Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
Και δεν μας έφταναν τα έργα στη Φυλής, τα οποία συνεχίζουν κανονικά και όπως φαίνεται έχουν πολύ δρόμο μπροστά τους, τώρα εδώ και κάμποσο καιρό έχουμε και έργα στη Θηβών στο ύψος περίπου του νεκροταφείου Ιλίου!
Απάντηση
Πρακτικά όλες οι γραμμές που διέρχονται από το κέντρο του Χαλανδρίου επηρεάζονται για σήμερα μόνο από έργα στην Ανδ.Παπανδρέου: 10, 18, 19, 402, 411, 447, 450, 460
Απάντηση
Λόγω των έργων για την υπογειοποίηση της οδού Φωκών στην Νέα Φιλαδέλφεια, επειδή κατασκευάζεται το γήπεδο της ΑΕΚ, θα τροποποιηθεί η διαδρομή της γραμμής 421. Από το δελτίο τύπου του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας:

Σύναψη:Νέα Φιλαδέλφεια, 27/01/20

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την κατασκευή του έργου: "Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου"

Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας και το επιβατικό κοινό της λεωφορειακής γραμμής 421, πως κατά την έναρξη των εργασιών καθώς και κατά τη διάρκεια του έργου θα γίνει τροποποίηση του δρομολογίου. Για την γραμμή τρόλεϊ 3 δεν απαιτείται τροποποίηση.

Η νέα διαδρομή της γραμμής 421 θα είναι η εξής:

Διαδρομή από αφετηρία
Από Αγ. Αναργύρων, Οδυσσέως, αριστερά Περισσού, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Τσούντα, Σαρανταπόρου, Λασκαράτου, αριστερά Αγ. Λαύρας, δεξιά Λεωφ. Ηρακλείου, δεξιά Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.

Διαδρομή από τέρμα
Από Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, αριστερά Λεωφ. Ηρακλείου, αριστερά Αγ. Λαύρας, δεξιά Λασκαράτου, Σαρανταπόρου, Τσούντα, δεξιά Αχαρνών, αριστερά Αγ. Αναργύρων, συνέχεια όπως η εγκεκριμένη διαδρομή.


Από το γραφείο Τύπου

* Σημ. Η αναλυτική παρουσίαση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας θα γίνει προσεχώς με νεότερη ανακοίνωση.
Απάντηση
Μετά την τρίτη συνεχόμενη επίθεση μέσα σε μια βδομάδα στο όχημα της γραμμής 805, από αύριο διακόπτονται όλα τα δρομολόγια της γραμμής, εκτός από 4 (06:00, 07:10, 12:50, 14:05 από Αφετηρία), κυκλικά μέχρι την Νέα Πλατεία Νεοκτιστων για όλη την εβδομάδα.
Απάντηση
(03-11-2020, 12:38 AM)MrVanHool Έγραψε: Μετά την τρίτη συνεχόμενη επίθεση μέσα σε μια βδομάδα στο όχημα της γραμμής 805, από αύριο διακόπτονται όλα τα δρομολόγια της γραμμής, εκτός από 4 (06:00, 07:10, 12:50, 14:05 από Αφετηρία), κυκλικά μέχρι την Νέα Πλατεία Νεοκτιστων για όλη την εβδομάδα.
Στον ημερήσιο προγραμματισμό, τόσο χτες όσο και σήμερα, γιατί εξακολουθεί και τα δείχνει όλα;
ΟΑΣΑ, ΚΤΕΛ Αρκαδίας και ξερό ψωμί Tongue
Απάντηση
(04-11-2020, 09:51 PM)Sotirisdim4 Έγραψε: Στον ημερήσιο προγραμματισμό, τόσο χτες όσο και σήμερα, γιατί εξακολουθεί και τα δείχνει όλα;
Γιατί ο έλεγχος των γραμμών των ΚΤΕΛ δεν γίνεται από σταθμάρχες της ΟΣΥ, οι οποίοι επενεβαιναν στον ημερήσιο προγραμματισμό. Συνεπώς, παρόλο που ο ΟΑΣΑ είναι ενήμερος, η Τηλεματική δεν μπορεί να ενημερωθεί.

Επίσης, μετά από συμβάν με παρενόχληση του οδηγών και των συστημάτων του οχήματος, πλέον γίνονται 3 δρομολόγια (τα ανωτέρω χωρίς των 06:00) και προσεχώς με αστυνομική συνοδεία.
Μετά από κάποια χρόνια..
Και όπως λέει και η Ελένη, για όσους δεν με ξέρετε : ''Την άποψή μου, στα ίσια εγώ την λέω.. ''
Απάντηση
Μετά και την 8η επίθεση με πέτρες σε διάστημα λίγων μηνών σε όχημα της γραμμής "723 Φυλή - Άνω Λιόσια" την Παρασκευή που μας πέρασε, μέχρι και την Κυριακή 16/5 από τις 2030 έως την λήξη της βάρδιας, τα δρομολόγια της γραμμής διακόπτονται προσωρινά.
Απάντηση
Λόγω της φωτιάς στην Βαρυμπόμπη ισχύουν οι παρακάτω αλλαγές στα δρομολόγια του ΟΑΣΑ:

537: Διακοπή λειτουργίας
503: Έως Γέφυρα Βαρυμπόμπης
509: Έως 8η Κρυονερίου
522: Παραλείπονται οι στάσεις: ΠΟΤΑΜΟΥ, ΑΗΔΟΝΟΣ, ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ, ΑΧΑΪΑΣ, ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, JUMBO
523: Παραλείπονται οι στάσεις: ΠΥΛΟΥ, FARAN, ΚΗΦΙΣΟΥ
Απάντηση
Δεν έχει υπάρξει ακόμα καμία τροποποίηση στο 162 λόγω της φωτιάς;
Απάντηση
Το 154 αυτή τη στιγμή κάνει τέρμα στη 1η Γούναρη
To 162 από Σωκράτους στρίβει Βουλιαγμένης και μετά πάλι πίσω στη Βούλα
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)