Αξιολόγηση Θέματος:
  • 1 Ψήφοι - 5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απεργιακές κινητοποιήσεις στις Αστικές Συγκοινωνίες Αθηνών
#41
Αύριο Μετρό (γραμμές 2 - 3) και Τραμ έχουν 24ωρη απεργία και στον ΗΣΑΠ (γραμμή 1) στάση εργασίας 12:00-15:00. Τα υπόλοιπα κανονικά, ωστόσο 12:00 έχει συγκέντρωση στην Ομόνοια, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα δρομολόγια λεωφορείων-τρόλει.

Τη Δευτέρα δε θα κινηθούν λεωφορεία, τρόλει και ΗΣΑΠ καθώς ανακοινώθηκε 24ωρη απεργία από σωματεία.

(11-01-2018, 06:44 PM)panahs Έγραψε: Αυριο θα εχει τρολευ τελικα ή αποφασισαν για Δευτερα?

Τα τρόλει εξ αρχής για Δευτέρα φαίνεται να είχαν αποφασίσει, αλλά όσοι συντάκτες πήραν την ανακοίνωση μάλλον δεν έχουν μάθει καλή ανάγνωση και δημιούργησαν πάλι θέμα εκ του μη όντος.
Απάντηση
#42
κι εγω στα σαιτ για αυριο διαβαζα γι αυτο... σε ευχαριστω πολυ !
Απάντηση
#43
Ρε παιδιά, τα τρόλεϊ σοβαρά κάνουν 24ωρη απεργία για τον πόλεμο στη Συρία, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις Νατοϊκές βάσεις; Δεν μας κάνει πλάκα κάποιος;
Αν δεν έχεις χιούμορ, δεν στο πήρα εγώ - σόρι.
Απάντηση
#44
Γιατί όχι? Με τα μυαλά που κουβαλάμε (και τους γείτονες που έχουμε) σε αυτή τη χώρα σε λίγο θα είμαστε οι ίδιοι εμπόλεμη ζώνη οπότε θα είμαστε προετοιμασμένοι να αντιδράσουμε! Θα δει ο Σουλτάνος επίπεδο οργάνωσης στο δημόσιο και θα τρέχει να σωθεί! ROFL
Απάντηση
#45
(27-04-2018, 11:10 PM)amoran Έγραψε: Ρε παιδιά, τα τρόλεϊ σοβαρά κάνουν 24ωρη απεργία για τον πόλεμο στη Συρία, την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο και τις Νατοϊκές βάσεις; Δεν μας κάνει πλάκα κάποιος;

Κάνουν 24ωρη για την εργατική Πρωτομαγιά.
Απάντηση
#46
06.06.2018 16:50
ΟΣΕ απεργιακές κινητοποιήσεις Πέμπτη 7 και Παρασκευή 8 Ιουνίου

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω στάσης εργασίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών αύριο Πέμπτη 07 Ιουνίου, δρομολόγια στο τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο θα πραγματοποιούνται  από τις 08:00  το πρωί έως τη 1  το μεσημέρι και από τις 4 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ.
 
Επίσης λόγω 24ωρης απεργίας την Παρασκευή 08 Ιουνίου  δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο  τμήμα Δ.Πλακεντίας – Αεροδρόμιο. 
 
Επιβάτες με προορισμό το αεροδρόμιο μπορούν να εξυπηρετούνται  μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ94 και Χ95  από τους σταθμούς Σύνταγμα , Εθνική Αμυνα και Νομισματοκοπείο και Χ97 από Ελληνικό .

http://stasy.gr/index.php?id=375&no_cach...3b1f75b10a

Αναστήθηκε το Χ94? Μήπως και το Χ92? 
Απάντηση
#47
(06-06-2018, 09:40 PM)meganium Έγραψε: Αναστήθηκε το Χ94? Μήπως και το Χ92? 

Αναστήθηκε και με ανακοινώσεις από τα μεγάφωνα των σταθμών που υποδείκνυε στους επιβάτες σαν εναλλακτική και το Χ94! Ή έχουν κάποια exlusive πληροφόρηση (πχ. να αποφάσισε ο ΟΑΣΑ να βάλει έκτακτα δρομολόγια αύριο και μεθαύριο από Εθν. Άμυνα) ή κάτι δεν πάει καλά στη ΣΤΑΣΥ.
Απάντηση
#48
Ομιλοποιημένες αστικές συγκοινωνίες στην Αθήνα για γέλια και για κλάματα. Από χθες γνωστή η σημερινή στάση εργασίας των ηλεκτροδηγών του Τραμ, με τους επιβάτες να ενημερώνονται από μήνυμα στις οθόνες των στάσεων για την διεξαγωγή της ήδη από το μεσημέρι της Τρίτης. Ούτε η ΣΤΑΣΥ και πόσο μάλλον ο ΟΑΣΑ όμως δε βρήκαν τον χρόνο ή τον χώρο για να βγάλουν μία γενική ενημέρωση προς το επιβατικό κοινό. Προέχουν βλέπετε οι κοινωνιολογικές ημερίδες αυτή την περίοδο.
Απάντηση
#49
Γνωρίζει μήπως κανείς αύριο (που έχει γίνει μεταφορά της Πρωτομαγιάς) ποίο πρόγραμμα δρομολογίων θα έχουν τα λεωφορεία; (Ανεξάρτητα από την στάση εργασίας που έχει ανακοινωθεί)
Απάντηση
#50
(03-05-2021, 03:53 PM)Solaris_sto_608 Έγραψε: Γνωρίζει μήπως κανείς αύριο (που έχει γίνει μεταφορά της Πρωτομαγιάς) ποίο πρόγραμμα δρομολογίων θα έχουν τα λεωφορεία; (Ανεξάρτητα από την στάση εργασίας που έχει ανακοινωθεί)

Το πρόγραμμα που ισχύει σε κάθε αργία (Κυριακής), σε συνδυασμό με τις προσαρμογές που γίνονται σε κάθε απεργία δευτεροβάθμιας ή τριτοβάθμιας οργάνωσης (περικοπές δρομολογίων ανάλογα με τη συμμετοχή οδηγών στην απεργία).
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)