Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Παλιά Λεωφορεία ΚΤΕΛ Αττικής
#1
Συζήτηση για τα παλιά λεωφορεία του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Απάντηση
#2
Ο στόλος του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ της δεκαετίας του 80,του 90 και του 2000 εως τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν Volvo Sarakakis,Magirus,Mercendes,Fiat 370 και Scania.Τους καλοκαιρινούς μήνες εκείνης της εποχής, το Πεδίο του Άρεως ήταν γεμάτο με Αθηναίους παραθεριστές για να πάνε Ραφήνα,Ν.Μάκρη,Σχοινιά,Πόρτο Ράφτη,Σούνιο, παραλίες από Βάρκιζα μέχρι Σούνιο και παραλίες Ωρωπού.Αυτές τις εποχές που λειτουργούσαν εκείνα τα λεωφορεία, οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής ήταν χωριά έως τα τέλη της δεκαετίας του 90.
Απάντηση
#3
Με το ΚΤΕΛ Αττικής πήγαιναν οι τουρίστες στα ξενοδοχεία της παραλιακής Αθηνών-Σουνίου και επειδή μετά τη Βάρκιζα δεν υπήρχε το Ε22, είχε αρκετούς όρθιους τους καλοκαιρινούς μήνες.
Απάντηση
#4
(07-01-2013, 02:00 AM)mercedes1988 Έγραψε: Ο στόλος του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ της δεκαετίας του 80 ,του 90 και του 2000 εως τους Ολυμπιακούς Αγώνες ήταν Volvo Sarakakis,Magirus,Mercendes,Fiat 370 και Scania Sarakakis.

Scania Saracakis; Μιλάς με γρίφους...
Απάντηση
#5
Θυμάμαι κάποια scania στο ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ.Αυτά τα παλιά λεωφορεία scania του ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ ποια ελληνική εταιρεία τα έφτιαχνε;
Απάντηση
#6
Αρκετοί, ο Σαρακάκης όμως όχι!!!

Ρεντούμης-Σωτηρίου, Παρασκευόπουλος, ΑΛΠΑ, Ρουμπάς-Σπηλιωτόπουλος, Τσώκος

Στη λίστα με τις μάρκες πρόσθεσε τα Atlas (Chavdar), DAF, Hino, MAN, Pegaso και Seddon.
Απάντηση
#7
Θα ήθελα να μου πεί κάποιος εμπειρίες απ΄το ΚΤΕΛ ΑΤΤΙΚΗΣ της δεκαετίας του 80 και του 90.
Απάντηση
#8

Πάντως αν κάποιος θέλει να δει πως ήταν η αφετηρία των γραμμών στο πεδίο του Αρεως μία μερα του 80 , You Tube στην ταινία Ο Παλαβός κόσμος του Θανάση , αν δεν κάνω λάθος η τελευταία ιστορία εκεί που ο θανάσης ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο για να παρκάρει τον σκαραβαίο του!!!!
Απάντηση
#9
Το παραλιακό δρομολόγιο Αθήνα-Σούνιο, παλιά πήγαινε από Λ.Αμφιθέας αν δεν κάνω λάθος, ενώ σήμερα πηγαίνει από Φλοίσβο και Μπάτη.
Απάντηση
#10
Ο εισπράκτορας εκείνη την εποχή βρισκόταν στο λεωφορείο απ΄την αρχή μέχρι το τέλος της διαδρομής π.χ. Πεδίο Άρεως-Γραμματικό, ενώ σήμερα είναι σε κομμάτια των διαδρομών που έχουν υψηλή επιβατική κίνηση π.χ. Νέα Μάκρη-Αγ.Παρασκευή και μετά κατεβαίνει για να πάρει άλλο δρομολόγιο. Αυτά συμβαίνουν στο κτελ Αττικής σήμερα.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  Παλιά Λεωφορεία ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας TMantzas 6 13.779 23-08-2013, 06:56 PM
Τελευταία Δημοσίευση: TMantzas

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)