Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[zougla.gr] Μαζί με το μετρό ήρθε και η κυκλοφοριακή συμφόρηση…
#1
Την ταλαιπωρία που υφίστανται οι κάτοικοι της Αγίας Μαρίνας λόγω έλλειψης παρκινγκ μετά και την ολοκλήρωση του σταθμού του μετρό στην περιοχή.

Μεταξύ άλλων καταγγέλλει:

«Εδώ και λίγες ημέρες επιτέλους το πολυπόθητο metro ήρθε και στην περιοχή μας με τον νέο σταθμό Αγία Μαρίνα που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του δήμου της Αγίας Βαρβάρας.

[Εικόνα: image.ashx?fid=1294925] Δυστυχώς ενός καλού μύρια κακά έπονται και στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι το θέμα της στάθμευσης των οχημάτων των επιβατών πλησίον του σταθμού για να επιβιβαστούν εν συνεχεία στο metro και να μεταφερθούν με άνεση ευκολία και ταχύτητα σε οπιοδήποτε σημείο του λεκανοπεδίου.

Η κυκλοφοριακή κατάσταση στην οδό Αγίας Μαρίνας από το φανάρι της Ιεράς οδού έως την οδό Αγίας Βαρβάρας είναι απερίγραπτη καθολο το ωράριο λειτουργίας του νέου σταθμού με τα ΙΧ να παρκάρουν και στις δυο πλευρές του δρόμου και σε ότι απομένει να προσπαθούν να περάσουν ταυτόχρονα πολλές φορές 2 λεωφορεία από τα αρκετά που χρησιμοποιούν τον δρόμο αυτό καθώς πλέον είναι ο νέος κόμβος συγκοινωνιών της περιοχής με πολλές γραμμές να κάνουν το κύκλο του δρομολογίου τους από εκεί.

Εδώ θα πρέπει τόσο ο δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κύριος Καπλάνης η ακόμα και το αρμόδιο υπουργείο να λάβει άμεσα μέτρα καθώς είναι στην αρμοδιότητα του ίσως η ρύθμιση της στάθμευσης στην οδό αυτή είτε εκ περιτροπής ανά μήνα η ολική απαγόρευση της στάθμευσης για να δοθεί λύση σε αυτό το χάος που επικρατεί από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ διαταράσσοντας τόσο την κίνηση των μέσων μαζικής μεταφοράς όσο και την ηρεμία των κάτοικων της περιοχής. [Εικόνα: image.ashx?fid=1294926]

Ας ελπίσουμε να δοθεί το συντομότερο μια σωστή λύση στο θέμα της στάθμευσης η έστω της μονοδρόμησης του συγκεκριμένου σημείου για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και της ασφάλειας του κόσμου».
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)