Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 4.5 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Προμετωπίδες λεωφορείων ΟΣΥ
Με την δρομολόγηση των οχημάτων πετρελαίου στις γραμμές του ΑΜ ΛΙΟ, βλέπουμε πολλά!

Αρχικά, είναι πρώτη φορά που τα οχήματα και του ΑΜ ΒΟΤ και του ΑΜ ΠΕΙ, είναι ενημερωμένα ακόμη και με σχετικά νέες αλλαγές (734, 712 κτλ), ενώ σε άλλες περιπτώσεις είχαν να ενημερωθούν χρόνια! Εξαίρεση, η αιφνιδιαστικη και μη κοινοποιημενη επαναφορά της Αφετηρίας του Ζεφυριού στον Κάραβο και της παλιας ονομασίας που μόνο τα Citelis έχουν.

Το ενδιαφέρον εστιαζεται στα λίγα Ν1 που κυκλοφορούν! Στο 721 στο πλάι γράφει "ΑΧΑΡΝΑΙ-ΚΙΦΙΣ" (ΝΑΙ, με γιώτα!!), "733 Αχαρναί - Άνω Λιόσια" χωρίς τον προσδιορισμό του Αμαξοστασίου, στο 728 διπλή εναλλαγή "Αχαρναί - Αγ.Πετρος" / "Αγ.Ιωαννης - Πλάτωνας", ενώ στα 735 και 755 το "Στ.Κατ.Πατησια" γράφει.

Στα Ν2 το ωραίο είναι στο 504, με "Θρακομακεδόνες" πάνω και "Στ.Δεκέλεια - Κηφισιά" κάτω χωρίς εναλλαγή, ενώ εδώ και τόσους μήνες δεν διερχεται πια από τον Σταθμό της Δεκέλειας (σταμάτησε να προβάλλεται ακόμη και το μήνυμα στις οθόνες της Τηλεματικής..)
Απάντηση
Έχω ουκ ολίγον φορές πετύχει το 155 με προμετωπιδα "ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΤ. ΑΛΙΜΟΣ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ", ενώ έχει αλλάξει το δρομολόγιο. Πάντως πια και το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" είναι παραπλανητικό μιας και τα ορια της γραμμής πλέον είναι στην Αργυρούπολη
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση
(20-07-2019, 11:16 AM)Larioupol Έγραψε: Έχω ουκ ολίγον φορές πετύχει το 155 με προμετωπιδα "ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΣΤ. ΑΛΙΜΟΣ-ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ", ενώ έχει αλλάξει το δρομολόγιο. Πάντως πια και το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" είναι παραπλανητικό μιας και τα ορια της γραμμής πλέον είναι στην Αργυρούπολη

Το Α/Σ του τραμ που κάνει αναστροφή το 155 είναι στα όρια του παλιού δήμου Ελληνικού και πλέον του ενωμένου Ελληνικού - Αργυρούπολής. Στα όρια της Αργυρούπολης μπαίνει το 142.
Κανονίστε να μου πειράξετε το 608rifle
Απάντηση
(20-07-2019, 01:01 PM)nikos1991 Έγραψε: Το Α/Σ του τραμ που κάνει αναστροφή το 155 είναι στα όρια του παλιού δήμου Ελληνικού και πλέον του ενωμένου Ελληνικού - Αργυρούπολής. Στα όρια της Αργυρούπολης μπαίνει το 142.

Ναι λάθος μου. Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει ένας προσδιορισμός πχ. Αμαξοστάσιο Ελληνικού (ακόμα κι αν δεν υπάρχει πια :lol: ) ώστε να μην γίνεται σύγχυση με το Ανω Ελληνικό (Λ. Ιασωνιδου), όπου κάνει τέρμα το 101 .
- Μην καταστρέφετε κι άλλο το 164 !  Chair  - 
Απάντηση
(20-07-2019, 11:16 AM)Larioupol Έγραψε: Πάντως πια και το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" είναι παραπλανητικό μιας και τα ορια της γραμμής πλέον είναι στην Αργυρούπολη

Τα όρια της γραμμής αύτη τη στιγμή βρίσκονται στα όρια του Δήμου Ελληνικου-Αργυρούπολης και του Δήμου Αλίμου. Συγκεκριμένα, οι στάσεις "Αεροπορίας" και "1η Αεροπορίας" βρίσκοντα στα διοικητικά όρια του Δήμου Αλίμου, οι στάσεις "2η Αεροπορίας" και "Ιπποκράτους" στα όρια του πρώην Δήμου Ελληνικού και τέλος οι στάσεις "3η Αεροπορίας", "Λαμίας" και "Φιλελλήνων" στα όρια του πρώην Δήμου Αργυρούπολης. 

