Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προσωρινές συγκοινωνιακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του ΟΑΣΑ
(11-03-2024, 01:35 PM)Crabman Έγραψε: Λόγω της κατασκευής του σταθμού «ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ» της Γραμμής 4 του μετρό της Αθήνας αναμένονται τροποποιήσεις των διαδρομών των λεωφορειακών γραμμών στα περίξ του εργοταξίου του σταθμού. Συγκεκριμένα θα υπάρξει ολικός αποκλεισμός στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Αλεξάνδρου από την συμβολή της με την Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την συμβολή της με την Λεωφόρο Υμηττού. Αυτό επηρεάζει τις γραμμές 2, 140, 214, και 224 που χρησιμοποιούν αυτόν τον δρόμο και εξυπηρετούν τη στάση ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ (No: 230032).

Τροποποιήσεις γραμμών:

224 προς Τέρμα ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ:
Από στάση ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ευθέια Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως, δεξία Υμηττού, αριστερά Χίου, συνέχεια ως εγκεκριμένα.

214 προς ΑΚΑΔΗΜΙΑ:
Από Φορμίωνος, δεξιά Φιλολάου, ευθεία Μισούντος, αριστερά Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως, δεξιά Υμηττού, αριστερά Χίου, συνέχεια ως εγκεκριμένα.

140 προς Αφετηρία ΠΟΛΥΓΩΝΟ:
Από Φιλολάου, ευθεία Μισούντος, αριστερά Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως, δεξιά Υμηττού, ευθεία Ούλωφ Πάλμε, συνέχεια ως εγκεκριμένα.

Τρόλλεϊ 2:
  • Προς Τέρμα ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ:
Από Φιλολάου, ευθεία Μισούντος, αριστερά Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως όπου θα πραγματοποιεί ΤΕΡΜΑ.
  • Προς Αφετηρία ΑΝΩ ΚΥΨΕΛΗ:
Από προσωρινό Τέρμα επί της Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως, αριστερά Υμηττού, και συνέχεια ως εγκεκριμένα.


Για την λειτουργία των παραπάνω τροποποιήσεων έχει γίνει διαγράμμιση επί της Λεωφόρου Υμηττού στο τμήμα από την συμβολή της με την Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως μέχρι την συμβολή της με την Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου καθώς και αλλαγή του προκαθορισμένου τρόπου στάθμευσης ώστε να διαπλατυνθεί ο δρόμος και να χωρούν τα λεωφορεία.

Όσων αφορά το τρόλλεϊ, έχει ξεκινήσει η εγκατάσταση εναέριου δικτύου επί της Λεωφ. Εθ. Αντιστάσεως στο ρεύμα καθόδου από την συμβολή της με την Λεωφόρο Βασιλέως Αλεξάνδρου μέχρι την συμβολή της με την Λεωφόρο Υμηττού όπου θα συνδέεται με την υπάρχουσα εναέριο.

Άγνωστο παραμένει αν θα μεταφερθεί προσωρινά και η στάση ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ(230032) ή αν θα παραλείπεται. Παρεπιπτόντως από τη συγκεκριμένη στάση πριν κάποιους μηνες είχε αφαιρεθεί η πινακίδα της τηλεματικής και λίγο αργότερα είχε μεταφερθεί όλη η στάση λίγα μέτρα παρακάτω.
Από πότε;
Απάντηση
(11-03-2024, 08:21 PM)Mrtrolleibus Έγραψε: Από πότε;
Δεν γνωρίζω ακριβή ημερομηνία, αλλά μάλλον από την επόμενη εβδομάδα.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)