Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[AttikiPress.gr] Διάρρηξη με λεία 8.000 ευρώ στα ΚΤΕΛ Κερκύρας
#1
Στο στόχαστρο διαρρηκτών βρέθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης, τα εκδοτήρια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Κερκύρας. Άγνωστοι, αφού παραβίασαν την πλαϊνή είσοδο των εκδοτηρίων, διέρρηξαν το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στον χώρο και αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών της διάρρηξης και τον εντοπισμό των δραστών.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση
#2
Εξιχνιάστηκε η υπόθεση της διάρρηξης στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Κέρκυρας χθες το πρωί, κατά την οποία παραβιάστηκε το χρηματοκιβώτιο που βρισκόταν στον χώρο των εκδοτηρίων και αφαιρέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.000 ευρώ περίπου.

Δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, σε βάρος 36χρονου ημεδαπού, ο οποίος από την αστυνομική έρευνα ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης της χθεσινής διάρρηξης και κατηγορείται για διακεκριμένη διάρρηξη κατ’ εξακολούθηση και για παράνομη κατοχή όπλων.

Στο πλαίσιο της μεθοδικής έρευνας που πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος πραγματοποίησε σειρά προπαρασκευαστικών ενεργειών και στην συνέχεια χθες το πρωί, παραβίασε την πλαϊνή είσοδο του χώρου των εκδοτηρίων του ΚΤΕΛ, έσπασε τον εσωτερικό διαχωριστικό υαλοπίνακα και διέρρηξε με την χρήση επαγγελματικού κοπτικού εργαλείου (τροχού) το χρηματοκιβώτιο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Μονόκαννο κυνηγετικό όπλο, μάρκας « BERETTA »
Αεροβόλο όπλο, μάρκας « DIANA Mod . 25»
Πολεμικό τυφέκιο, μάρκας « MAUSER » κατασκευής 1939
Βαλίτσα με επαγγελματικό τρυπάνι και χειρουργικά γάντια

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 36χρονου και κατά περίπτωση και σε βάρος συνεργών του έχουν σχηματισθεί δικογραφίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την υπόθεση της διάρρηξης και αφαίρεσης δυο χρηματοκιβωτίων με το χρηματικό ποσό των 20.000 ευρώ, την Τετάρτη 29.02.2012 από το Μαράσλειο Μέγαρο, όπου στεγάζονται υπηρεσίες του Δήμου Κερκυραίων και για την διάρρηξη στα γραφεία των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου της Κέρκυρας, την Τετάρτη 25-4-2012 , κατά την οποία είχε αφαιρεθεί ένα χρηματοκιβώτιο με το χρηματικό ποσό των 9.000 ευρώ.

Ο 36χρονος οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)