Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[tro-ma-ktiko.blogspot.gr]Μήνυσε τα McDonald's επειδή έπεσε πάνω της καυτός καφές
#1
Άλλη μία μήνυση για τον καυτό καφέ των McDonald, αυτή τη φορά από μία 74χρονη που υποστηρίζει ότι... ο καυτός καφές της εταιρείες έπεσε στην περιοχή των γεννητικών της οργάνων και τις προκάλεσε σοβαρές βλάβες.

Πρόκειται για την Joan Fino από το Clovis της Καλιφόρνια, η οποία είναι η τελευταία από μια σειρά μηνυτών των McDonald, επειδή κάηκαν από τον καυτό καφέ της αλυσίδας εστιατορίων.

Όπως υποστηρίζει η Fino, πριν άπω 14 μήνες πήγε σ' ένα drive-thru ΜcDonald όπου και παρήγγειλε δύο ζεστούς καφέδες. Μόλις έπιασε τους καφέδες, σ' έναν από αυτούς άνοιξε το καπάκι, επειδή δεν ήταν καλά κλεισμένο, με αποτέλεσμα να χυθεί ζεστός καφές στην περιοχής των γεννητικών οργάνων της 74χρονης και να της προκαλέσει σοβαρά εγκαύματα.

Σύμφωνα με το δικηγόρο της 74χρονης η McDonald διατηρεί τους καφέδες της σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες επειδή έτσι μένουν "φρέσκοι" μεγαλύτερο διάστημα και χρειάζεται μικρότερη ποσότητα καφέ για να παρασκευαστούν.

"Παρά τις πάνω από 1.000 μηνύσεις από πελάτες που έχουν καεί από τον καφέ των McDonald, η εταιρεία συνεχίζει να διατηρεί τους καφέδες της σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, επειδή τους κοστίζει λιγότερο ακόμα και από το να πληρώσουν όλες αυτές τις μηνύσεις", αναφέρει ο δικηγόρος Nicholas “Butch” Wagner.

Πριν από 21 χρόνια η McDonald διατάχθηκε από δικαστήριο να πληρώσει 2,9 εκατ. δολάρια, ποσό που αργότερα έπεσε στις 500.000, στην Stella Liebeck, μετά το σοβαρό έγκαυμα που έπαθε στα πόδια της από τον καυτό καφέ της εταιρείας. Μάλιστα η Stella χρειάστηκε να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Μετά την υπόθεση αυτή η αναγραφή “Hot Coffee” βρίσκεται σε κάθε ζεστό ρόφημα.

Πηγή

Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί έξω όταν πίνουμε καυτό καφέ , ειδικά μετά από αυτό που έγινε, για αυτό το έβαλα κιόλας
Απάντηση
#2
Εντάξει τον πίνω κρύο τον καφέ. Wink
Απάντηση
#3
(03-11-2013, 12:52 AM)ecoj Έγραψε: Εντάξει τον πίνω κρύο τον καφέ. Wink

Και τον χειμώνα τον βαρύ; :p
Απάντηση
#4
(03-11-2013, 12:59 AM)GiannisB Έγραψε: Και τον χειμώνα τον βαρύ; :p

Ναι και στα κρύα και τα χιόνια. Big Grin
Απάντηση
#5
(03-11-2013, 01:02 AM)ecoj Έγραψε: Ναι και στα κρύα και τα χιόνια. Big Grin

Για να σκληραγωγηθούμε ROFLROFLROFL
Απάντηση
#6
(03-11-2013, 12:59 AM)GiannisB Έγραψε: Και τον χειμώνα τον βαρύ; :p

Frappe και Freddo μέχρι τελικής πτώσης...
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
#7
(03-11-2013, 12:49 AM)GiannisB Έγραψε: Νομίζω πως πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί έξω όταν πίνουμε καυτό καφέ καφέ, ειδικά μετά από αυτό που έγινε, για αυτό το έβαλα κιόλας

Πράγματι, είναι πολύ επικίνδυνα πράγματα αυτά... Και το πλέον εξοργιστικό είναι ότι ακόμη δεν έχει παρέμβει ένας εισαγγελέας να διατάξει μια έρευνα πριν φτάσουμε να έχουμε ακόμη και νεκρούς από εγκαύματα τρίτου βαθμού...
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [tro-ma-ktiko.blogspot.gr] Ιπτάμενη γέφυρα στην Ολλανδία GiannisB 0 3.084 03-11-2013, 12:56 AM
Τελευταία Δημοσίευση: GiannisB

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)