Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Πρώτο Θέμα] Αεροπορικό φόρο αναχώρησης επέβαλλε η Ισπανία!
#1
Ανέρχεται στα επτά ευρώ

Όποιος σχεδιάζει να επισκεφθεί φέτος την Ισπανία θα πρέπει να έχει υπόψη του πως όταν θα φύγει από την χώρα οφείλει να πληρώσει χαράτσι επτά ευρώ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του BBC, αρκετοί ήταν οι επιβάτες που τους ήρθε mail από την αεροπορική εταιρεία που είχαν κάνει κράτηση εισιτηρίου προς την Ισπανία, το οποίο ανέφερε πως θα πρέπει να πληρώσουν κατά την αναχώρησή τους από την χώρα επιπλέον επτά ευρώ. Ορισμένες εταιρίες μάλιστα μεταφέρουν τον νέο φόρο αναχώρησης στους επιβάτες, έστω κι αν αυτοί έχουν κλείσει τα αεροπορικά τους εισιτήρια εδώ και μήνες.

Σε μια προσπάθειά της η ισπανική κυβέρνηση να ισορροπήσει τους ισολογισμούς της, επέβαλλε τον συγκεκριμένο φόρο αναχώρησης, ενώ από την άλλη η ένωση αεροπορικών πρακτόρων της Ευρώπης ECTAA ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι «δυσαρεστήθηκε» με την αύξηση, η οποία επιβλήθηκε χωρίς την κατάλληλη ενημέρωση των πελατών των αεροδρομίων.

Προσδιορίζει ότι το ύψους του πρόσθετου δασμού ποικίλει αναλόγως με το αεροδρόμιο που χρησιμοποιεί ο επιβάτης.
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)