Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
We are back, and we are new!
#11
(23-12-2013, 03:43 PM)'abc' Έγραψε: Πώς μπορώ να δω τις νέες δημοσιεύσεις;

 

Forums (στην πάνω μπάρα, ανάμεσα στο home και στην αναζήτηση) --> Νέα μηνύματα

 
Απάντηση
#12
(23-12-2013, 10:29 PM)'GiannisB' Έγραψε: Καλορίζικό και από εμένα το νέο forum πολύ καλή δουλεία. Υπάρχει και πρόβλημα, εκεί όταν στέλνω προσωπικά μηνύματα για να πάω να γράψω κείμενο δεν γίνεται να το μεγαλώσουμε το πεδίο για να είναι πιο ευχάριστο;  

 


Γιαννη, στα δεξια του κουτιου που γραφεις, υπαρχουν 2 βελακια (ενα πανω ενα κατω). Το κατω οριζει το υψος του κουτιου, ενω το πανω κλεινει τις μπαρες εργαλειων. Αμα κλεισεις τις μπαρες και το τραβηξεις αρκετα, μεγαλωνει αρκετα!
 
Απάντηση
#13
Επίσης ένα άλλο πρόβλημα που το βλέπω και από το προηγούμενο forum, είναι όταν σε απαντάνε στα προσωπικά μηνύματα και πάς να απαντήσεις δεν σβήνονται τα προηγούμενα guote πχ στέλνω με απαντάνε ξανά στέλνω με ξανά απαντάνε στο τελευταίο αν δεν τα σβήσεις εσύ ή ο άλλος όταν σε απαντάνε φαίνονται και τα προηγούμενα μηνήματα μαζί. Αυτό δημόσια δεν συμβαίνει 
Απάντηση
#14
Nαι. Αυτος ειναι ο τροπος λειτουργιας.
Απάντηση
#15
Μολις τελειωσαμε με τα μεγαλα bugs του forum, το drop down λειτουργει κανονικα μεσα στα κειμενα, επαναφεραμε τον παλιο (και καλυτερο κατ'εμε) κειμενογραφο που ειναι λιγοτερο πολυπλοκος, οπως και την γρηγορη και πληρη τροποποιηση. Αν αντιμετωπισετε καποιο προβλημα ενημερωστε!
Απάντηση
#16
[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] Πως γινεται να ανεβάζω φωτό στις απαντήσεις μου;

 
Απάντηση
#17
Υπαρχει ενα συγκεκριμενο εικονιδιο στις επιλογες απαντησης, αλλα καλυτερα να ανεβασετε την φωτογραφια στην ανοιχτη γκαλερη και να προσθεσετε το λινκ εδω
Απάντηση
#18
Δεν μπορεί κάποιος να δημοσιεύσει post από την γρήγορη απάντηση... Μόλις πατήσω δημοσίευση απάντησης πετάει το παρακάτω:
 

 


Συνημμένα αρχείο(α)
.jpg   quickreplyerror.jpg (Μέγεθος: 15,35 KB / Λήψεις Αρχείων: 107)
Απάντηση
#19
Συγγνώμη αν δεν είναι κατάλληλη ενότητα αλλά ήθελα να ρωτήσω αν είναι σωστή η εμφάνιση του site όπως βγαίνει στο browser μου ή πρέπει να κάνω κάτι.

Επισυνάπτω και ένα screenshot.


Συνημμένα αρχείο(α) Μικρογραφία(ες)
   
Απάντηση
#20
Ναι ετσι πρεπει να τρεχει -για την ωρα-

Δυστυχως ειμαι πολυ πιεσμενος χρονικα για να προλαβω να διορθωσω ορισμενα προβληματα, οπως τους κομμενους τιτλους και τα σωστα εικονιδια αριστερα! Σορρυ!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)