θα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#3
Στη δικαιοσύνη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τις αγελάδες που βόσκουν στις γραμμές
Σε μηνύσεις κατά των εκτροφείων ζώων προχωρά η ΤΡΑΙΝΟΣΕ μετά τον χθεσινό εκτροχιασμό αμαξοστοιχίας στο Λιανοκλάδι εξαιτίας αγελάδας που βρισκόταν πάνω στις γραμμές. Η εταιρία υποστηρίζει ότι τα εκτροφεία αφήνουν τα ζώα ανεξέλεγκτα και ελεύθερα. Παράλληλα ζητά από τον ΟΣΕ να ελέγξει άμεσα τη γραμμή μεταξύ Δομοκού-Λιανοκλαδίου για τυχόν προβλήματα υποδομής. Το χθεσινό ατύχημα σε συρμό του ιντερσίτι, χωρίς ευτυχώς τραυματισμούς μεταξύ των επιβατών, ήταν το δεύτερο, καθώς και πάλι από αγελάδα είχε εκτροχιαστεί αμαξοστοιχία στις αρχές Δεκεμβρίου, κοντά στον σταθμό του Ασωπού, μεταξύ Μπράλου και Λιανοκλαδίου.
Πηγή: www.lifo.gr
Μπορείτε να δείτε τα βίντεο μου
Υou can see my videos : στο/at TMantzas
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [protothema] Σύγκρουση λεωφορείων στο Αιγάλεω - Έντεκα τραυματίες tomasxouliaras 0 3.868 12-03-2019, 06:52 PM
Τελευταία Δημοσίευση: tomasxouliaras
  [newsit.gr] Μετωπική σύγκρουση τρένου του ΟΣΕ με συρμό του Προαστιακού στο Ρούφ N1Ellinikou 0 1.986 18-11-2014, 12:52 PM
Τελευταία Δημοσίευση: N1Ellinikou

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)