Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Διεθνείς λεωφορειακές γραμμές
#1
Η Ελλάδα συνδέεται με Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία, Πολωνία, Ουγγαρία, Tσεχία, Σλοβακία, Ουκρανία, Γεωργία, Τουρκία , Γερμανία (από Θεσσαλονίκη),και Σκόπια (από Θεσσαλονίκη). Τα περισσότερα πρακτορεία στην Αθήνα είναι στην Πλ.Καραισκάκη.
Απάντηση
#2
Ειδικά αυτά που πάνε Αλβανία είναι πολλά. Να πούμε όμως ότι στους 10 επιβάτες και οι 10 είναι Αλβανοί. Δηλαδή είναι αλβανικές επιχειρήσεις για Αλβανούς.
Απάντηση
#3
(22-11-2013, 11:46 PM)ecoj Έγραψε: Ειδικά αυτά που πάνε Αλβανία είναι πολλά. Να πούμε όμως ότι στους 10 επιβάτες και οι 10 είναι Αλβανοί. Δηλαδή είναι αλβανικές επιχειρήσεις για Αλβανούς.

Ο σταθμός Πελοποννήσου στην Αθήνα, ξέρετε αυτός που θα γίνει ο νέος σούπερ ντούπερ υπερσταθμός της πρωτεύουσας μετά την ενοποίηση με τον γειτονικό στ. Λαρίσης, έχει γίνει αλβανικός σταθμός λεωφορείων.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#4
(22-11-2013, 11:46 PM)ecoj Έγραψε: Ειδικά αυτά που πάνε Αλβανία είναι πολλά. Να πούμε όμως ότι στους 10 επιβάτες και οι 10 είναι Αλβανοί. Δηλαδή είναι αλβανικές επιχειρήσεις για Αλβανούς.

Ο Παπαδάκης είναι Αλβανός; Το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων μήπως;
Το γεγονός ότι κάποια λεωφορεία διεθνών γραμμών έχουν ξένες πινακίδες δεν σημαίνει ότι δεν είναι ελληνικών συμφερόντων... Άλλα ενδεικτικά παραδείγματα είναι τα γραφεία Express International Lines και Lilian Travel για τη γραμμή της Ρουμανίας καθώς και το γραφείο Express Line (Γερμανία), όλα ελληνικών συμφερόντων...
Απάντηση
#5
Υπάρχει λεωφορειακή σύνδεση Ελλάδας-Ιταλίας που ξεκινάει από Δηληγιάννη 42 στην Αθήνα και τερματίζει στη Ρώμη στον σταθμό λεωφορείων Tiburtina. To πλοίο το παίρνει στην Πάτρα και βγαίνει στο Πρίντεζι και στη συνέχεια Μπάρι,Νάπολη και Ρώμη. Το link http://www.ttisrl.it/GR_Naples_Athens.htm με τα δρομολόγια.

Επίσης πηγαίνει και η http://www.newlinestravel.gr/el/home.html για Ιταλία από Ελλάδα.
Απάντηση
#6
Η λεωφορειακή γραμμή για Γερμανία ξεκινάει από Θεσσαλονίκη Αγ.Πάντων και Χαλκονκονδύλη 39 κάθε Τετάρτη στις 13.00 και περνάει απ τις πόλεις Μόναχο, Νυρεμβέργη, Στουτγκάρδη, Μανχάιμ, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Ντύσσελντορφ, Έσσεν και τερματίζει στο Ντόρτμουντ. https://www.eurolines.de/index.php?origi...ssengers=1
Απάντηση
#7
Κι άλλη λεωφ.γραμμή Ελλάδας-Ιταλίας η οποία ξεκινάει από N.Μεταξά 30 στον Στ.Λαρίσης. http://www.papageorgioulines.com/index.html.Τερματίζει στη Ρώμη στον Tiburtina stazione.
Απάντηση
#8
http://www.agat.eu/index.php

η AGAT συνδεει τη πολωνια με διαφορες ευρωπαικες πρωτεύουσες, μεταξυ των οποιων και η αθηνα! αναχωριση από σταθμο πελοπονησου και διαρκεια ταξιδιού (μεσω σκοπιων) γυρω στις 44 ωρες με στασεις ανα 3ωρο περιπου και εναλλαγη μεταξυ 3 οδηγων!
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)