Αξιολόγηση Θέματος:
  • 0 Ψήφοι - 0 Μέσος Όρος
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Ο Φιλελεύθερος] Επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στη Βρετανία με μπλόκο σε λεωφορείο
#1
Στη μέση ενός αυτοκινητοδρόμου

[Εικόνα: 20120705022112ef82b0f6a.jpg]
Εικόνα από το ακινητοποιημένο λεωφορείο.

Λονδίνο: Ένα τουριστικό λεωφορείο το οποίο κατευθυνόταν στο Λονδίνο -μέσω του αυτοκινητοδρόμου M6- ακινητοποιήθηκε από ειδικές δυνάμεις της Αστυνομίας, καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι μεταξύ των επιβατών υπήρχαν και άτομα ύποπτα για τρομοκρατικές επιθέσεις.

Το λεωφορείο ακινητοποιήθηκε στη μέση του αυτοκινητοδρόμου, όλοι οι επιβάτες κατέβηκαν και οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στο εσωτερικό του.

Τελικά, η αστυνομία δήλωσε ότι κανείς δεν θεωρείται ύποπτος και ο αυτοκινητόδρομος που είχε κλείσει, άρχισε σταδιακά να ξανανοίγει.

Tο περιστατικό συνέβη στο Λίτσιφιλντ, έξω από το Μπέρμιγχαμ. Η έρευνα ήρθε μετά από παράπονα επιβατών ότι ένας επιβάτης έριξε κάποιο υγρό μέσα σε μία τσάντα, η οποία άρχισε μετά να βγάζει καπνό.

Τα μέτρα ασφαλείας των βρετανικών αρχών έχουν ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς απομένουν λίγες μόλις εβδομάδες για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, news.in.gr
''Νομίζω ότι οι ιοί των κομπιούτερ θα πρέπει να θεωρηθούν ζωή. Αποκαλύπτει πολλά για την ανθρώπινη φύση το γεγονός ότι η μόνη μορφή ζωής που φτιάξαμε μέχρι σήμερα είναι καθαρά καταστροφική. Φτιάξαμε ζωή κατ’εικόνα και ομοίωσίν μας.''

Stephen Hawking.

[Εικόνα: 111acb66226bcdeaaebaa87be280636b_amg_log...z_logo.jpg]
Απάντηση


Μετάβαση στη συζήτηση:


Χρήστης (ες) διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 Επισκέπτης (ες)