Αξιολόγηση Θέματος:
  • 2 Ψήφοι - 3 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Απρόοπτα συμβάντα στην Θεσσαλονίκη (βλάβες, ατυχήματα κλπ)
Μικρό τρακάρισμα σήμερα στην Τσιμισκή,μπροστά στη στάση Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης,ένα Β9LA νομίζω το 856 γραμμής 5.Δεν ήταν ιδιαίτερα σοβαρό,λίγες γρατζουνιές το λεωφορείο λἰγο πιο μπροστά από την αριστερή ρόδα,ενώ το αμάξι (mercedes slk) αρκετές περισσότερες κυρίως στη ρόδα δεξιά.
Απάντηση
Παρασκευή 26/6/2015, 11 η ώρα το βράδυ, εθεάθη το 734 με σβηστή προμετωπίδα στην οδό Λαγκαδά στο Βαρδάρη να το σέρνει ένας γερανός προς το αμαξοστάσιο της Σταυρούπολης. Την ημέρα εκείνη δούλευε το πρωί έως το μεσημέρι για το 52, και νωρίς το απόγευμα για το 19.
Γνωρίζει κανείς περισσότερα?
Απάντηση
Σύμφωνα με ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, φωτιά εκδηλώθηκε σήμερα το μεσημέρι σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ που εκτελούσε δρομολόγιο της γραμμής 81 προς Κουφάλια. Οι περίπου δέκα επιβάτες και ο οδηγός εγκατέλειψαν εγκαίρως το όχημα, το οποίο καταστράφηκε ολοσχερώς.
Απάντηση
ευχαριστουμε για την ενημερωση
Απάντηση
Γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες; Ποιο όχημα ήταν, πως προκλήθηκε η πυρκαγιά κλπ.;
Λογικά cityclass θα ηταν
Απάντηση
(30-08-2015, 11:27 AM)bill_thes Έγραψε: Γνωρίζουμε παραπάνω λεπτομέρειες; Ποιο όχημα ήταν, πως προκλήθηκε η πυρκαγιά κλπ.;
Λογικά cityclass θα ηταν

Ο τύπος και ο αριθμός κυκλοφορίας του λεωφορείου δεν αναφέρθηκαν σε κανένα από τα μέσα ενημέρωσης, εξ όσων γνωρίζω. Πάντως παντού γράφτηκε ότι η φωτιά ξεκίνησε από το χώρο του κινητήρα.
Απάντηση
Ήταν το 221 στη γραμμή 81 και η φωτιά ξεκίνησε πιθανόν από τους πόλους της μπαταρίας, διότι δεν υπήρχε το κλειδί για να ανοίξει το καπάκι να σβήσει τη φωτιά. Μου τα είπε οδηγός δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν.
Απάντηση
Σήμερα το 655 έκανε έναν θόρυβο περίεργο αυτόν για τα νερά και στην στάση κόμβος εξωτερικής περιφερειακής οδού προς Ωραιόκαστρο, το άλλαξαν με το 290
Απάντηση
Ξέρει κανένας τι συμβαίνει με πολλά B9LA του Φοίνικα στα οποία λείπουν τα δύο (ένα στο πλάι ένα πίσω) ντουλάπια της μηχανής? 876, 880, 881 και ένα 85Χ είναι γυμνά από πίσω και κάνουν τα δρομολόγια κανονικά.
Απάντηση
Το 616 γυρισε στους δρομους της πολης...
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 Επισκέπτης (ες)