Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Zougla.gr] Συστάσεις σε ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ
#1
Συστάσεις προς τους «ασυμμόρφωτους» ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τους συρμούς του Μετρό και του ΗΣΑΠ για τις μετακινήσεις τους, κάνει η διοίκηση της ΣΤΑ.ΣΥ ΑΕ, υπενθυμίζοντάς τους, παράλληλα, τις υποχρεώσεις τους, τόσο προς το επιβατικό κοινό, όσο και στα ίδια τα μέσα σταθερής τροχιάς.

Σε ανακοίνωσή της, η ΣΤΑ.ΣΥ, αφού σημειώνει ότι επειδή το τελευταίο διάστημα κάποιοι από τους ποδηλάτες προκαλούν, με τη στάση τους, προβλήματα τόσο στην επιβίβαση και αποβίβαση των υπολοίπων επιβατών, όσο και στην ασφαλή μετακίνησή τους στο εσωτερικό των σταθμών, υπενθυμίζει στους ποδηλάτες ότι, ιδιαίτερα τις ώρες αιχμής (07:00 έως 17:00), θα πρέπει να τηρούν απαρέγκλιτα την υποχρέωσή τους να μην εισέρχονται περισσότερα από δύο ποδήλατα σε κάθε συρμό. Υπενθυμίζει, επίσης, στους ποδηλάτες ότι πρέπει να επιβιβάζονται μόνο στο τελευταίο βαγόνι του κάθε συρμού και να εισέρχονται μόνο από την τελευταία πόρτα, ώστε να μην δημιουργούν προβλήματα στην επιβίβαση των υπολοίπων επιβατών.

Ταυτόχρονα, υπενθυμίζει ότι, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χρησιμοποιούν τις κυλιόμενες σκάλες, αλλά μόνο τις σταθερές σκάλες, καθώς μία ενδεχόμενη στιγμιαία διακοπή ρεύματος μπορεί να προκαλέσει κάποιο ατύχημα, τόσο στους ίδιους όσο και σε άλλους επιβάτες.
Καταλήγοντας, η ανακοίνωση αναφέρει ότι «στο πλαίσιο της μεταξύ μας καλής συνεργασίας, ζητάμε απ΄όλους τους ποδηλάτες, που χρησιμοποιούν τα Συγκοινωνιακά Μέσα Σταθερής Τροχιάς, να είναι ιδιαιτέρως προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους με αυτά, να τηρούν τις υποχρεώσεις τους και να σέβονται τους άλλους επιβάτες».
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)