Τώρα, οι συνοικίες που εξυπηρετεί είναι κυρίως οι συνοικίες της Νέας Αλεξάνδρειας Αργυρούπολης και της Αγίας Παρασκευής Ελληνικού. Επομένως, το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στη προμετωπίδα μάλλον δεν είναι και τόσο παραπλανητικό.

(21-07-2019, 05:06 PM)Larioupol Έγραψε: Πάντως θα έπρεπε να υπάρχει ένας προσδιορισμός πχ. Αμαξοστάσιο Ελληνικού (ακόμα κι αν δεν υπάρχει πια :lol: ) ώστε να μην γίνεται σύγχυση με το Ανω Ελληνικό (Λ. Ιασωνιδου), όπου κάνει τέρμα το 101 .

 Το 101 πληροφοριακά κάνει τέρμα στα διοικητικά όρια του Δήμου Γλυφάδας! Επίσης, η συνοικία του Ελληνικού που βρίσκεται πέριξ της Λ. Ιασωνίδου ονομάζεται Σούρμενα και όχι Άνω Ελληνικό. Το Άνω Ελληνικό βρίσκεται πίσω από τον Βασιλόπουλο. Για τον λόγο αυτό, οι γραμμές που εξυπηρετούσαν (Β4) ή εξακολουθούν να εξυπηρετούν (205) την περιοχή αυτή ανέγραφαν/αναγράφουν τη λέξη "ΣΟΥΡΜΕΝΑ". Δε λαμβάνεται υπόψιν το 101, το οποίο έκανε παλιά τέρμα στον "Νέο Αερολιμένα" και μετά το κλείσιμο αυτού, το μετακόμισαν μαζί με το Β4, όπου και το "Ν. Αερολιμένας" αντικαταστάθηκε από το γενικό και αόριστο "ΕΛΛΗΝΙΚΟ".

Γνώμη μου είναι πως σήμερα, καλώς αναγράφεται το "ΕΛΛΗΝΙΚΟ" στο 155. Για να γίνει και πιο σαφές, θα μπορούσε κάλλιστα η γραμμή να μετονομαστεί σε "ΣΤ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΜΑΞ. ΤΡΑΜ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ".
Απάντηση
Η GN #582 παρόλο που ανακαινίσθηκε με ύφασμα καθισμάτων φυσικού αερίου, οι προμετωπίδες του είναι πολύ φωτεινές όπως τα Ν1 #172 και #222. Καμία σχέση με τα υπόλοιπα GN.
Απάντηση
Χθες αφίχθη στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά ερχόμενο από Ν.Ερυθραία το GN#700 με προμετωπίδα "555 ΔΙΑΔΗΜ. ΣΥΓΚΟΙΝΩΝ. (πάνω σειρά) ΛΥΚΟΒ-Ν ΠΡΟΑΣΤΕΙΩΝ (κάτω σειρά)"
Απάντηση
Τρόλλαρε το Ν1 #966 το μεσημέρι το προπορευόμενο Solaris της Γραμμης Χ95.
έβαλε την ίδια πινακίδα διαδρομής Χ95!!
Απάντηση
Ήδη από χτες φάνηκαν λεωφορεία με τις νέες ονομασίες.
Το 9086 στο 732 και το 633 στο 054 (στην κάτω σειρά γίνεται η εναλλαγή "Λαμπρινή" με "Πολυτεχνείο").
Απάντηση
Περασε ΕΛΒΟ midi στην πλατεια μεταξουργειου με προμετωπιδα γραμμης 333 γυρω στις 2 παρα σημερα
ΠΑ.Δ.Α Πανεπιστημιουπολη 2.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)