Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ναυτεμπορική] Ακτοπλοΐα: Μέτρα μείωσης του κόστους εργασίας
#1
Μέτρα μείωσης του εργατικού κόστους στην ακτοπλοΐα σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο επεξεργάζεται το υπουργείο Ναυτιλίας, όπως αποκάλυψε ο υπουργός, Κωστής Μουσουρούλης, αμέσως μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

«Συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος της ακτοπλοΐας. Για μένα είναι μια σημαντική προτεραιότητα», δήλωσε ο υπουργός μετά τη συνάντηση και αποκάλυψε ότι «στον τομέα του κόστους εργασίας έχω ήδη μια πρώτη καλή είδηση από τις επαφές μου με τον επικεφαλής της ομάδας δράσης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να ενεργοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο».

Επίσης, ο υπουργός διαβεβαίωσε ότι φέτος το καλοκαίρι δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, καθώς έχουν γίνει όλες οι κινήσεις, αλλά θα πρέπει οπωσδήποτε μέσα στο καλοκαίρι «να έχουμε βρει τις λύσεις εκείνες που θα μας επιτρέψουν να ατενίζουμε με αισιοδοξία το μέλλον».

Δεν είναι το ζήτημα μόνο η πυκνότητα των συνδέσεων, είναι ο συνδυασμός των γραμμών με τέτοιο τρόπο που να μη δημιουργεί προβλήματα, ούτε στους κατοίκους αλλά ούτε και στους ακτοπλόους, συμπλήρωσε ο υπουργός.

Επίσης ο κ. Μουσουρούλης συζήτησε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την ελληνική ναυτιλία. Συζητήσαμε είπε πώς θα μπορούσαμε αυτή τη μηχανή, τη δύναμη, το μεγάλο αυτό κινητήρα της ελληνικής οικονομίας να τον ενεργοποιήσουμε ακόμα περισσότερο, έτσι ώστε να οδηγήσει τη χώρα πολύ πιο γρήγορα και με μεγαλύτερη ασφάλεια έξω από την κρίση.
Απάντηση


Πιθανά Σχετικά Θέματα...
Θέμα: Συντάκτης Απαντήσεις: Προβολές: Τελευταία Δημοσίευση
  [Ναυτεμπορική] Εκτακτα μέτρα στα λιμάνια Konstantinos MercedesBenz 0 1.606 11-04-2012, 11:57 AM
Τελευταία Δημοσίευση: Konstantinos MercedesBenz

Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)